Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akárki akármit mond, az új Noémi POWA!
Aki pedig a régi baseball-huligánt akarja vissza, az menjen orvoshoz. <#mf1>

mama2
Az új Noémi, nem Vanda. És Noname szeretett bele.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Doomista
tudom hogy valaki beleszeretet az uj vandába innét,ugyhogy kivele.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szolnokboy1
én fõzök, csak szólj, hogy hol és mikor 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Trance Angel
<#sir>

autoszimulator
Na veled se fõzök teát, hogy aztán forró csókokban törjünk ki :😄
Tök reális pedig

.: mobilize.hu :.

Marci0115
hát a kinézete még ugyahogy elmegy, de engem nagyon zavart hogy sokat dumált

limperatore
vanda pár kilót felszedett, így jobban néz ki

de ez az új noémi, lemegy a bányába feljön a szén
( nem mintha a régi szebb lett volna ) 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Dj Tommy
Nekem még egy kicsit fura az új Noncsi<#rolleyes> de majd megszokom<#wink>
Viszont Vanda milyen jól nézett ki<#vigyor><#szeret>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

N o N a m e
Azt hiszem szerelmes vagyok...<#love11>
Nagyon bejön ez az új Noémi 😊
Dragooon
VÉGRE ÜNNEPELHETÜNK!!44444 :-c

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

mama2
De összejöttek az a lényeg.

Trance Angel
Ez a Géza-Kinga vonal már nagyon nyálh.

Csabesz6
Azé' ki ne csapd.<#ejnye1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mama2
Vááááááááááá ez az új Noémi olyan....Kedves.

Dragooon
mondjuk azért nem olyan szar SZVSZ
mármint... emlékeztek volt az a brigitta meg a szõke pcsa, hát azok katasztrófálisak voltak.
meg ez a kristóf is a legelején.
ná mondom, hogy az új csaj olyan húdejó, de szerintem jobb ezeknél, reméljük meg lehet szokni és beletanul.
:|

nagyon gáz ez az új csaj , van még mit tanulnia

Szolnokboy1
uristen. mi ez?? :-/

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Dragooon
hát ezt még nagyon meg kell szokni.

akyyy
ááááááá vissza csifo dorinát😞((((((((((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mama2
Tényleg?😮 Nem is tudtam.

Doomista
vagyis eljön a halál értem ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bubu13
Ma lesz elöszõr az új Noémi

EEE 1899

Mivel András "megmentette" Vandát, így a kiscsaj most õt fogja kipécézni magának, hogy szerelmes belé.<#idiota><#idiota>

akyyy
😄DDDDDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csabesz6
nabazmeg.kókusz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

autoszimulator
de mûvelt vagy😮

mama2
Fórum az fórum. Elhiheted hogy egy levélben, figyelnek a helyesirásra. Ez a chat/fórumozó nyelv. Volt róla szó a fókuszban.

N o N a m e
hüLYe, iLYesmi 😛
huje vagy ha ijesmi zavar
linda
Teljesen igazat adok neked. Engem is idegesít, ha nem figyelnek oda kedves fórumozók a magyar nyelv szabályaira. Fõleg a rövidítések, s -nák, -nék keverése, és természetesen minden helyesírási hiba zavar. Én mindenkit kijavítok, még ha meg is sértõdik, nem baj, de a magyar nyelvet meg kell õrizni!<#vigyor2>

Intel Core 2 Duo E4500,Kings1GB DDR2-667 DDR2 SDRAM NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) SAMSUNG1000 GB,SAMSUNG(320 GB

N o N a m e
N o N a m e
Még azt is utálom amikor valaki igy kér tõlem valamit "add oda". Hát kéremszépen azt én kell "oda"adjam, neked az "ide" van, igy: "add ide.." Remélem értitek. Sajnos ti ezt igy szoktátok meg, de engem idegesit 😊
Csabesz6
Multkor valamelyik részben volt egy kisgyerek, akit befogadott a Géza.A kiskölök anyját aki játszotta, az a viván anno a "Virítom" c. sikersorozat-.- mûsorvezetõ nõcije volt.Érdekes.Amugy bejövõs.

rcstuning
Te is vétesz hibát. Idézlek:"Egyébként nincs tényleg nincs sok haverom". (vagy vesszõ, vagy ismétlés)
Pár éve elköltöztem otthonról és meglepõdve hallotam én is olyan mondatokat, hogy:"El kellettem menni boltba".
Na én ezektõl mászok a falra, de nem javítom ki, ha hallom. Sõt egyszer már én is véletlenül így használtam 😞
Mindegy, hagyjuk az egészet. <#wave>
Szerintem ez olyan durva irányba fog elmenni pár év múlva...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"És" és "De" is lehet lehet.
És azt, h nem használjuk, azt azért mondják, h elkerüljék azt, h túlságosan sokat használják, ill. egybeolvadjon minden mondanivaló.
De ez nem akkora hiba, mintha "megszégyeníted" xD a BK-t felesleges off-okkal.
=)
Trance Angel
<#puszis>

autoszimulator
14 alatt nem ugatunk be érettségizett jó csajoknak <#smile>

Dragooon
te is azzal kezdted<#idiota><#idiota>

mama2
És-sel nem kezdünk mondatot, ha már a nyelvtannál tartunk...

Trance Angel
Az MSN ismerõs.. Még én vagyok a gáz, hogy tudok helyesen írni, tudom mi az a mondat. És nem kerül több idõbe így írni.
Off vége 😊

Ja: MSN-en meg szoktak szólni, hogy miért kezdek minden mondatot nagy betûvel és miért írok pontot a mondatok végére. Én így tanultam anno a helyesírást. Végleg vége az OFF-nak, moderátoroktól és Tõletek is elnézést kérek.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Nem nyelvtan órát akartam tartani, komolyan elnézést kérek, ha valamelyikõtöket megbántottam, de legalább az írott magyar nyelvet próbáljuk már megõrizni, ha a beszéltet nem sikerül. Nekem is van jó pár hibásan használt nyelvi elemem, de tudatosan javítottam sokat rajta (hála a régi nyelvtantanáromnak). Szerintem tanulható a helyes írás és beszéd, csak figyelmet igényel. rcstuning: Egyébként nincs tényleg nincs sok haverom, helyette van pár igazán jó barátom.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

N o N a m e
😊)
Aha...de ugyan már...hát felén se azt mondják hogy a Józsi Bá' mármegint részeg, hanem hogy ,,a Józska már megint bebaszott"

Dragooon
jó.

btw tegnap történt vmi érdekes, nem voltam otthon? :-c

mama2
Igen...

Dragooon
vagány akart lenni a 12 éves kislány?

mama2
😄DD. Amúgy igen. Ezt is az interneten tanulják el. Mert ott is ezek a rövidítések vannak(vok, pölö). Azt hiszik ezzel vagányak lesznek, de csak magukat égetik le:S.

N o N a m e
Ezt a táposok (má' bocs) szokták igy mondani. Mi Erdélyiek vagyunk az õsmagyarok és tudunk is magyarul. Engem is zavart de már megszoktam. Nem lehet leszoktatni róla több millió embert.
Azt utálom még nagyon, amikor valaki röviditve beszél. Tavaj voltunk a Balatonon az egyik Budapesti ismerõsünkel, és a 12 éves lánya odajött hozzám és megkérdezte: "Kérsz hasi burit kovi ubival?" -.-
Én meg csak néztem hogy mit akar.. majd rájöttem. Hát kértem 😄