Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
várható feltünése olyan 3 hónap múlva, december környékére esedékes. esetleg november, de ugyisjön egy rakat ünnep amikor nem lezs bk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Szerencsére velem nem teszi ezt.
OFF:
EMO-sok kigyúrtak, v. nagy gyengék?😄
ON:
Sry az offért de érdekel azoknak a véleménye akik minden nap látják Õket!
Mekkorát röhögtem.
Azért Botond sem semmi. Jó volt ez most.
max megtépi valami picsa 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
=(
mármint este nem,ott nem telihold hanem félhold modban van.
Bazzeg...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Fõleg az volt a legszánalmasabb mikor az annyát kiráncigálta Berényiktõl -.-
Az volt eddig a legszánalmasabb jelenet 😄😄😄
De nem is az hogy kiráncigálta mert az jóvan , de hogy ...😄
khm...khm...
amúgy új design
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ez nem jár akkora büntetséggel, sõt nem is biztos büntetendõ. Ez csak egy példa volt, hogy minden lehet.
Meg van kötve a keze szegénynek mostan. 😞
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Szívesen begolyózom.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"