31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#28446 németh kristóf miért hajya abba? -
KaBuTo666 #28445 Szerintem itt az ideje hogy letegyem a sorozatot. Ez mint ha adna valami lökést. :D -
piamania #28444 Többen is elmennek -
#28443 noob wasd insta híl
ennek a szarnak a nézői átlagosan jóval 50 felett járnak, már a berényi konzolos zombihunter is sok volt nekik hát még ilyen hülyeségekkel fárasztani mindenkit
nóra meg szerintem csak klimaxol -
KaBuTo666 #28442 -
Daza500 #28441 Te jó ég, lenyúlták a Poltergeist-et...SZEMETEK!!! -
gotchaaa #28440 "nincs itt Juli, hogy kezében tartsa a dolgaidat" -
#28439 gizit megb*sszák a szellemek -
#28438 Egy olyat kéne hogy Vili a DJ előtte meg valami kurvák tombolnak :DDD -
gotchaaa #28437 :(
-
#28436 biztosan így is van! :D -
#28435 fotópályázat?
-
#28434 Az bebaszna :DDDD -
gotchaaa #28433 Mi van akkor, ha Nóra valójában András gyerekével terhes? Mert ugye Attila járt már párszor Juliban, és ugye nem szokás védekezni mert minek, de András is nyilván járt már Juliban, és Attila elvitte Juliból András cuccát Nórába? -
#28432 Hal isten, mindig minden egyes szar kiderul ebben a fosban, vegre valami nem -
#28431 Szerintem a nyári szünetre függőben hagyott szálak egyike ez lesz, szezon utolsó része mindig nagy durranásokat hoz . -
Suffering #28430 A rohadt kurva életbe, hogy soha nem derül már ez ki, hogy Attila csallja Nórát????? :@ -
#28429 Nóra terhes lett?ASDASDASD?
Na ez felbaszott de nagyon!
-
#28428 vajon kiderül valahogy valamikor, hogy Miki küldte?...ó hát persze hogy nem :D -
Robi546 #28427 Jah értem,már beugrott, telefonált a miki amikor Balázs kiment a szobából és akkor annak telefonált. :D -
#28426 ott drágább mint a hurka -
#28425 ezt a miki küldte, csak rossz helyre ment XD -
#28424 aki ugy néz ki, mint a lescerélt régiEMMA :ÍC -
#28423 merrt a faszi, akit miklós küldött, azt hitte gézára hogy ő a tulaj.
de hol van a valter lánya az az assetomhogyhivjak? -
Robi546 #28422 Amikor Gézát le ütötték,fájhatott :D Egyébként miért pont a Gézát ütötték le ? Mondjuk gondolom: Zsolt nem vitte el a cuccot majd Gézát beküldte az irodába és Zsolt helyett Gézát ütötték le,nem ? :D -
#28421 mennyi a vese kilója???S:S:S:S:S: -
Daza500 #28420 A Dubajos-tutajos jeleneteknél csak arra kellett volna odafigyelniük, hogy ne legyen már annyira feltűnő, hogy mind az autózós részeknél, mind az irodaépületnél vetítve volt a háttér. Elég low-budget, de mindegy... -
#28419 hihetetlen mód gagyi :D
szétröhögtük az agyunkat..
-csávó kapaszkodik a korláton, fogja a fejét és szteppel vagy mit csinál ott, közben meg ugyan az az ember vagy valami csúszik le ott háromszor :D
-bent meg a hajó belsejében ugye nincs lejtő, csak kint :D
-meg amikor kifeszítették az ajtót, a csaj alig fért át, a másik csajra meg rányomódott, a nagydarab csávó meg csak úgy besétált.. XD
na meg ezek a makettek.. :D olyan mintha egy filctoll kupakot sodort volna a víz.. :D
bírom az ilyen hulladék gagyi szarokat, sokat lehet röhögni azon hogy hülyének nézik az embereket, azt hiszik nem vesszük észre ezt a sok baromságot :D
ennél már csak a megacápa vs krokodil vagy mi volt a gagyibb szar film, ott már fetrengtem :D
a nagy krokodil akkora mint egy anyahajó, ez a fasz meg bicskával elvágta a spárgát és elszabadult a kroki XD
meg a cápa elkapja a torpedót és visszadobja :D:D
vannak ilyen érdekes filmek.. -
#28418 guszta :D -
Robi546 #28417 Én már láttam a Titanic 2 -t pár hete gépen de nekem nagyon nem tetszett mert olyan "összecsapott" elején elindulnak,jön cunami,elvisz mindet oszt elsüllyed ennyi. :D Nem valami nagy,nekem se tetszik. -
#28416 ez a titanic meg....... hát én tökön szúrom magam, ezt hogy voltak képesek összekontárkodni?
igen tudom asylum prodáksön, de ezt a jóízlés határain belül nem lehet véleményezni
okádék
hollywood szégyene -
#28415 ezek az ocsmány dubajos részek :DA:DS:DSA_:ASD:ASD -
#28414 titanic 2 -
#28413 ez mindig ilyen fos volt? egy ideje nem néztem részeket, de ma leültem...istenem...
DUBAJ :DDDDDD deszar..
-
#28412 10 év múlva ilyen lesz a mátyás király tér
-
#28411 :DD -
#28410 És hamarosan ontja a pujákat is:) -
#28409 timi kis cigánybűnöző lesz -
#28408 Bezerédi Zoltán volt, ő tényleg valószínűleg nem roma . -
#28407 nem az volt aki egyszer motoros magazin olvasás közben elaludt a lakásukon? mert az nem volt cigány