Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki pedig a régi baseball-huligánt akarja vissza, az menjen orvoshoz. <#mf1>#mf1>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tök reális pedig
.: mobilize.hu :.
de ez az új noémi, lemegy a bányába feljön a szén
( nem mintha a régi szebb lett volna ) 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Viszont Vanda milyen jól nézett ki<#vigyor>#vigyor><#szeret>#szeret>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mármint... emlékeztek volt az a brigitta meg a szõke pcsa, hát azok katasztrófálisak voltak.
meg ez a kristóf is a legelején.
ná mondom, hogy az új csaj olyan húdejó, de szerintem jobb ezeknél, reméljük meg lehet szokni és beletanul.
:|
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Intel Core 2 Duo E4500,Kings1GB DDR2-667 DDR2 SDRAM NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) SAMSUNG1000 GB,SAMSUNG(320 GB
Pár éve elköltöztem otthonról és meglepõdve hallotam én is olyan mondatokat, hogy:"El kellettem menni boltba".
Na én ezektõl mászok a falra, de nem javítom ki, ha hallom. Sõt egyszer már én is véletlenül így használtam 😞
Mindegy, hagyjuk az egészet. <#wave>#wave>
Szerintem ez olyan durva irányba fog elmenni pár év múlva...
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És azt, h nem használjuk, azt azért mondják, h elkerüljék azt, h túlságosan sokat használják, ill. egybeolvadjon minden mondanivaló.
De ez nem akkora hiba, mintha "megszégyeníted" xD a BK-t felesleges off-okkal.
=)
Off vége 😊
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
btw tegnap történt vmi érdekes, nem voltam otthon? :-c
Azt utálom még nagyon, amikor valaki röviditve beszél. Tavaj voltunk a Balatonon az egyik Budapesti ismerõsünkel, és a 12 éves lánya odajött hozzám és megkérdezte: "Kérsz hasi burit kovi ubival?" -.-
Én meg csak néztem hogy mit akar.. majd rájöttem. Hát kértem 😄