Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
pf...
loll̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A vágatlan verzióban azt mondja Kamilla: " Hadjál békén, és te is hadjál te rohadt buzi. rcstuning is megmondta, hogy búza vagy..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
a reklámot megszakítja a barátok közt.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Edina99 - 2009-07-10 14:31:40
Remélem nem buknak le Lindáék imádom õket olyan cukik együtt!
** - 2009-07-10 13:26:42
Hát Lilu van valami igazság amit mondasz hogy Boton es Linda kapcsolata hulyeség, jaj csak a Zsolt és a Zsófi maradjonak egyutt
lilu - 2009-07-10 11:10:57
Ez a Linda-Botond hülyeség! Viszont Sajnálnám Zsolt és Zsófi kapcsolatát.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azt kell nézni!!!
"Tilda megtalálja a lány melltartóját" fail
"Miklós közli Zsolttal, hogy Zsolt szúrta el a Claudia projektet, és neki is kell rendbe hoznia" fail
Csak tudnám ki szerkeszti az oldalt... Gondolom valaki, aki nem nézi a bk-t.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elõzõ rész (2009. július 9.)
Claudia balszerencséje újra felkelti Zsófi gyanakvását Zsolttal szemben. Linda és Botond elsõ szerelmeskedését Tilda érkezése zavarja meg. Miklós és Zsolt projektje Claudia ellen kudarcba fullad.
Amikor Claudia elpanaszolja, hogy már megint bolondot csinált belõle egy szélhámos, Zsófi gyanakodni kezd, hogy Zsolt talán lefizette a pincért, hogy megerõsítse sztoriját, miszerint ki akart kezdeni vele a kiállítás megnyitóján. Bár Claudia bíztatja, hagyja ott Zsoltot, Zsófi úgy dönt, hogy elõbb bizonyítékot szerez. Mivel feltételezik, hogy Zsolt lefizette a pincért, hogy hazudjon, azt tervezik, hogy még többet fizetnek neki, hogy elmondja az igazat.
Linda és Botond szerelmeskedése abbamarad, amikor beállít Tilda, és a szenvedélyes együttlétnek vége szakad. Linda az ágy alá bújik, Botond pedig elmondja Tildának, hogy szobát kellett cserélnie Vilmossal. Amíg Tilda zuhanyozik, Botond kiengedi a lakásból Lindát, és megnyugtatja, hogy „lesz még számukra hely” valahol, valamikor. Miközben a kissé „zilált” Linda hazamegy, és sikerül kimagyarázkodnia, Tilda megtalálja a lány melltartóját.
Miközben a döbbent Claudia lemondja a romantikus kirándulást Valterral, miután kiderült, hogy a férfi egy börtöntöltelék, Zsolt rémülten értesül róla, hogy Kántor Roland összefutott Valterral és „barátnõjével” az udvaron. Zsolt kérdõre vonja Valtert, de õ ellentámadásba megy át, és azt állítja, Zsolt követte el a legnagyobb hibát, amikor ide hívta Rolandot. Zsolt elmondja Miklósnak, hogy a Claudia-Valter projekt súlyos léket kapott. Miklós közli Zsolttal, hogy Zsolt szúrta el a Claudia projektet, és neki is kell rendbe hoznia.