31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• toysoldier
    azért te se vagy semmi
  • Doomista
    ez deszar volt :Ddddd tedd be a legszarabb viccek topikba :D
  • dragon11
    Hallod gyerek, osztják a sírt a temetőbe, ajánlom figyelmedbe a Tesco gazdaságos sírt ami csak 2500 ft.(Talán ennyit érsz)
  • toysoldier
    Most 35 éves asszem

mekkora szar vagy bazdmeg h nemtudod hány éves muterod.
  • mama 2
    LOL. Nem. engem 21 évesen szült meg anyukám-.-. Most 35 éves asszem. Számold ki bazze...
  • akyyy
    akkor téged tiz évesen szültek? nem csoda ha beteg vagy
  • mama 2
    LOL aszongya 70 éves LOL. esetleg 50. Egyik mamám sem 70 éves-.-".
  • caseih9400
    aha te meg jó nagyot hazudsz...hogy találta volna meg egy 70éves öregember a 100éves anyját?-.-
  • N o N a m e
    Szép család lehettek.. nagyanyád a Maunika sóba, te a Napiszarba, grat! xD
  • gibson9
    Balázs showban volt nekem is egy osztálytársam 4-5 éve :D Ilyen "szektás" csaj volt és valami olyasmi volt a téma, hogy "boszorkány vagyok" vagy hasonló XD Aztán jött valami álomfejtő vagy micsoda és lekellett feküdnie osztálytársamnak, aki "elaludt" (na persze -.-) és álmában kezdett el minden f*szságot beszélni. Nem is mert másnap iskolába jönni, de aztán kegyetlenül kiröhögtük
  • akyyy
    pff
  • Daza500
  • Miskolc88
    LINKET VIDEÓT :DD
  • mama 2
    Hmmm... az én mamám is volt a Mónika Showba, de ő nem hazudott. Tényleg az igazi édesanyját kereste, és megtalálta a műsor által:D.
  • akyyy
    mónikában nemrég volt egy ismerős (kb 1 vagy 2 éve, monduk én konrétan nem ismerem, városba valaki), állítolag, full hazugságokat kellet mondania

viszotn balázs shówba is volt egy haverom (szegényet azóta szivatjuk:D) ott meg meg pont nem mondtak semmit, és köcsög balázs és szivat mindenkit:D
  • Daza500
    off:
    Azért amikor a Mónika elindult, a kezdetekben még normális fazonok voltak benne, akkor még tényleg talk-showként működött.
    Nemtom ki emlékszik rá, de pl. a műsor vége felé a vendégek mind kimondták a véleményüket a dolgokról (nem mindig, de gyakran előfordult).

Aztán eltelt pár év, és az egyre lejjebb kúszó médiapatkányok ilyen szintre amortizálták le, ahogy napjainkban is kinéz.

Köszönet érte
  • gibson9
    még egy kis off:
    én sose néztem meg a mónika show-t. Engem nem köt le, ha sok roma, meg tajparaszt magyar veszekedik, meg leköpik egymást. 1 ember nem volt még a mónika showban aki rendesen tudott volna beszélni :D Bár ezt a következtetést csak a reklámokból vontam le :D
  • Miskolc88
    off:
    úgyis mindenki az rtl-t fogja nézni mert "jobb" müsorok vannak rajta hiába néhány igénytelen,de a paraszt ugyis megnézi hogy más hogyan veszekedik pl. a maunika saú-ban.
    tv-2 sose nézem csak ha irihgy hónaljmirigy van rajta de azis már nagyon rég volt
  • rcstuning
    Ez még a bk fórum? :)
  • gibson9
    Hát nemtom a főzős műsor hogy volt, de arra emlékszem, hogy egyszerre kezdték el vetíteni!
  • Doomista
    jah :o
    bár az is igaz hogy a tv2rol koppintottal e az rtl klub a fözös showt...de ez igy fog menni...egyik koppintja a másikat...másik az egyiket...harc van köztük,de persze nem irnak rola,de lehet érezni ha sokat nézted mind a 2 csatornát.
  • gibson9
    az hát.. koppintás koppintás hátán a tv2-n.. tegnap is az a Fábri koppintás szerencsétleneknek semmi sem jön össze akárhogy is próbálkoznak.. nemsokára majd jön a "heti hatos", meg a "nagy átverés show" stb.. -.-
  • Doomista
    az deszar nagy koppintás a bkrol...
  • gibson9
    Neki inkább a Jóban Rosszbanba kellett volna mennie -.-
  • Daza500
    Pocsék színészektől ne várjunk sokat.
  • gibson9
    Nincs ember aki így néz ki ha berúg.. mármint arra gondolok, hogy látszott rajta, hogy játszik.
  • gibson9
    Wilibá lehet megtukja Terikét?
    Az durva fordulat lenne, szal nem hiszem :D Wilibá rendes tag ;)
  • Doomista
    hu azt a krva frici bá jól beállt :o és azt a hirt kaptam hogy télleg bebaszott,nem csak szinlelte !
  • Miskolc88
    LOL
  • rcstuning
    Hápi kacsa megy aludni...
    Észrevettétek, hogy Timike mindig kiszalad a stáb felé, ami a sorozat szerint egy fal. Bandika csinálta ezt kisgyerekkorában. De gagyi.
  • rcstuning
    Frici bá'-t valaki lője már le, mert rohadtul idegesítő...
  • Miskolc88
    :D
    te nyertél ugye ? :d
  • Doomista
    zsolt az hidegvérü e ?
  • akyyy
    eh sok balfasz hogy beégette barcikát
  • Miskolc88
    oké
  • Doomista
  • Miskolc88
    Mindjá kezkődik !!
    kezdőggyönkezdőggyön kezdőggyön kezdőggyönkezdőggyön kezdőggyönkezdőggyön!!
  • dragon11
    De csúnya, Istenem.
  • Miskolc88
    EZEN BESZAROK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Daza500