31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#558 rájöttem hogy a berci és a lost kutyája ugyanaz -
#557 Az utóbbi időkben az Imre többet kavar meg pletykázik, mint a Magdika.....Egyszerűen kész, hogy elhangzik valami és máris az egész ház tudja. Ennyi pletykás embert egy rakáson....:) -
#556 Fattyú ez a Tilda! -
#555 asszem hétvégére csinálok egy 24vsbarátok közttöt a tegnapi is mai részből:P, bár attól függ mi lesz a maiban...ha elég lapos lesz akkkor csak a tegnapi..:) -
#554 azt hogy egy idi*ta közeledik. -
#553 és a rozsdás szög mit jelképez? -
#552 hát az még alap,ott kellett volna látnunk a melltartot,stb..ez kevés !
nemtom valami virág jelentöség volt vagy mi...de az jött volna ki ha az a noob erik nem lépett volna bele a szögbe,hogy ez a virág szerelemt jelképez...vagy mi . -
Szolnokboy #551 hogy meglódult a tápig :) -
#550 de lekerült a bőrruci..:P meg miylen kutyagecit emlegetett ott a virágognál? -
#549 jah,mezitláb megy egy füves parkban,ami bp-n van,és ott ugye már olyan a város hogy nemis akarom kimondani :=)
zsófi ribanc meg bsztt levetkőzni és fürdeni,a fenébe ... -
#548 és még letyúkozza zsófit..ráadásul így... -
#547 Ez az Erik mekkora egy láma! -
#546 hehe:))))))) -
#545 tóni nagyon szenyózdit jáccik ! -
#544 hehe hajrá tóni intézze el azt a fasz patkányimádó köcsögöt:P azt is de utálom:D -
#543 csak megtaláljuk öket :D
nah kezdödik . -
#542 iwiw jobb mert ott van esély h valóban ök, hisz ha nem, "feljelentik"...
myvip-n meg két noémit is találtam... -
#541 láttam már rég...
mire jó az iwiw (kiss ramóna) :P
mire jó megint és megint az iwiw...(szabó erika)
és még sorolhatnám -.- -
#540 mire jó a myvip (kis ramóna -.-)
szerk.: tele van bulifotokkal:P -
#539 Eszter mellesleg ott volt a szeren:) -
#538 az nekem nem kell -.- -
#537 noéminek van -.- -
#536 kár hogy nincs msn cimük ... meg webcam :D
bár kitudja,lehet hogy van .... -
#535 jaja nekem is ez a 3 tetszik:) meg régen a hoffer eszter meg a kata is -
#534 Télleg a Zsófi a legjobb csaj a sorozatban de azért a Kinga is jó ám :P
Sztem az Emma sem rossz. -
Szolnokboy #533 sztem a Zsófi a legjobb csaj a sorozatban, mégha hülyén is artikulál. A Tildát nem csípem mert nem tud normálisan felöltözni, meg olyan butácska is. A Noémi is ari. Na meg a Kinga ! Nem is tudom, lehet hogy maradok Magdi anyusnál .
Jah télleg sztem Vili bá kavar Kingával ! Majd meglátjátok, de lehet hogy tévedek... -
#532 Szép lenne:) -
#531 Melyik suliba is jársz?
-
#530 új sulimba van egy csaj tisztára úg ynézz ki mint ő -
#529 Zsófi jobb csaj lett sztem
Fenének kéne a fogas -
#528 mellesleg palit nem nagoyn csipem... régen tök jó "banda" volt a dani meg az imi...csak a dani bekattant, oszt kiment amicsba,..:( aztán meg elveszett egy szigeten...
most meg palival haverkodik, broáűff.
de az is egy dikkmár, h a való életbe meg az andreát játszó szinésszel házasodott össze:D:D -
#527 tuti zsófival jönne össze.. már csak bosszúból az erik miatt:) -
Szolnokboy #526 Az az Erik gyerek olyan egy puhapöcsű. Már rég megdöngethette volna Kingácskát is meg Zsófit is, mér nem tudja azt mondani annak az idétlen Tildának hogy: fuck off, húzz a vérbe! ? -
#525 Hát nem tom mi lesz velük majd kiderül. De kiváncsi lennék rá hogy mit csinálna a Pali ha szakitanának és utána meglátná a Tildát Erikkel. -
#524 remélem az utóbbi:P -
#523 Tilda vs Pali.
Szerintetek mi lesz velük? Lesz e házasság még,kibékülnek e,vagy palinak kámpec,és avval az erikkel fog menni tovább... Nos ? -
#522 Hát a mai rész elég lapos volt:( -
#521 DéVéDézünk? :( -
#520 én feltudnám venni,de minek ha ugyis megnézem,nem akarok most ezért eldobni a pénzt... -
#519 volt felévétel, torrentoldalról lehetet leszedni, de úgy láccik az ipse nem folytatja:(
meg néha van nettv-n rtlklub, nem valami nagy felbontásban meg jó minőségben, de ha tudnám hogy hogy lehetne felvenni, lehet felvenném én:)