31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#518 Most komolyan nem veszi fel senki innen a BK-t? Pff...lehet szerzek inkább egy trévékártyát és felveszem :) -
viizo #517 mesélje már el valaki lécci mi volt a mai részben ( főleg a pali-tilda-erik vonal érdekel :D), mert moziztam és nem voltam otthon barátokozni -
#516 van egy család ami eddig minden barátok közt részt felvett,elkérném az egészet és megnézném :) , de elég hosszu egy mulatság lenne,de azért elgondolkoztato mi mindent változott az 1 résztől a mostani részig... mikor egyszer volt egy barátok közt maraton rtl klubon 2 vagy hány orás,ott régiket mutattak,már nemis annyira teccet mint a mostani ! -
#515 én majd próbálok ;) -
#514 ÁÁÁH minden jó részről lemaradok? XD
nemtudnál screent szerezni vagy valami? :D:D -
#513 ramóna -
#512 jah,még lesz néhány izzadás kinga ribancnál és utána love ...
huhu mi lesz itt paliéknál,ez durva... -
#511 úgy is összejönnek ^^ -
#510 Géza kezd már egy kicsit unalmas lenni ezzel az ordibálásával... -
#509 Lekapnám róla a bőr rucit -
#508 zsófi jól nézett ki ^^ -
#507 hát erre egy megoldás van ... lázadni DDD_DD_DD_D_d-d-d--d -
#506 Hát nem túl sok de ez van... -
#505 jah van olyan 1 évben 1szer kb,de az meg azokbol áll ugye amiket már mind megnéztem,akkor meg pont már nem akarom megnézni :D
azért 1 ora mindennap nem olyan sok :) vagy akkor legalább ne 20 perc legyen hanem 30 vagy 45 ,hamár ennyire nézett egy sorozat,nah de mind1...
ez akkoris kevés nekem :) -
#504 jó de mikorvan oylan h barátok közt maraton, kicsit tömény az a 2 és fél óra:D -
#503 kár hogy keveset nyomják a barátok köztöt,még 1 órát sem nyomjak le belöle a gcik ... csak kis részekben -.- -
#502 jah jah ,pereléssel még nem tudni mi lesz,majd meglátjuk hétfön :)
-
#501 Akkor Zsófi csak megszívta:) -
#500 elöször aztmondta hogy még gondolkodik rajta,pedig nemis akarta,mivel elmondta addig klaudiának,igy az meg zsofit elkapta,sirás balbal,aztán zsofi lement zsoltihoz hogy elmondja hogy nem ebben egyeztünk meg,zsolt meg elmondta neki,hogy csak végig szivatta,nem akart lefeküdni vele. -
#499 és mit mondott a Zsolt neki? -
IceTom #498 és amilyen Zsoltnak a stílusa.utána megmondta volna.hogy..hmm bocs inkább mégse vonom vissza a pert:P -
#497 ugy volt az elején,hogy zsofi ribanc megkérte zsoltot hogy 1 éjszakás kalandra jöjjön vele,és ha megcsinálja,akkor vonja vissza a pert :D
izé én elfogadtam volna zsolt helyében ha én lettem volna ott :D -
#496 aha -
#495 kamu? -
#494 Zsófit megdugta a kocsmárossrác. -
#493 Nem láttam a mai részt
Mi volt benne? -
#492 Meg jegesmedvéket. -
Phat Smoker #491 egy lakatlan szigetre, de dani visz magával lakatot! :D -
#490 és egy szigetre zuhannak majd le????? WOÁÁÁH -
#489 Hát az úgy volt, hogy ugye zsotl be akarja perelni klaudiát. zsófi a tildánál siránkozott, hogy biztos aszért is nem akarja visszavonni zsolt mert h ő nbem válalta el h csinál neki photoshopba cinkéket a borhoz. közbe észre se vesszi h a tilda magasról leszarja ezt, de ő csak továbbsiránkozik:)
majd a végén bemegy zsolthoz az irojádába, , beadja a nőiességét, és mikor zsotl rákérdez mit ad, mondja h magát:D
majd mutatják danit ahogy jön haza a repülőjével, de leszakad a gép hátulja.... -
#488 mi történt??? mi van zsófival és zsolttal? meséljen valakiiii :D:D:D -
#487 jaja valszeg ez lesz... -
#486 A holnapi részben benyit Détár Enikő és épp rajtakapja őket:) -
#485 Zsófi okos.
Csak be akarja húzni a csőbe Zsoltot. -
#484 csak hogy szoltika majd szófit is beperli :(
vagy megbassza aztán utána beperli klaut 8) -
#483 Betegedjen le a Rékassi és nekem kelljen beugranom helyettesíteni légyszi :D -
#482 -
#481 a kis ribanc :D -
#480 gyááááááááá
milyen vége lett -
#479 Hehe Zsófi ribiiiiii :D