31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#29486 jaja xD majd valaki gifet :D -
#29485 h lecsapja :ASD:ASDA -
#29484 új előzetest láttátok már?:d
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zsolti fiút kiüti andrás asdasdsda -
#29483 Akkor hőbörögj az rtl-nek, mert valamikor már 2 héttel előtte ellövik a reklámban az adott rész végét. -
#29482 grat, beadod a tegnapi rész végét. spoilert nem ismered? -
#29481 Na most már tényleg itt az ideje a buktának! -
Daza500 #29480 Már aki... -
#29479 Őket legalább szeretjük:D -
#29478 Tegnap volt a Bk 2.részében Anna, a Class Fm-ből! :D Ő látogatta meg Bocs anyukáját! :DD Balázsék már mindenhol ott vannak! :D -
#29477 Fürdőkádba se? -
#29476 Ha hozzánk a szomszédgyerek cipővel jönne be, úgy tarkón basznám, a lendület vinné le róla a cipőjét :D -
Gvik #29475 Nekem az a kedvencem, hogy soha senki nem veszi le a cipőt, akármelyik lakás akármelyik helységébe megy be. -
#29474 XDXD -
McCartman #29473 Van fél óránk, mit csináljunk? Menjünk el moziba.
FAIL. -
#29472 ez most ünnepi kaja :D
de amúgy igen, itt mindig mindenki ki van öltözve :D -
Axl Rose #29471 Hát baszki, Nóra estélyiben, Attesz öltönyben vacsizik.
Ebben a sorozatban nincs senkinek egy normális otthonülős-oldalt csíkos mackónadrágja... -
#29470 Petinek olyan reflexei vannak, hogy vadászpilóta is lehetne :DDDDD -
#29469 Azért az új generáció sem piskóta!
-
Daza500 #29468 Igen, mostmár eszembe jutott, hirtelen nem ugrott be hogy mutatták, aszittem az autómentőt kérdezte. :D -
#29467 Kb. 200 méterre a háttérben volt egy autópálya... -
#29466 Kikapcsolt aggyal kell Bk-t nézni! XDDDDD Sok marhaság van benne! Olyan semmilyen ez a trabi! :D ez jobb trabi! -
#29465 A trabant kerekei árnyékolták a térerőt, így miután azokat ellopták, már lehetett telefonálni. -
#29464 Ez a bk, ne keress benne logikat :)) -
#29463 konktrétan ott telefonált a zsuzsával a trabantnál. -
#29462 Én azt nem értem, amikor visszaértek, Juli miért mondta, hogy "de gyorsan visszaértetek".
Kezdve azzal, hogy amikor kint szerencsétlenkedtek, igencsak kora esti napállás volt, olyan 8 felé lehetett nyáron, kora ősszel max 7.
Vezetnek 50 km-t, ez Trabival eltart közel egy órát, beleszámítva a Pestről való kivergődést. Aztán kifogy a benya, gyalogolnak 15km-t a benzinkútra, az 2 óra, meg ugyanannyi vissza. Szerencsétlenkednek, beletöltik (véletlen tölcsér is akad, meg kanna is, de tegyük fel vettek a kúton), veszekednek is, ezzel megint elmegy 1 óra, tegyük fel közben hívtak autómentőt, akinek oda kellene találni hozzájuk, felrakni a gumi nélküli kocsit a teherautóra (daru ?), elvinni őket az első gumishoz, ahol véletlen van passzos felni meg gumi Trabira, majd hazaautóznak, stb stb stb ...
De azért gyorsan visszaértek b+ -
Daza500 #29461 Mégegyszer elballagott a benzinkúthoz, azt ott telefonált. -
#29460 -
#29459 Én azt nem értem András hogyan telefonált, mikor múlthéten pénteken még nem volt térerő a mobilján! XDDDDDDDDDDDD Biztos gyorsan építettek a közelükben egy rádióantennát :D -
piamania #29458 Más se tudja megnézni Most-on?Elindul,de egy hibakóddal később megáll a film. -
#29457 Miki egy Isten .DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Daza500 #29456 Már annyira reménykedtem, hogy ez a hülyegyerek végre kiböki a Dzsuláj-storyt... -
#29455 gecinagy volt :DDDDDD
meg ahogy zsoltifijú lebaszta az üvegeket xDD
dzsuláj meg peti zsíros haját csókolgatja, fujjmár -
#29454 Miki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#29453 ők is loptákXD -
#29452 honnan lett kerék? az elejéről lemaradtam:D -
#29451 -
#29450 Biztos kitervelt akció volt és vitték magukkal... -
#29449 xDDDDDDDDD -
gotchaaa #29448 Sokkal logikusabb lett volna, ha András egyedül megy el a trabival, szétesik alatta, belegurul a Balatonba, és...ki is van írva a sorozatból. -
#29447 Én is gondolkodtam rajta, hogy kinek kéne négy szar felni. Ráadásul a semmi közepén. Tök logikátlan az egész.