Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Campona bejárata elõtt, jó ha találkozunk? Egyátalán hol lakik az a szarkeverõ kurva?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

overlocker
Oké benne vok. Hajrá..... Remélem ma lesz az ami az elõzetesben volt... kiváncsi vok mi sül ki belõle remélem valaki jól szájbarugja Vandácskát

Doomista
vanda most már egy devilgirl character.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dj Tommy
Sztem jó ötlet<#wink><#hawaii>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

N o N a m e
Meg lehetne úgy is csinálni ahogy az Autó Mánia topikban van. Igy, minden frissitésnél változik a kép.
A barátok közt oldalán összesen 6 kép van. Itt tudjátok váltogatni számok változtatásával. Csak az a baj ezekkel, hogy régi képek. Na mit gondoltok?
Trance Angel
Szerintem olyan banner kéne, amin rajta van az összes szereplõ. (Az a kép, amit a fõcímdalnál is mutatnak.) De mivel elég gyakran változnak a szereplõk, mindig piros x-et tehetnénk a kiesõ szereplõk fejére. 😄

akyyy
nem teccik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mama2
tök jó<#eljen>.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

N o N a m e
Az a bácsi is inkább elfordul.

N o N a m e
<#vigyor1>

Ki az a másik csajszi? Ismeri valaki? (Jó rusnya xD)
Dj Tommy
Köszi,hogy leírtad a tartalmát <#worship>
Nincs 5 perce,hogy megnézztem a mai részt,az elején,úgy Juli+Vanda beszélt,Vanda mondta,hogy nem kell egy fiúnak sem(Engem még nem ismer,mert nekem kéne<#kacsint><#nyes><#love11>
Erik+Laci+Miklós amikor beszélgetett,Erik elsütött egy jó poént<#vigyor3>
A Vége tényleg durva volt,szegény Imi,azért,nem ezt érdemelte volna<#shakehead>
Már nem bírok aludni,annyira várom a holnapi részt<#vigyor2><#hawaii>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Nyugi. Igyatok egy csésze teát. ;-)

N o N a m e
Vanda - <#violent> <#kocsog> <#bdead>
mama2
Kristóf átment Nórához és megmondta, hogy õt utálhatja, de Emmát hadja ki belõle. Nóra persze kibukott, Claúdia meg atta alá a lovat. Julti meglátta, hogy a Vanda megint bõg, megkérdezte miért, és elmondta hogy Imi azt mondta nem tetszik neki(ekkor még nem mondta el a hazugságát), Juli ezért lemondta a randit Andrással. Laci és Erik, Miki megbízásábol mobilwécéket akart szállítani egy helyre, csak valakik nem voltk ott(azt pontosan nem hallottam), ezért a Rózsa elé rakták egy éjszakáig a klótyókat, aminek persze Zsolt nem örült. Zsófi elmondta a véleményét Vandának, aminek persze a kiscsaj nem örült. András már megint elpártolt Emmátol, és nem örül ogy Kristóffal együtt vannak. Vanda hazudott, ugyanis azt mondta, Imi megerõszakolta. Asszem ennyi.

Dj Tommy
Lehet sajna elviszik,de Vanda nem tudja bizonyitani,hogy lett volna valami,csak a szövegét nyomja,meg azért többen ismerik Imi-t tudják róla,hogy nem erõszakos tipus és nem bántja a nõket!

Dj Tommy
Jól lenne,ha láttam volna a mai részt,így sajna nem tudok hozzászólni,remélem NoName,majd küldi a linket hozzá<#wink>

mama2
Szerintetek mi fog kisülni belõle? Jönnek a rendõrök az Imiér?

mama2
Hogy lehet valaki ennyire kis geci??? Bassza meg. Overlocker, én hozom a hangtompítót, te hozzad a fújtózsinort. Jól van. Ebböl nem csinálok játékot az fix 100.

roppii
Nem igaz hogy nem bír magával Vanda, mindig ki kell valamit találnia hogy felboszatson valaki.Hátha valaki már jól pofán vágna az kéne neki.

