Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy karácsonyra megkaptam a barátokközt könyvet😄.
Benne van az egész családfaxD.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
még ákos gagyi halála sem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ti mit gondlotatok??? H behoz egy mikrohullamu sutot es berakja??😄
-Klaudia itt egy mikrosuto! Fogadjunk h a sim kartyam nem birja ki.
-Jovan Mikikem ha megmarad akkor megkapom a szazalekot, de ha szetsul akkor te nyertel es igaz a mikrohullamu historia. Jah es bekuldjuk a mythbusters-be. Akkor majd hiresek leszunk Mikikem 😉
Ti igy gondlotatok 😄D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de miért pont a halált választja kilépésnek, miért nem vmi utazást akkor még visszajöhet mint zsolti bácsi :s
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem lehet ezt se a végtelenségig csinálni ! A Csurgó pistát meg a Hoffer Józsit bezzeg senki nem siratta meg, amikor elmentek...
#6524 Elmegy õ a picsába , max tüdõrákba , min elmegy hogy ne lássák hogy gyenge😄
remélem nem hal meg :s tudtok errõl vmit? ki akar lépni v mi?
Egyébként valaki elmagyarázhatná már nekem, hogy Kertész Géza miért nem a Providenttõl vesz fel hitelt!? Hiszen ott mindenkinek adnak és olyan egyszerûen megy, hogy a reklámos barmok már kb. az 5.-et veszik fel miközben elégedetten mosolyognak. Géza meg mindenféle trükközésekkel él, hogy kapjon.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
nálatok is szokott lenni csont a karácsonyi fenyõn? 😄 lol
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