Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár az is igaz hogy a tv2rol koppintottal e az rtl klub a fözös showt...de ez igy fog menni...egyik koppintja a másikat...másik az egyiket...harc van köztük,de persze nem irnak rola,de lehet érezni ha sokat nézted mind a 2 csatornát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az durva fordulat lenne, szal nem hiszem 😄 Wilibá rendes tag 😉
Észrevettétek, hogy Timike mindig kiszalad a stáb felé, ami a sorozat szerint egy fal. Bandika csinálta ezt kisgyerekkorában. De gagyi.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
te nyertél ugye ? :d
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kezdõggyönkezdõggyön kezdõggyön kezdõggyönkezdõggyön kezdõggyönkezdõggyön!!

De akkor még barátok közt se volt.
régebben is cigiztek már benne, sõt, tóni is cigizett anno<#bdead>#bdead>
frici bácsi :d
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Apropó Berci: Hova tünt amúgy a kutya? Rég nem láttam😄. Barátokközt magazinba még mindig benne van, de a mûsorba egyre kevesebbbet szvsz(igen, veszek BK újságot, lehet leköpni😛)!
bár azt nem értem miért kellett ilyen debil szöveget nyomni neki, meg sneki sem érti, hogy miért kérdezi, hogy hol a csajszi, csak amikor elmagyarázzák nekik, hogy azért mert tudod.... hát szerelmes.
Jaaaa.....
anyám.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
#5507 <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Bandika megfogja kúrni a Lindát :C
khm...khm...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>