mama2
(Remeg a keze, néz maga elé, megszünik elõtte a világ és, megõrül). .........<#guluszem1><#bdead><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

overlocker
AZTA KURVA KIS RIBANC MINDENIT A VANDÁNAK EZT ÉN MEGÖLÖM!!!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent>

mama2
Most ez tényleg konoly?😮 Amúgy ez a Juli is már felidegesít. Állandóan visszamondja a randit. Kristóf jól megmondta Nórának.

overlocker
Azt a kur... de idegesitõ a Vanda ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nmbirom a csajt szarkavarók császára lesz mingyá..... mge a Zsófi honéki

roppii
Láttátok az új elõzetest.Vanda valami nagyott kavart Imi körül.Az jöt le bele hogy Imi megerõszakolta vagy molesztálta Vandát mivel a szülök nagyon idegesek.Elég durva ez a kiscsaj.Mindet megtesz hogy õ legyen a középpontba.

Kicsihuszár92
Most ugye ez csak vicc...? Mai világban ezt a játékot még össze is tudnád hozzni valahogy de arra ne számits h meg is veszik inkább letöltik mint minden mást jah és szép álmok de ne feledd álmodni éjszaka kell nappal meg a saját játékodat játszd...

autoszimulator
jó de élõben rámászok a kingára, akkor a gyúrós pasija hamar rendbetesz, de játékba nincs gond 😄DD

.: mobilize.hu :.

N o N a m e
xD
Tegyük fel, felhívjátok ezzel az ötlettel az UBI hazai irodáját. (ha egyáltalán van neki)

Sztem a szerkesztõ csak beleröhög a kagylóba, azt le is csapja.

mama2
De jobb, de a Simse is mennyien megvették látod. Evvel a játékkal meg rekord eladásokat döntenénk, amennyire híres a sorozat. Osztozkodhatnánk a milliókon.😄 7990 forintért árulnánk. Lenne egy cégünk, meg a neve(azt még kikéne találni), összedobánk a pénz, és megcsinálnánk a játékot. A milliókból meg fizetünk az eredeti színészeknek. Vagy oda kellene adni az Ubisoftnak, de mi is ott lennénk, adnánk az ötleteket😄. Hát nem jó lenne?

Trance Angel
Ja, meg a hang effektek is nagyon ottvannak.<#eljen> Ezzez képest semmi a Dolby Surround 5.1. 😄

Trance Angel
Én igazából annak örülnlk, ha Vili bával lehetne ágyba bújni. De õ biztos hûségesre lesz programozva. 😞 😄
És szerinted nem jobb poén élõben ráhajtani egy csajra? 😛

Sas6
hát még a grafikája 😄😄

mama2
Hát az igaz hogyz élet az jobb "játék" de kkor is. Nm lenne poén Kingára ráhajtani?

Trance Angel
Nem tudom, nincs idõm PC-s játékokra. 😄 Az élet amúgyis jobb "játék". 😛

mama2
Ne csináld már, tök jó élenne nem? Nem lenne iyen szar mint a Született feleségek neeem. Qvajó lenne. Csak kéne valaki aki megcsinálja.

Trance Angel
Vélemény: Túl sok idõd van b+! Get a girlfriend!!!

