31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#678 jó 5let. talán ő nem anynira népszerű az álregegben mert nem szerepelnek sokan és igy talán tényleg ő az aki fent van...
azt tom hogy juga veronika, és ugy becézi magát h reni:P
amúgy a "barátnője", az eszter, nemtom most hirtelen az igazi nevét, a viván régen azt mondták hogy lezbikus -
#677 hát remélem nem...jok a mostani szereplök,igyis van uj az erek,ugyértem erik -.-
kata ? nem várom vissza,maradjon inkább tilda és kinga :)
esti showban volt kata és tilda egyaránt,de jo hogy lecserélték ^^
képem nincs,talán google segit,de látom nem :( talán iwiw vagy myvip ... ? -
#676 de nem hiszem h eljáccák ugyanazt, mint a tildánál, hogy egy tökre nem is hasonlító hasonmást betesznek a heléybe...
én amugy a legszivesebben a katát várnám vissza. mikor elment, tök jó csaj volt:) jobb mint akinga.. bár sztem ha visszatérne, már kicsit "megnőtt" volna mióta utoljára láttam...:(
nincs valakinek képe rola mostanság?? -
#675 Hát ez gáz ... Biztos a helyükbe fog kerülni valaki... -
#674 Mi is az a spoiler? -
#673 , de a spoiler hol marad? -
#672 Nem csak Zsuzsát, hanem Emma pasiját, Ricsit is! -
#671 loál -
#670 azt nem vágom -
#669 jah :(
valaki a helyébe kerül esetleg ? -
#668 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zsuzsát kiírják a sorozatból:( -
#667 Lááál...Még most sem tudom mi lesz Palival és Tildával ! ... Péntek 13-kor azért jöhetett volna valami átok a barátok köztre,noh mind1...
-
#666 mert eriki lámább:D meg hátha palikék széthúznak! azért imi is meghúzta már a zsófit meg a tildát.. -
#665 Ez az imi de láma.
Azért mert neki nincs csaja akkor minek kavar? -
#664 az a banán nagoyn fuuj -
IceTom #663 persze tudom de akkor is minden részben pl elmondja Magdi néni meg a Géza a Kingának hogy semmi esélyed meg ilyenek (ez csak pl) de viszont olyan hogyha 1 rész kihagysz akkor már bajban vagy mert nemfogod tudni hogy pl kikotyogta el ennek meg ennek azt a dolgot:) -
#662 hát ez nem egészen igy van ám -
IceTom #661 amugy minden rész szinte ugyanarrol szól mindig ugyan azt mondják csak más szavakkal:P -
#660 "ha a csaj megb*szta volna akkor már megb*szta volna"
Ha az ég kék, akkor az ég kék. :) -
#659 ez durva volt... :D
ha a csaj megb*szta volna akkor már megb*szta volna,mivel a csaj nem akarja ezért nem fogja.... ennyi ...
-
#658 azt hittem ezt írod:
Szegény András is találhatna már magának egy rendes kurvát! -
#657 De szeretem, csak "kritikát, véleményt" mondok róla! -
#656 Ha nem teccik ne nézd. -
#655 Meg gondolom nem októberben! Már jó régóta húzzák! Szegény András is találhatna már magának egy rendes munkát! -
#654 kifognak,de nem ma :( -
#653 Én Barátok Közt Fan vagyok, minden este megnézem, szeretem! De egy kicsit már én is unom ezt a Kinga-Géza-Magdi néni szívózást! Mikor fognak már kibékülni?? -
#652 Hát figyelj,eddig nekem mind1ik rész jó volt,nem volt olyan rész ami nem teccet,valahogy nagyon birom a sorozatot... -
#651 nemtom de az utobbi részek vhogy tök faszásak, egykét kivétellel... -
#650 Neked unalmas,nekünk nem :) -
#649 Ez a Kinga - Magdika vizsály már unalmas. 6000-szer kibékültek és vesztek már össze. Kitalálhat már valamit e helyett....Nem véletlen, hogy nem nézem már 2 éve, mert egyre unalmasabb... -
#648 erik ujra megmutatta milyen -
#647 erröl zsofi és tamara jut eszembe ... -
#646 azt isa játzik -
#645 a familiában uj nö köszönt be...de ez a kriszti ugy néz ki mint egy kqva ... há nem ? -
#644 András a Krisztával enyeleg a lá Familia Kft:)))))) -
#643 Meztelen :) -
#642 huhuhu,ez a cipő ügy... jóhogy nem mesztelen volt az esküvőő... miklós megint támadott,mintha a star warsban ö lenne dart vader gci ... klaudia meg csak egy kis 5 éves tanuló jedi ... -
#641 mert tilda kinga csukájába vót, és levetette -
#640 levetette a cipőt:) -
ugot2know #639 miért?