Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégis nézedXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

lelökte a papírgalacsinXD

Amúgy... a postás... az mi a lófszt keresett a lépcsõházban? nem a fõkapunál vannak a postaládák?D😄😄😄

SLICK
ebben a sorozatban kipurcanhatna már mindenki, hogy végre vége legyen.

Ezzel sajnos nem fognak törõdni, és majd hõsként mindenki megpuszilja a segg fejét...

DeerHunter01
Postás is ráfog b@szni mert otthagyta Magdit és elment segitségnyújtás nélkül.

\"Erről van szó!\"

épp most akartam ugyanezt beírni. Visszajon a postás anyaralásából ahova sietett és megmenti a rab Vilmost.

Yang: Skandi- senior shao wari

akyyy
postás: szerinted ha vilit csukják le, majd kit kel megtalálniuk 20 rész után, aki majd közli, hogy nem vili lökt le hanem baleset volt

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jaja egyet ertek...legalabb elsosegely nyujtast belerakhattak volna...de balfaszul oldottak meg.

WuFraZselic
hát mert orsolya a doktornõ!!!!!! <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

highlander15
Ezen fogtam én is a fejemet,hogy hogy lehet valaki ilyen hülye,hogy elõször nem a mentõket hívja!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Saját összehasonlításos kritika:

Még jó 11 évvel ezelõtt a mi házunkban elloptak egy biciklit.
Pont a mi emeletünkön történt.
Nosza, beindítottuk a láncreakciót, végigcsöngettük az egész házat, hamarosan a többi lakóval együtt (már aki éppen otthon volt, szombati napon történt) elkezdtük keresni majdnem az egész telepen.
A rendõrség is hamar kiérkezett, bár csak két egyenruhás biztosúr jött, viszont õk az egész házat végigkérdezték, hogy ki hol volt, mit hallott/látott aznap, vagy észrevett-e ismeretlen nem ott lakó személyt az épületben.
Még a rács zárszerkezetét is megvizsgálták, bele is volt törve egy kulcsdarab(!).
Hamar feljegyezték az esetet, be lett jelentve a kerületi kapitányságon.

Drága BéKa sorozatunkban meg:

Itt már komolyabb a dolog, ugyanis emberi életrõl van szó, egy idõs öregasszony leesik a lépcsõn, fél emeletnyit gurul.
Tejfelesszájú bizonyára állása kezdeti szakaszában levõ postásgyerek hebehurgyaságát még el-el lehet nézni, sajnos ilyenekkel a való életben is találkoztam már nem egyszer. Ennek ellenére Magdi néni elutasítása mellett mégis ki kellett volna hívnia a 104-eseket.

Jön pár töketlen, társadalmilag impotens pojáca, körbeállja rémült tekintettel, jön egy sarlatán szemüveges hárpia, megállapítja nagy okos fejével, hogy "hát sajnos a néne már nem kel fel többet", hoz egy pokrócot, rábaszarintja.
A remény, esetleg még lenne esély arra, hogy van benne valami élet, nem érdekel senkit, az elsõsegélynyújtás túl fárasztó dolog, csendben bõgni sokkal kényelmesebb, nem ?
Mások meg, mint például a max. 5-ös IQ-val sugárzó tinicsitribanc fölmegy, kikerüli, ránéz, továbbmegy, leszarja (bár a mai fiatalságtól nem is várhat el túl sokat az ember, ugye).
A ház többi lakója meg semmit nem tud, mert VALAMIÉRT nem szólnak nekik.

Szóval gratulálok a stábnak.
Sikerült alkotni egy újabb végbéltermék jelenetet, ami nem több mint egy újabb barna foszlány a reménytelenségnek nevezett fostenger közepén. <#levele>
Horváth Ádám is inkább abbahagyta a Szomszédokat, semhogy ilyen média által irányított hülyeség válljon belõle, mint a BéKa.

lol 😄DD
PrisonMan
miaa f.sz???

