31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#718 akor nyers birkahust kinálok neked véres szafftal :D
ezentül hannibál desigo leszel.... -
#717 hát husival engem is meg lehet:) -
#716 van pár magyar aki hollyWOOOOOOdban járt,és ottis,van aki las vegasban,szoval nem panaszkodhatunk hogy ilyen litván féle semmi nulla nép vonk...
ámde a barátok köztre visszatérve;
SAJNOS,megint félbeszakadt egy nagyon kellemes jelenet....azért mikor a csávo bejött a raktárba,már én szivem is ütött jobban ...
ámde mi a tanulság ?
hogy hogy vesztegessünk meg egy mérges ölö ebet. HÁT HÚSIVAL. Nem zöldséggel,hanem HUSIVAL.Köszöntem. -
#715 lol:D:ASSA -
#714 szerintem az összes magyar színész világsztár lenne, ha mondjuk Hollywoodba született volna... LOL -
#713 Pedig szerintem jol eljátsszák ezt azt a szerepet,sosem volt vele gondom,magyarokbol is sok remek szinész van :)
Ittvan a szabadság szerelem,nemtom ki látta,egyszer megnézem,de kiváncsi vok rá ^^
( És jo csajok vannak benne :D ) -
#712 hát igen eléggé rövid a sorozat sajna :(((( -
#711 magdus meg már hogy nézett meg szomorodott... azon még mindig változtathatnának hogy legalább 1 órás lenne a sorozat... olyan kevés az ideje...hammar elis telik.
-
#710 az biztos. Olyat röhögtem mikor rácsapott a nö seggére az beszarás volt.. -
#709 jah :DDDD
az télleg kegyetlen volt,de azért jol eljátszotta a piásdit...láccik hogy van tapasztalata benne xD -
#708 jaja.
Ez a Géza de LOOOOOOOOL :DDD beszárás hogy rácsapott a nő seggére :DDDDDDDDDDDDD -
#707 jéh,én sem láttam a vadászferit...álltalában akik dumálnak egymással vagy ami történik azt nézem,és nem a körülötte lévö tömeget helyszint ... :D csak rákukkantok ^^
hmm mégsem ma volt a noémi toni ügy...akkor ma lesz... -
#706 nem is láttam hol volt? :DD -
IceTom #705 biztos még mindig vadászik a kingára:P -
#704 az elején mikor mutatja a gézát meg a kingát, ott a vadász feri is:D:D -
#703 ma valami jo kis dolog lesz toni és noémi közt....de egyszer csak ki toppan be,és zavarja meg megint a jo dolgot...há magdinéni,az istenit már,ezis hányszor jáccodot le xD
-
#702 jah,nekem volt coolom,de a helyébe anime jön be....szivás pedig voltak jo dolgod rajta... bár az animen is vannak,de azis külön tény :)
-
#701 hát már leérettségiztem, tanulnivalo meg nem sok van:) melóznék ded diákigazolvány híján még nem nagoyn tudok:) :(
nemtom mikor kapom mármeg -
#700 de sok szabadidőd van
ték:) -
#699 most? sokat!:D ott van az aláírásom, + kés/alatt, barátok közt, meg talán egy kettő aminek nemtom most a nevét -
#698 Hány sorozatot nézel te összesen? :) -
#697 coolon most ment le 1 évad, most kezedik majd másodikat;)
lostot én csak rtlen nézem mert nincs axn kivéve szombaton enterprise miatt elutazok világvégére is:) -
#696 24-ből én se:(
remélem egyszer elkezdik valamelyik földi adón -
#695 lostot már láttam axn-n végig,ameddig leadták. :)
24-böl semmit sem láttam :)
-
#694 de van már csütörtök is, 24, meg pénteken lost:) -
#693 várom már a sorozatot....aztán a szökést ... ez az egyetlen nap mikor 2 db jó sorozat van :)
-
#692 ááá tényleg:))))))) -
#691 loooool,barney,de ismerös...
sg barney user... :D
a kis ikrek ... -
#690 nemtom,csak tippeltem.de mostmár betonnal is tölthetö... -
#689 most ez tuti?
én azt hittem,hogy igazi nagy tőgyei vannak:)))))))) -
#688 mekkora lámaa XDDDDDDDDDDDDDDDSADASDAS -
#687 ugytom hogy kivették a szilikont a melleiböl ... xD -
#686 Miért azóta levették a melleit? -
#685 "volt" :D -
#684 Barbi mellesleg ott volt a toppon:) -
#683 jeha,nah csak érdemes volt belefogni :D
myvipen sima kamu van a végtelen invite miatt,iwiwen meg nincs végtelen kevés van,szoval ott ha nincs akkor sehol máshol :D -
#682 én nemtom, amugy konta barbara..
megleltem ronit myvipn is ahol sztem kamureg, meg iwiwen is, ott sztem valóban ő az:) vannak is ám képek, je -
#681 hát irják onnan xD
meg bevallotta ... -
#680 tényleg?:O honnan tudod? -
#679 hát nézz utána ;)
vesztene valod nincs ^^
jah télleg lezbi ... :S
de azért én még nem felejtettem el a régi szereplöket ^^