mama2
Lennének ötleteim egy BK pc-s kalandjátékra. Az ötleteim:Elmondom az ötléeteimet: A telepítésnél a barátokközt zenéje menne, és amíg fel nem rakja, az összes sorozatban lévõ karaktert mutatná. Felrakta a játékot, elindul, akkor a menûnél lenne hogy: BARÁTOKKÖZT, és közötte egy rózsa. újjátékra nyomnánk, akkor meglehetne csinálni a karakterünk: Megcsinánk az arcát, meg minden, olyan kari generálós progi lenne benne, ahol Tisztára meglehetne csinálni a hasommásunk. Aztán rányomnánk az OK-ra, betöltené a játékot, mátyás téren lennénk, bemehetünk A rózsába Kérhetünk Kingátol vagy Vilibától Akármit, leülhetünk Géza mellé ha benn van, megismerkedhetünk vele. Úgy élne az egész mint a Witcherbe, vagy az Oblivionba.Aztán fizethetünk, kimehetünk, felmehetünk a lakásunkba, közbe persze. össze futhatunk Zsófival vagy akármi. Pl.: Találkozol Vandával, akkor rálehet hajtani, stb. De persze ez nem lenne olyan egyserû. Ha bemegyünk a lakásunkba, akkor egy ideig tölt, mert ugye az emeleteket, hogy mennek fel a zsereplõk, azt a filmbe se mutatják.Fõzhetünk, stb. Olyan lenne mint a született feleségek játék, csak szebb, és nem pontosan olyan.Magyar szinkronnal lenne, az eredeti hangokkal(meg kell õket gyõzni).e Beronthatunk az Irodába, Pali kizavarna, hogy mit keresünk itt, nem is ismer minket, menjünk innen mert õk dolgoznak. De persze ez is változik, ha Palival megismerkedtünk.Vagy akár Tildával is flörtölhetünk, akkor õ pofpn vág hogy mit képzelünk mi, õneki barátja van. Mi meg erre mondjuk hogy az Erik? Hát visszamentél a Palihoz nem? Gúnyolódnánk õ meg megsértõdne és nagyon nehezen lehetne kiegesztelni. Vagy ha összejövünk Tildával, és pont ágyban vagyunk tukunk, és Pali meglát, akkor bizony, bajban vagyunk . A játék grafikája spéci lenne, fõleg az arcok. Az a motor menne alatta, mint a Crysis alatt, vagy a Half Life 2 alatt. Ezek lennének az ötleteim, persze ezen még van mit finomítani,jelentkezzetek, ha ti is akartok egy jó BK kaland játékot. Egy kis Sims beütés is lenne benne persze, mint például a szügségletek(ürítés, higiénia, táérsaság. stb.) Elmehetünk dolgozni, csak Palitol kérni kell munkát(futárkodás), és ha jol végezzük a dolgunkat, akkor Pali elõéptet, és a segédei is lehetünk, sõt csúnya ikllegális módokkal kiturhatjuk Palit az igazgatói székbõl, és mi csücsülhetünk bele(Zsolti Bácsi segítségét is kérhetjük persze .)Vagy Akár a Rózsában is dolgozhatunk Kinga mellett, ezért Vilibának lenne egy kis szabad ideje. Ha hallunk valami pletykát, elmondhatjuk Magdinéninek, de persze a többiek nem fognak ennek örülni, de Magdinéninél megnõ a szimpátiánk . Na ennyi lenne. Vélemény?

Dj Tommy
Ez nem semmi<#wow1><#vigyor3>

mama2
Bazzr van barátokközt RPG játék(társasjáték)durva😄.

Ejj de megnézném Amerikai szinkronnal amcsi szlenggel. <#vigyor3>

rcstuning
<#eplus2>

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

bubu13
ja bocs tényleg elfelejtettem

EEE 1899

rcstuning
De az amerikaiak megveszik a barátok köztöt és levetitik ott is. Sõt, ott most megy az utolsó évad 😄

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

bubu13
amugy nem, tudnád sehogy letölteni mert a lostot csak azért tudod letölteni mert az amerikába már vetítik a barátok közt meg egy magyar sorozat

EEE 1899

bubu13
ték

EEE 1899

helo! lehet valahol bk részeket letölteni? föleg olyan érdekelne amit még nem adtak le tv be , csak azért gondoltam h van mer a lostot is letuttam tölteni köszii eéüre is
mama2
Csinálni kellene egy Barátokközt kalandjátékot, vagy szerepjázékoz. ki tud itt programozni? Az ötleteim már meg vannak.

Kicsihuszár92
Szegény Vanda... csak egy tipp : Mit álmodtál? <--- Neked való topik!

Kicsihuszár92
Hát de az se igaz már h ennyire szerencsétlennek álítják be mert az a Brigi meg az esküvõ elõtt beleesett abba a liftaknába meg ez a Kinga is összejön azzal a Botonddal... hát nem értem szegény Gézával miért kell igy kicseszni... 😞