Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye tegnap Noémi kibékült az anyjával.
Akkor most miért pincérkedik még mindig Barthánál?
vagy helyettesiti addig kingát ?
de minek ?
ratyirampó
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bandika mindjárt kinövi a szerepét, aztán õ lesz az új gengszter. 😄 Zsolti bá visszavonul, Botond meg megy a levesbe... Bandika ellen esélytelen lenne. 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mekkora szar vagy bazdmeg h nemtudod hány éves muterod.
khm...khm...
viszotn balázs shówba is volt egy haverom (szegényet azóta szivatjuk😄) ott meg meg pont nem mondtak semmit, és köcsög balázs és szivat mindenkit😄
Azért amikor a Mónika elindult, a kezdetekben még normális fazonok voltak benne, akkor még tényleg talk-showként mûködött.
Nemtom ki emlékszik rá, de pl. a mûsor vége felé a vendégek mind kimondták a véleményüket a dolgokról (nem mindig, de gyakran elõfordult).
Aztán eltelt pár év, és az egyre lejjebb kúszó médiapatkányok ilyen szintre amortizálták le, ahogy napjainkban is kinéz.
Köszönet érte

én sose néztem meg a mónika show-t. Engem nem köt le, ha sok roma, meg tajparaszt magyar veszekedik, meg leköpik egymást. 1 ember nem volt még a mónika showban aki rendesen tudott volna beszélni 😄 Bár ezt a következtetést csak a reklámokból vontam le 😄
úgyis mindenki az rtl-t fogja nézni mert "jobb" müsorok vannak rajta hiába néhány igénytelen,de a paraszt ugyis megnézi hogy más hogyan veszekedik pl. a maunika saú-ban.
tv-2 sose nézem csak ha irihgy hónaljmirigy van rajta de azis már nagyon rég volt