31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#29366 Sokkal jobban fel van pörgetve a sztori, de sajnos a költségvetés mintha ugyanaz maradt volna (hacsak nem Miki új nőjébe ölték az összes pénzüket...) mert normális külső jelenetek továbbra sincsenek csak évi 2-3. -
#29365 -
#29364 ez mi a tököm? miki italába LSD volt? -
#29363 ?
Ezt miből vontad le?
Mondjuk lehet, hogy bunkó Géza kiesése tette :D -
#29362 Kövezzetek meg, de mostanában azt veszem észre, mintha egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon minimális minőségjavuláson menne keresztül a sorozat -
Suffering #29361 Ezek szerint Nóra nem fog rájuk nyitni :S hanem majd Miklós fogja kikövetkeztetni, de neki meg ugyse fog hinni senki :( -
#29360 na ilyen egy jó előzetes, különböö jelenetek nem scak az x-ik rész vége:S -
#29359 jujj de izgi -
#29358 -
Daza500 #29357 Jaja, a Piros néni volt a hülye, nem a Novák. Ezúttal. -
#29356 ja bocs -
#29355 a babakocsi a sajátja, fordítva tették vissza gyerekeket mikor elrohant a kutyáért -
#29354 de ez is mi...
ki az a hülye, aki egy másik babát visz el? már eleve tök más volt a 2 babakocsi, arról nem is beszélve, hogy elmozdítva sem lettek, tehát ott volt ahova lerakta a novák, erre persze, hogy a másikat viszi el -
#29353 majd most nóra benyit és látja hogy juli eszméletlenül lovagolja attila farkát, bele fog remegni az egész emelet -
#29352 Istenem de hülye ez a Novák. Valaki lője már le.
Remélem Nóra még időben rányit a Julira miközben az Attila farkát waxolja -
#29351 Bocs :ASD:AS:DSA:DSA:DSA:DD:
NOVÁK BOCS :DDDDDDDDD -
goldmember #29350 itt mindenki sunyin baszik, lepedőbe burkolózva? -
#29349 szabinak milyen szörös melkasát hogy kiteszi mán :D -
#29348 jah én megd*gtam volna a Kingát :DD -
#29347 puhapöcs ádám :(
pedig eddig nagy dzsigoló volt :( -
#29346 Mennyit isznak ebbe a szarba.
Most tűnik fel, hogy minden részben csak piálnak -
Daza500 #29345 DIGI-re azóta fújok, mióta a Comedy Central-t törölték. -
#29344 Mi van? Nem vagyok Tv közelben estig. Nincs Discovery? -
#29343 Ez egy jó összefoglaló! Like! XDDDDDDDDD
A DIGI törölte most az összes Discovery csatornát! :(
A végén én sem fogok már tv-t nézni! :D -
#29342 most lesem a tegnapelőtti részt.
kissé elegem van abból, hogy laknak kb huszonX-en a házban, de mindegyik talál az udvarban melót. mindenkinek olyan a főnöke, akinek lehet szarni a fejére /konkrétan Laci ügy baxta ki most a biztosítékot./
a múltkor a fellángolás, h jön az ÁNTSZ, vagy mi a franc... Alíz megsimizte kicsit az ablakkeretet 5 perc múlva meg már otthon a kanapén fetrengett...
ez aztán a nagytakarítás...
Claudia utasításba adja a göndör csajnak, h maradjon otthon a majomfejű Zsófival... WAS? csecsemő az, vagy mi van? magának kavarta a szart... ha öngyi' akar lenni, akkor hajrá... méghogy vigyázni kell rá...
nem tudom miért nézem még mindig ezt a kalap xart... de tuti, hogy géza még visszatér pár részre szellem formában,. mint az anyja! :D
/ja, ha azt hozzák ki, h az a gyerek tényleg a csabáé, aki X éve megdöglött, akkor tényleg kapufa/ennyi volt/ nem fog érdekelni ez a szar többé... mert sanszos, h lefagyasztották a nagy drogos labdarúgó spermáját..../ -
#29341 -
#29340 Az a fej, AZ A FEJ !!! KÉPET !! GIFT !!! -
#29339 Persze, hogy a programozót dagadt, pattanásos, szemüveges gyereknek állítják be FUCK YOU!!!!!!!!!!! -
#29338 jajdekocka az a csávó -
#29337 ne fapolj annyit -
#29336 mármint az igazi neve? :D -
#29335 nem tudom
de szánalmas 4-5 év után ilyen szar szálat elő venni
-
#29334 hozta laci unokáját
de sztem nem a nője, hanem a csaj barátnője -
#29333 ki ez a csaj? a csabi volt nője? hogy hívják? -
#29332 Ezt nem tudom megemészteni! -
Daza500 #29331 Na a 2 hülye kurva
E heti trailer -
#29330 Az egész sorozat a Dallas koppintása . -
#29329 Elég uncsi. Ezek a zsidráfok akik a BK-t gyártják nem túl kreatívak. -
Suffering #29328 amúgy ezt a Bartha lelövi Miklóst majd kiderül, hogy mégse hallt meg és Nóra leveszi Miklós ingjét és mondja, hogy "Golyóálló mellény??" ezt a jelenetet a Dallas Ewingok háborújából lopták, mikor a végén lelőtték a Jockeyt és (szintén volt feleség) Samantha veszi le Jockey ingjét és mondja, hogy "Golyóálló mellény??" -
#29327 Mi volt tegnap, lemaradtam?