Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Igen, a Csurgó Pistával voltak "barátok".
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
lehet hogy õ is amerikába volt Danival és leszopta párszor meg seggbe rakták egymást és most Dani elõle menekül mert nem meri bevalllani hogy buzi
\"Erről van szó!\"
lehet hogy Tónié volt csak ugye megdöglött
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
még Rómeó és Júlia, lehet az lesz az évadzáró hogy Kingán nagyba dolgozik Peti és jön haza Géza: Hazajöttem szivem aztán rájuk nyit 😄D
\"Erről van szó!\"
Meg se vették !
A többiek elkezdenek aggódni felõle, vajon hol lehet, már itthon kellene lennie!
mire megjelenik a képernyõn, hogy: folytatása következik!
Én így tudok elképzelni egy barátok köztös cliffhangert! 😉
És akkor egy rakás puhap öcsit lelõnének, mint a Jóbanrosszban-ba. 😊
biztos valami kurvanagy cliffhanger lesz, remélem terroristák elfoglalják a geciplaccot
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy 1998-ban még tökjó volt a Showder...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.