31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#598 Aki bedől az ilyeneknek az meg is érdemli hogy hosszan etessék. Természetesen van olyan "celeb" (de szép magyar szó), aki személyesen látogatja ezeket az oldalakat. -
#597 a fenébe... ilyen embereket...sztár helyében irják fel magukat csak hogy sok üzenetet meg több társaság legyen rájuk ... pff ... -
#596 sajnos nemtudom, elképzelhető de az is lehet hogy csak egy 10éves tini majmojja... ami lényeg, van több is sajnos:( -
#595 mér talán ez zsófi ribi ? vagy nem ... jájj összezavarodtam ! -
#594 -
#593 igen és nem ^^ -
#592 http://myvip.com/profile.html?uid=479716
Erre a kamucuccra gondolsz? -
#591 jah kamcsi volt ez :D
ez a webcamos dumáémra szolt :D
izé azért biztos van camja,elvégre myvipen nem hazudott a kép ... -
#590 a webcaomból.
mellesleg mostanába a forgatókönyv író elgé béna. régebben voltak jó sztorik, mikor kimozduiltak a házból és nem csak szobáról szobák vannak benne, most ez meg le van korlátozódva nagyon:( tóni elszkött, néhány külső jelenet, de túl kevés volt:( mintha a szeress most végeztével kirugták volan az akkori írót -
#589 milyen képet ? :O:O nm :D -
#588 képet priviben, thx! :) -
#587 jah kamcsi volt ez :D
még a mail cimére sem irtam,nem is fogok háhá :)
majd élöben megtalálom loál
-
#586 Inkább ne! A végén kibannolnák! :D -
#585 ne kamázz
mond neki,hogy jöjjön sgre:) -
#584 Zsófi ribivel webcamozok háháhá :D:D -
#583 Mindenki hibázhat.Senki sem tökéletes. -
djukel #582 Bazmeg egy cirkuszi majom irja ennek a szarnak a forgatókönyvét? Hogy lehetett Claudiát ekkora amator lúzernek beállitani, hogy elhiszi legnagyobb ellensége szóbeli igéretét? Idióták. -
#581 Ez a Miki de görény. Már sosem fog megváltozni. -
Szolnokboy #580 -
#579 A Nokia 7650 kamutelefonnak mekkora volt már a sima nem polifónikus csengés:)))))))) -
#578 ricsi megszivta mert toni tudja azt a kalandot. -
#577 nóra megszüli gyermekét... közbe felszál egy fekete füst... majd a többiek elviszik... a ricsit!:D -
#576 jah,hát az durva volt,klaudia becsöngetet,ajto kiynit és puff egy öreg hölgy egy félmesztelen fiatallal loál .. -
#575 jah kicsit lightosabban kellett volna közelednie
de nem úgy mint a láma Erik -
#574 talán ... tóni 1 rossz szóval máris elparázta noémit loál... -
#573 sztem az nem az volt és valóban be volt festve és manikürözve, csak mivel ezt a két részt kb 2 6 napig tartott felvenni, elégég lekopott, és ezzel si kitölktötték amnüsoridőt! -
#572 lál,emma mükörömmel :D -
#571 szegény vili bácsi... -
#570 vilinek csörög a CTU-telefon -
#569 azt ami zsófi kedvence volt 10 éves korába, és a nórának is begyün -
#568 Milyen zenét rakottt már be az Eirk?!
GIGA LOOOOL -
#567 megvolt,viszont zsofi lebukott a doktornö elött,a zsolt meg rájött kingával hogy ez csak valami szopatás. -
#566 és az Andrea rosszul létére a reakciók? -
#565 ribancozás,géza bocsánatkérése,magdika nem bocsánat kérése. -
#564 Lekéstem a mai részt:(
miről szólt? -
#563 nemtom h fog e vqagy nem de zsolt megussza mert most nemtom mleiyk picsát reklámozzák orba szájba h szerepelni fog, és zsoltal fog kavarni..
am tudtádok hogy Nóra valóban terhes, második gyerekát várja? csak lehet, mikro szülni fog, elmegy megint párizsba, vagy mitomén szal nem lesz látható:( -
#562 Szerintem meg nem fog bukni,de legyen neked igazad !
Én egyébként ugy gondoltam,mikor mondták ezt a hányos jelenetet,hogy látni fogjuk hogy fog behányi,de sajnos nem :_: -
#561 Szerintem ez az ételmérgezés project bukni fog... -
#560 ugyan az a fajta,de nem ugyan az
-
#559 Komolyan??? Ez azért lehet, mert kölcsönadtam a kutyámat mindkét sorozatnak :D