Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
látom te is veszed a lapot 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gibson9
Segítsetek már egy kicsit légyszíves. Csináltam egy képet, de mivel nem vagyok VIP tag így nem tehetek fel 20kb-nál nagyobb képet. A képfeltöltés.huról meg nem engedélyezett a feltöltés. Valami oldal ahonnan megtehetem?

Végre megpusztult a vén kurva! Jól fel kell majd mosni a lépcsõházat a hullája után.. biztos oszlásnak indult már amikor a Vili bá oda ért.

FZoleee
Látom ti se vagytok valami tájékozottak, Magdi anyus saját kérésre lett kiírva a sorozatból.
desigo
magas volt már a gázsija nagyon anyusnak <#hehe>
WuFraZselic
nem, vélhetõen a gazdasági válság is elérte a sorozatot. ha jól vettem ki az árulkodó jelekbõl, Kinga terhes. így ha jön egy Kertész, egy másiknak mennie kell, nem engedheti meg a produkció, hogy még egy szereplõt fizessenek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

grizzly21
Neeeemlehet! komolyan?? O volt a sztar. de vajon miert, a szinesz keveselte a gazsit (jogosan, akarmennyi is volt) ?

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Tyler1
mért nem mondjátok el neki az igazat???
igazából Berci mielött még meghalt volna összebaszott egy döggel a Mátyás Király téren, és most odavitték az udvarra a kölyök kutyákat és összeszartak mindent! Még azt a falat is amit Péter festtett újra! Beszaladtak a Rózsába és ott meg mindenki kávéjába belehugyoztak!
De Magdi néni él és virul! Tényleg! Néha szemetel a lépcsõházban de él!
<#idiota><#idiota><#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
ez nagyon nagy xDDDDD

ilyet mééééééég
DeerHunter01
meghalt magdi tényleg

\"Erről van szó!\"

grizzly21
na mi tortent komolyan.

Szolnokboy1
úristen! <#idiota><#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

<#idiota><#idiota>

Tyler1
csak a BK-éa szívem<#miaz><#idiota>

PrisonMan
Willie Gardener <#nevetes1><#nevetes1>

Sorozatbuzi...semmi kétség. <#smile>

<#falbav><#falbav><#falbav><#worship>
Tyler1
és mér nem jött ki a CSI???? 😄

- 60 körül idõs asszony, látszólag balesetnek álcázott gyilkosság. A körme alatt nagy mennyiségben acidum hidrochloricum található, hétköznapi nevén Vanish mosogatószer! A nyaki csigoáin nem tapasztalható éles ütés, a vertebra cervicalison rotációs tompa elformlódások láthatóak, melyeket egy tompa okozhatott pl. seprûnyél. Willie Gardener a nõ házastársa, éppen most tudta meg h egyik fiúknak nem õ az apja, igy elég inditéka volt megölni az asszonyt.
- Mi a véleményed John???
- A CT eredmény kimutatta h a hölgy vérében az oxigént eltömitette egy procedens recursus nevû anyag, melyet legtöbbször hagyományos hipókban találhatunk. Így valószinüleg megmérgezték az asszonyt. Mr. Mike Berenyi az FBI akták szerint párszor követett már el hasonló bûncselekményeket, és mivel nem találta tisztának az egyébként családja tulajdonában levõ házat, megmérgezte az asszonyt.

jaja, de fogalmam sincs hogy mi... várom már. 😄DDD
Na hallod, én még mindig ómódiasan VHS kazettára veszek fel a Trévébõl...

Magdi neni leese kellett volna legyen az evzaro mozzanat...es nem lett...ez azt jelenti, h nagyobb dobas lesz elvileg a mai reszben.

geek alert!!!44négy 😄D😄:😄😄😄ASDAS😄AS😄:ASD:ASD:SD
akyyy
én kidobtam a tévéméet a faszomba. nemjó a távirányitója, oszt áhh. inkább menjen a laptop, oszt nézem xboxon mediacenterbe tuner segítségével, ottt még a hang is faza meg mindent felvesz, amit nézek:C vagy 1 hétig tárolja aztán magától delete xD igy sokkal jobb, csak átkéne rendezni a szobám mert különbe ajtó elõtt lóg a vezeték és nemtudok kimenni😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

meglesz! 😄DD
WuFraZselic
nem nem, imi a problémák elöl a könyvtárba menekül 😄DD

PrisonMan
Tudnak akkora cliffhangert adni az írók hogy meglegyen a 10.000?

Magdi meghal, Vilit letartóztatják, a postást seggberakja a kanja a karibtengeren, buzimi megtalálja a túllõt nikit és ezért elszökik misihez, zsófi leszbizik egyet a tanácsadóval (HD + 3D-s jelenet!!!!!!4) zsolti beleszarik boti pofájába

ugye ugye? felpöröghetnek még itt az események 😉

WuFraZselic
átmegy a sorozat elsõ fele csi: mátyás király térbe, a nyomszakértõk párosítják az otthonka hátán lévõ talpnyomot Vilibá dorgójával =)
ja és lelövik mikit 😄

emlékszel még taóóónira... és ricsire?
õk is kb annyi idõsek voltak a sorozatban mint botond😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PrisonMan
DeerHunter01
😄D a jól bevált módszer.

Vilit letartóztatják, Zsolt meg valami olyat csinál Botonddal hogy lehet hogy meghal ,de úgyse hisz nem rég jött csak a sorozatba

\"Erről van szó!\"

WuFraZselic
milyen kérdést hagy nekünk a szezonfinálé, min izgulhatunk szeptemberig? szerintem mikit lelövik, biztos ami biztos alapon

DeerHunter01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ncorera mindig felrakják a részeket

\"Erről van szó!\"

#9163: te hülye vagy😄😄😄

#9170: és ezt se fogom látni:/
esetleg majd felveszitek nekem? ne felejtsétek beállítani a videót, a hármas csatornán van a retekklub

ma este évadzáró rész! top3 is bekerülünk majd szerintem! 😄DD
Népszerû témák

1. Maffiózó
2. A nagy szavazó topik
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. < Euro Truck Simulator >
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Mit tennél...
7. Autómodellek
8. Barátok közt (TV)

jeeeee!!!44négy
Szolnokboy1
AS😄:SAD:S:AD::ASD:S:AD:S:AD:😄D😄DDD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

akyyy
😄DDDDDDLOOOOOL

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
Pipör
xDDDDD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

DeerHunter01
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

Tyler1
ötvözni kellene a kettõt! BK vs. Szomszédok!
a BK végén is lenne vmi tanulság:

Vili bá: ezek a mai horgászbotok se a régiek már, az én idõmben még az akácfából lehetett a legjobb botot csinálni. Magdus halála óta azonban nincs pénzem egy új akácfabotra, a folyamatos infláció pedig már egy üveg sört sem enged meg.

Kinga: mostanában már a terhességi tesztek sem megbízhatóak. Persze a mostani hellzetben Gézával örülünk ha vacsorázni tudunk.

Botond: ezek a mai lányok sem az igaziak már. 1-2 éve még fejenállva is csináltam nekik, de ma már csak azt nézik milyen kocsid van. Persze a mai világban nehéz egy jó autóhoz jutni, és a kondiban sem fizetnek olyan jól.

Miki: hiába próbálom meg visszaszerezni Nórát, ma már nem úgy mûködnek a dolgok mint régen. Attilát pedig nem tudom sehogysem elválasztani tõle. A mai világban már egy jólmenõ sármos férfi sem tud érvényesülni.

Zsolt: régebben még elintéztem mindent egy kis gyujtogatással, ma már a benzin ára is az egekbe szökött. Lali a sittes haverom 2 éve nem talál melót, mert itthon egyre rosszabb lehetõségei vannak. Zsófi közben meg építi a karrierjét, és hiába próbálom megakadályozni, a mai karrieristák sem a régiek már.

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

úgy látszi, hogy lefagyott, vigyük szerelõhöz.. nah meg persze... JÁTÉKPROGRAMXDXDXD

jaja örök fav😊

De most a Dallasba komolyan az volt, hogy Bobby meghalt, aztán valahogy megint szerepelt benne ? <#wow3>

rcstuning

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

igen, utána rájöttem erre, csak még félálomba voltam 1kor😄

#9155: amúgy nincs baj ezzel a sorozattal, mindenki tagadja hogy nézi aztán mégis kiderül hogy nézi... mi barátnõmmel általában szoktuk, mert mindig ráérünk arra a fél órára... bár pont most nem... és ma se fogunk, amikor így pörögnek ebben a szarban az eseményekXD

eddig is volt igéy rá a népnek, ezután is lesz... volt az a szombati sorozat... valami csókos neve volt.. hát kb mintha szövegkönyv elõttük lett volna... meg ez a jóban rosszban is... borzalom...a barátok közt ezekhez képest színvonalas...
én a szomszédokat nem értem miért hagyták abba... olyan jókat röhögök youtube-on amikor nézegetek ilyen fontosabb jeleneteketXD

WuFraZselic
Miki úgyis túléli, és egyedül fogja benépesíteni a mátyás király teret

Palesz2
Amugy meg szerintem az lesz mint Dallasba.. nem fogják nézni a sorozatot oszt visszahozzák Magdikát... majd az lesz hogy Vili álmodta hogy mien jó lenen ha meghalna az asszony 😄

Palesz2
ajánlot levelet vitt valakinek.. azé volt ott... <#banplz>

Én már csak ezért nézem ezt a borzalmat.

Mert meg lehet belõle tanulni, hogyan NE csináljunk sorozatot. <#vigyor>