Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bandika, zsófi, laci meg még egy pár szereplõ próbafelvétele. kommentálják is, meg röhögnek rajta osztott képernyõben.
- interjúk
ezt még nem néztem végig, de olyasmi, hogy lerántják a leplet néhány kulisszatitokról, az egyes szereplõk legemlékezetesebb/legkedveltebb pillanatai. palikának pl. az, amikor trippere volt (mostanáig nem jöttem rá, hogy miért éppen ez).
- emlékezetes jelenetek
van egy raklapnyi, akár kommentárral is. szerintem adja!
- elsõ, illetve a karácsonyi epizód
- interaktív jelenet
nem értem, miért interaktív, mondjuk még nem néztem végig.
- videoklip
fõcím videoklipje, karaoke klip (mamzi elõnyben!)
ennyi kb, majd végignézem mind és írok, ha még van valami.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
De vajon hogyan lehet egy DVD-be sûríteni a Barátok közt elmúlt tíz évét?
Sehogy, viszont eddig soha nem látott pillanatoknak is tanúja lehet! Kíváncsi arra, hogyan indult a sorozat? Milyenek voltak az elsõ szereplõválogatások? Mirõl szólt az elsõ epizód? Mik voltak a legemlékezetesebb jelenetek a szereplõk szemszögébõl? Sõt, milyen lehet, ha végre mi is játszhatunk egy jelenetben?"
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Doktor=D
N: - Jaj doktor Úr, egy örökkévalóságnak tûnt...
D: - Nem volt azért ez olyan hosszú idõ.
N: - És hogy van Miki?
D: - Úgy ítéltük meg, hogy a férje rosszabb indulatu volt, mint a doaganat, ezért Õt távolítottuk el. A daganatot nemsokára hazaviheti.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
te elõbb írsz ide az sg-re mire eljutna az agyadig ez a komoly igen elgondolkodtató nehezen megfejthetõ logikai feladványokkal,kettõs ügynökségekkel,átverésekkel teli izgalmas akciódús, néha bonyolult és érthetetlen sorozat tartalma.
\"Erről van szó!\"
ha te ide írsz kõ kövön nem marad...mindenki elkezd oltani, de ha te ezt szereted akkor írkálj ide egésznap, de utána ne sírj hogy mindenki basztat

<#nevetes1>#nevetes1>
egy ilyen trághya sorozatot nem bírsz felfogni akkor persze h nem érted semmi film lényegét
!!!!!!!
HOGY A FASZBA LEHETSZ ILYEN........?
BOTOND IRT A MODERÁTORNAK AZ OLDALON HOGY SZEDJE LE A HIRDETÉST MERT FAKE.
ÉS A MODI LESZEDTE
\"Erről van szó!\"
javaslom nézzük levegõnek, ha beír valamit és ne válaszoljunk
De ki vette le és hogy? Õ maga? De hogy? Megtudta a jelszót amit Géza megadott? De mikor? Most én nem értem, vagy a forgatókönyv van így elszúrva?
Botond hogy jelentené fel Gézát ?
már rég ki van törölve az oldalról.
\"Erről van szó!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ugyanaz a Csaba mint a "régi Csaba".
amúgy akkoriban drogozott azért nézett ki hülyén b+....
\"Erről van szó!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ja és: A mostani Csaba, az a régi Csaba? Az, aki régen játszotta Novák Csabát? Mert szerintem nem. De anyámék azt mondják hogy igen. De ennyire sokat változott volna 10 év alatt? Abból a rasztahajú, lóarcú gyerekbõl ez lett?😄