WuFraZselic
én nem aggódom. õ is rendszeres visszatérõ lesz, mint zsófi öccsének a szelleme, vagy klaudia férje vagy.... zsuzsa D😄😄:😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ejj... megnéztem ezt a lépcsõs jelenetet... ez most komoly???
A postást azt magam sem értem... gondolom a játékidõ kitöltése volt a cél
a vilibácsi meg pulzusát meg se nézte meg semmi... ott pofozgatja...
a forgatókönyvírónak se halt meg még senkije:S

tán próbáltad?

highlander15
A világ legegyszerûbb meg legjobb fegyvere az AK!Még a hülye is tud vele lõni!:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

jólvanna, hát õ ennek örül😄
de ak-val tud hedsátot meg szivet (háromszög) lõni😄

highlander15
Elkezdik erre a csávóra hogy mekkora fegyverszakértõ meg mekkora profi lövész...Na az a fegyverszakértõ meg profi aki még a kés élét is el tudja lõni,pl.: a kommandósok.Azon mosolyogtam,amikor büszkélkedett a stukkereivel.Mik azok a "stukkerek"?Légpuska,légpisztoly...:-D:-D:-D

Váááá most látom elõször ezt a topicot, mert kiváncsi voltam tényleg meghalt-e a vén szatyor (nem láttam pont ezt a részt)

de... azt kell mondjam... ti hülyék vagytokXDXDXDXD

rcstuning
Prison Break - Vilmos Kertesz Chronicles

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

DeerHunter01
ADFDAFSDFDAFSSAFASDF,SDA:f?dsa?fsaf

\"Erről van szó!\"

Doomista
Meghalt Magdi<#hehe><#hehe>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DeerHunter01
Meghalt Magdi<#hehe><#hehe>

\"Erről van szó!\"

grizzly21
na mi ez az egesz, tortent valami a BK-ban?

Sztem majd úgy hozzák vissza hogy Vili bácsi megtalálja Necromoicont és az eggyik tiltott formulával feléleszti Magdi anyust aki ezután emberi agyakkal akar táplálkozni. De sajnos mivel Barátok köztben ez a matéria hiánycikknek számít 2 részen belül éhen hal. 😊
SPOILER!

Mor3llo
ez kéééééész 😄DDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

muhahahaaaaa 😄DDDDDDDDDD

toysoldier
:A_SD?A_SDAS?DAS_Das

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Doomista
DAS:asdSDADASSDADSASDDAS

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

beteg vagy.... A:SD:ASD:ASD:AS😄A:S
DeerHunter01
BAZDMEG
XDDXXDADGFDFADASFDSAFDASDFSAFDSFDSA:?dsafdasF,.SDF.DSfDSA,SDA,

\"Erről van szó!\"

Seth

PSN ID.: Beegabor

Seth

PSN ID.: Beegabor

köszi <#idiota>

tommygear
KIVÁLÓ MUNKA <#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2>
Doomista
sdaSAD.SAD.SDADS.SD:ddassdaSADSA

akyyy
?DDDD😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Magdi anya visszatér és leigázza a Mátyás király teret.

WuFraZselic
"vandácska, te meg lépd át az öreglány hulláját és menj fel kipakolni a joghurtot"

gibson9
volt is pár dolog amin röhögtem 😄
-Jaj, doktornõ jöjjön gyorsan, Magdi leesett a lépcsõn.
doktornõ <#idiota>..pszichiáter
Na meg, hogy "de jó, hogy hoztatok plédet, biztos fázik Magdika" 😄D

WuFraZselic
amúgy Vilibá is a mentõk helyett egybõl az ORVOST hívta a házból, hiszen orsi képes egyedül megállapítani, ha valaki meghalt 😄

én is csak ezért néztem. 😄 olvastam port.hu-n mi lesz benne. 😄
DeerHunter01
vagy lehet hogy azért viszik be Willyet mert kiderül hogy Bandikával fajtalankodott és Kamilla elõtt mutogatta a csúnyáját.

\"Erről van szó!\"

akyyy
én nem szoktam azt nézni😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
arnold
láttam ma vót fókuszban 😄
akyyy

Géza fegyverbe :XD