31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#2284 Mi nem veszélyes? :D -
viizo #2283 figy, az olyan szakmai titkok, mint pl. a BK forgatókönyvírás sutyiban, az én legbelsőbb magánügyem, és senki nem tudhat róla, még a hozzám közelállók sem :DDD
tehát psssszt! :D -
#2282 nemveszélyes de én azt hittem h viizo a pasid -
#2281 Egészen más irányba megy el az a topic. De nem rossz. -
#2280 Te írod a BK forgatókönyvét?? -
#2279 Jó ezt tudom... de recskázni nemtilos :D
mellesleg akkor beképzeli andi helyett kingát :DDD -
#2278 de igazábó ő és az andreát jáccó szinész házasok -
#2277 da -
#2276 Nagyvonalakban kb. télleg ez van. -
viizo #2275 BK jövő, Kinga-Imi-Géza trió:
kb 20 részen keresztül Kinga érzelmi állapota erősen ingadozni fog, kétségek között vergődik, vajon kibontakozik-e az igaz szerelem közte és Imi között. a 21-ik részben megcsalja Imit Gézával.
22-től kb 100-részig nem merik bevallani senkinek, hogy mi történt azon a bizonyos buja éjszakán, mikor Imi nem volt otthon.
a 101-ik részben már majdnem kiderül a dolog, de mégse.
újabb pattanásig feszült 100 rész következik, végül a végén Tóni felpörögve véletlenül kiböki Iminek, hogy ő bizony ott kukkolt a kulcslyukon, mert nem bírt elaludni a nagy pörgésben éjszaka, és hallott valamit, de hogy mit, az újabb 50 rész után derül majd csak ki.
[.....]
:)
-
#2274 azt bírom mikor imi tervez a tévében, hogy Kingadrága, nem lesz ott se bolt, se civilizáció, csak mi ketten meg az ágy.. Aztá felébred a srác, hazamegy a forgatásról, befekszik az ágyba aztá reggelig recskázik kingára :D:SAD:SAD::SADDS:S -
#2273 má miota tudja mindenki ezt :D
imi meg megszpja,de azt még nemtudjuk hogy mikor és hogyan. -
Daza500 #2272 Lesz itt még Géza - Kinga szerelem. Csak győzzétek kivárni. -
#2271 Remélem az Imi meg a Kinga szakítanak már nemsokára. -
#2270 fodrászcsaj beápolja -
Daza500 #2269 Hja...és szegény Gézával meg ki törődik... -
#2268 De, csak tök aranyosak voltak most. :P :D -
#2267 nemmind1? :DDDD -
#2266 Remélem, Imi és Kinga együttmaradnak mostmár. :) -
#2265 Hehhe! Nah invitáld! -
#2264 írtam üzenetet az új vandának, asszem :D:D:D iwien.
lehet meginvitálom sg-re :D:D:D -
Daza500 #2263 Ehh...a RetekKlub mindig a Mónika sótól kapott büntetést, de attól nagyon, mert anno még nem vágták ki belőle a verekedéseket. -
#2262 Sajan akkor még nem néztem a sorozatot! Lehet kaptak 1 kis ennye- bennyét az ORTT-től! -
#2261 A srác most a TV 2-n korizik. :D -
Daza500 #2260 Volt az a fenegyerek, aki még a régi Tildát megerőszakolta még 2002-ben.
Amikor a Géza elkapta a Westend parkolóházában, és jól megagyalta, akkor a srác ordítozásaiból ki lehetett hallani egy "b*sszájbak*rvaanyád"-at. -
#2259 Itt sajna a legnagyobb káromkodás a fenébe, a francba. mondjuk most az András mondott valami 'csúnyát' a Zsuzsára. Ami kurvának a szinonímáj volt! Ribanc asszem, hát ezen kicsit meglepődtem! -
Daza500 #2258 Régen a BK-ben több valóságos dolog volt.
Meg én emlékszem pár káromkodásra is. -
#2257 Valamint a paródia változata is jó! Láttátok már? Szakadjatok meg. Vagy ilyesmi neve volt! -
#2256 rambo 2ből bevágott robbanás effekttel mindent alázott a sorozatgyártás történelmében :D -
#2255 Az azért elég nagy volt amikor felrobbant a 'pálinkafőzdéje' Vili bá-nak. Az szép volt!!! -
#2254 jah télleg,asszem láttam nagyon régi részt...bár nemis érdekelnek már,szal nem akarom megnézni a régi részeket^^ -
#2253 Én csak 3 éve nézem kb! Előtte nagyon útáltam de valahogy megtetszett! -
#2252 f+-on vagy hol szoktak mutatni 2-3 éves részeket tán. csak mindig olyankor mikor nem vok itthon :( (délelőtt) -
#2251 elméxem a régi idökre a bkban ^^
mennyit változott,most a legmodernebb,volt vagy 2-3 féle fajtája. -
#2250 Én 10 voltam -
Daza500 #2249 Mázlista... -
#2248 Jaja, még 8 évesen. :,) :D -
Daza500 #2247 Láttad a legelső részt ? -
#2246 Én a kezdetektől nézem - 98 óta. -
Daza500 #2245 Én már 7 éve aktívan nézem az egészet, és semmi bajom.