Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
én max berugva mennék el 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

és én hol vagyok ? :d

ez akkora sablon bazz! 😄 mindig ezt küldöd... 😄😄

kb olyan, mint mikor megkérdezik, h egerben miért van hidegebb, mint füzesabonyban... "hámmer közelebb van az egyenlítõhöz" (20km-rel 😄😄)

kéne csinálni sg-s BK-s összejövetelt nem?

törzstagoknak!

daza, tuning, szolnokboy, lemon... etc... még mama2 is jöhetne! 😄😄😄😄 ja meg trance angel.... wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

köszi

Lehet, hogy még a Pilot is megvan neki. <#smile>

Szolnokboy1
kérd el mmedveczky ilonától, az felveszi az összes részt. <#idiota><#idiota><#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

A Körtvélyessy is ott van ? Szegény öreg...

gibson9
Köszi szépen! Akkor ezért nem hagyott bennem mély nyomot 😄 Pedig jó nõ, én is megdolgoznám kicsit 😄 A TV2-n az exjózsi minden részben puszilgatja kb 10 percenként. A vénembernek is bejön, de ez undorító amit csinál +o(

rcstuning
Laci rosszul érvelt Noéminek, ugyanis aki a hányásában feküdt az Csifó Dorina volt...
😊

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

XDDDDDDDDDDDDD

bbartha zsolt ex nõjét... abszolút epizódszerep volt... max 2 7ig volt benne... de azé' baxnáám a kis kecsói pun@t 😄😄

alternatív barátok közt

www.zoolan.blog.hu
elbasztad a téked xD

gibson9
Noémi akkora egy szemét! (csak gondoltam megosztom 😄) Nekem fáj amit az anyjával csinál.

A TV2-n megy a Hal a tortán címû fõzõmûsor és most a régi bk szereplõk vannak benne. Az lenne a kérdésem, hogy Komonyi Zsuzsi (Viki) kit játszott a sorozatban, ki volt õ vagy kinek a mije? Nem emlékszem rá sajnos :S

HONNAN LEHET LETÖLTENI A BARÁTOK KÖZT ÖSSZES EDDIGI RÉSZÉT ??? NAGYON KELLENE<#idiota>

ja ,most már tudom mert a 2. részben mondták.

Doomista
elgázolta egy auto

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mi volt ?!?!?,
nem láttam az elsõ részt :S
most lesz a 2.

Doomista
hopááá orsi 😄DD

rcstuning
1.Magdi néni tudja, hogy ba*zni kell és nem az ágy alá szemetelni, mert a szemetelésbõl nem lesz baba.
2.Linda nagyon rosszul adta elõ a jelenetet az anyjával, tök gáz volt.
3.Alex szerint nem álmai állása, dehát nem válogathat... Ez tényleg ilyen hülye? Lesz egy alibi állása, sokat fog keresni és van pofája panaszkodni.

ismerõs szitu... na vissza a meccsre 😛

dragon11
Ugyan, egy hülye gyerek nyalizott a moderátoroknak. Õ kezdte az agresszív válaszokat, Én válaszoltam rá. Felvettem a stílusát, lesüllyedtem az Õ szintjére ezért kaptam 1 büntipontot.. nem baj.. tanulság: ne süllyedjünk le a lowok szintjére, mert legyõznek amilyen nyomik.😊

Am. most Én sem néztem.. dolgom volt:S

elsõ részt vki elregéli? vonatoztam egerbõl füvezõsabonyba... /bár a tegnapit se akartátok elmondani!/

dragon... mire van már a ! a neved mellett? 😄😄

dragon11
Jól vagy?

Ez már foskavarás. Sõt, összekeverik a szart a fossal.

Direkt fail !!

Doomista
jah még nem is volt ma bk :o

Doomista
mai bk is low volt...

rcstuning
Azért a szokásos sz*rkavarás most is megvolt Zsófitól és Terikétõl is. Miklóst ne is említsem...

Doomista
semmi izgalmas nemvolt ma,nem maradtál le semmiröl.

kinga az enyém.... vki mondjuk elmesélhetné a mai 2 epizódot, mert meló miatt sikerült kihagyni.... hal a tortán eleje még megvolt a kecskeméti bigével...

dragon11
Haha xD

Doomista
meg kingárol nem igy beszélni ! 😄

Doomista
csak rossz napom volt

dragon11
Lol?

Doomista
nyughass te fasz

meghát
kingának bepakolja willy a nagy.....xD

Doomista
és megszületett a terike baba.

xD
gruppen lesz.

megakarja mérgezni a násznépet! LOL!!!! 😄

teri nagy piás.... 😄😄

Willy behatol

Doomista
LOL

terike lovagol... aztán beszáll magdus is... õt megy ny@lja vili... 😄

am mit csinálnak ?
vagy terike teszi be hátulról willynek ?

akyyy

???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Doomista
nekem zsolt csaja gyanus...lesz ott még valami.

terike kinga szobájában kufál vilivel 😄😄 /elõzetes alapján legalábbis ezt szûrtem le/

Doomista
elhiszem.

rcstuning
El ne hidd...