31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#5566 azért te se vagy semmi -
#5565 ez deszar volt :Ddddd tedd be a legszarabb viccek topikba :D -
#5564 Hallod gyerek, osztják a sírt a temetőbe, ajánlom figyelmedbe a Tesco gazdaságos sírt ami csak 2500 ft.(Talán ennyit érsz) -
#5563 Most 35 éves asszem
mekkora szar vagy bazdmeg h nemtudod hány éves muterod. -
#5562 LOL. Nem. engem 21 évesen szült meg anyukám-.-. Most 35 éves asszem. Számold ki bazze... -
#5561 akkor téged tiz évesen szültek? nem csoda ha beteg vagy -
#5560 LOL aszongya 70 éves LOL. esetleg 50. Egyik mamám sem 70 éves-.-". -
#5559 aha te meg jó nagyot hazudsz...hogy találta volna meg egy 70éves öregember a 100éves anyját?-.- -
#5558 Szép család lehettek.. nagyanyád a Maunika sóba, te a Napiszarba, grat! xD -
#5557 Balázs showban volt nekem is egy osztálytársam 4-5 éve :D Ilyen "szektás" csaj volt és valami olyasmi volt a téma, hogy "boszorkány vagyok" vagy hasonló XD Aztán jött valami álomfejtő vagy micsoda és lekellett feküdnie osztálytársamnak, aki "elaludt" (na persze -.-) és álmában kezdett el minden f*szságot beszélni. Nem is mert másnap iskolába jönni, de aztán kegyetlenül kiröhögtük -
#5556 pff -
Daza500 #5555 -
Miskolc88 #5554 LINKET VIDEÓT :DD -
#5553 Hmmm... az én mamám is volt a Mónika Showba, de ő nem hazudott. Tényleg az igazi édesanyját kereste, és megtalálta a műsor által:D. -
#5552 mónikában nemrég volt egy ismerős (kb 1 vagy 2 éve, monduk én konrétan nem ismerem, városba valaki), állítolag, full hazugságokat kellet mondania
viszotn balázs shówba is volt egy haverom (szegényet azóta szivatjuk:D) ott meg meg pont nem mondtak semmit, és köcsög balázs és szivat mindenkit:D -
Daza500 #5551 off:
Azért amikor a Mónika elindult, a kezdetekben még normális fazonok voltak benne, akkor még tényleg talk-showként működött.
Nemtom ki emlékszik rá, de pl. a műsor vége felé a vendégek mind kimondták a véleményüket a dolgokról (nem mindig, de gyakran előfordult).
Aztán eltelt pár év, és az egyre lejjebb kúszó médiapatkányok ilyen szintre amortizálták le, ahogy napjainkban is kinéz.
Köszönet érte
-
#5550 még egy kis off:
én sose néztem meg a mónika show-t. Engem nem köt le, ha sok roma, meg tajparaszt magyar veszekedik, meg leköpik egymást. 1 ember nem volt még a mónika showban aki rendesen tudott volna beszélni :D Bár ezt a következtetést csak a reklámokból vontam le :D -
Miskolc88 #5549 off:
úgyis mindenki az rtl-t fogja nézni mert "jobb" müsorok vannak rajta hiába néhány igénytelen,de a paraszt ugyis megnézi hogy más hogyan veszekedik pl. a maunika saú-ban.
tv-2 sose nézem csak ha irihgy hónaljmirigy van rajta de azis már nagyon rég volt -
#5548 Ez még a bk fórum? :) -
#5547 Hát nemtom a főzős műsor hogy volt, de arra emlékszem, hogy egyszerre kezdték el vetíteni! -
#5546 jah :o
bár az is igaz hogy a tv2rol koppintottal e az rtl klub a fözös showt...de ez igy fog menni...egyik koppintja a másikat...másik az egyiket...harc van köztük,de persze nem irnak rola,de lehet érezni ha sokat nézted mind a 2 csatornát. -
#5545 az hát.. koppintás koppintás hátán a tv2-n.. tegnap is az a Fábri koppintás szerencsétleneknek semmi sem jön össze akárhogy is próbálkoznak.. nemsokára majd jön a "heti hatos", meg a "nagy átverés show" stb.. -.- -
#5544 az deszar nagy koppintás a bkrol... -
#5543 Neki inkább a Jóban Rosszbanba kellett volna mennie -.- -
Daza500 #5542 Pocsék színészektől ne várjunk sokat. -
#5541 Nincs ember aki így néz ki ha berúg.. mármint arra gondolok, hogy látszott rajta, hogy játszik. -
#5540 Wilibá lehet megtukja Terikét?
Az durva fordulat lenne, szal nem hiszem :D Wilibá rendes tag ;) -
#5539 hu azt a krva frici bá jól beállt :o és azt a hirt kaptam hogy télleg bebaszott,nem csak szinlelte ! -
Miskolc88 #5538 LOL -
#5537 Hápi kacsa megy aludni...
Észrevettétek, hogy Timike mindig kiszalad a stáb felé, ami a sorozat szerint egy fal. Bandika csinálta ezt kisgyerekkorában. De gagyi. -
#5536 Frici bá'-t valaki lője már le, mert rohadtul idegesítő... -
Miskolc88 #5535 :D
te nyertél ugye ? :d -
#5534 zsolt az hidegvérü e ? -
#5533 eh sok balfasz hogy beégette barcikát -
Miskolc88 #5532 oké -
#5531 #5527 -
Miskolc88 #5530 Mindjá kezkődik !!
kezdőggyönkezdőggyön kezdőggyön kezdőggyönkezdőggyön kezdőggyönkezdőggyön!! -
#5529 De csúnya, Istenem. -
Miskolc88 #5528 EZEN BESZAROK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Daza500 #5527