Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem is tudom, Zsófi miért kezdett vele megint. Szerencsére azért idõben dobbantott...
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
És Zsolt tán megverte Botit?😄
Ramadamammy rapidrandi
Botond levarrta az ingatlanos csajt. Zsoltnak megszületett Anditól a gyereke, de Andi hallani sem akar Zsolt látogatásáról és képet sem küld. Zsolt maga alatt van, András kezdi megsajnálni. Vanda kezdi gyanítani Botond hûtlenségét. Vili bá továbbra is csökönyösen egymaga akar boldogulni. Magdi néni, Géza tanácsára beveti fõzõtudományát, hogy kibéküljön férjével, aki nem békül ezek után sem sõt, elutasítja az ételt. Zsófi kölcsönveszi Tilda tanácsára Klaudia legkedvesebb fülbevalóját, amit még néhai férjétõl kapott. Mivel Géza is eltölt egy kis idõt Klaudiánál, ezért az asszony õt gyanusítja a lopással és ezt megosztja Kingával.Nóránál beszarik a csap ezért Lacihoz fordul, aki szerelõt hív. Miki azonban megkéri, hogy mondja vissza, majd Nóra segítségére siet és megjavítja a csapot. Közben megérkezik a szerelõ, mert Laci nem érte el, csak Nórával hitette el, hogy nem fog jönni a szerelõ. Miki vallomást tesz, hogy õ tervelte ki, mert villogni akart vele, hogy mennyire ért a csapokhoz. Nóra kiakad, mert ugyan jó a csap, de õ is be lett csapva. Tilda megkapja Eriktõl a konditermi recepciós állás telefonszámát. Érdeklõdik és szeretettel várják. Megköszöni Eriknek, aki flegmán viselkedik, de legbelül érzi, még levarrja ezt a nõt az elkövetkezõ részekben.
A sorrend nem egészen ez...
Az életben és a sorozatban is babát vár a Barátok közt Júliája. A valóságban természetesen tudjuk, ki a kisbaba papája, a sorozatban azonban még homály fedi ezt a kérdést - mondta Mérai Katalin az RTL Klub Reggelijében.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD