Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
igazából Berci mielött még meghalt volna összebaszott egy döggel a Mátyás Király téren, és most odavitték az udvarra a kölyök kutyákat és összeszartak mindent! Még azt a falat is amit Péter festtett újra! Beszaladtak a Rózsába és ott meg mindenki kávéjába belehugyoztak!
De Magdi néni él és virul! Tényleg! Néha szemetel a lépcsõházban de él!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
- 60 körül idõs asszony, látszólag balesetnek álcázott gyilkosság. A körme alatt nagy mennyiségben acidum hidrochloricum található, hétköznapi nevén Vanish mosogatószer! A nyaki csigoáin nem tapasztalható éles ütés, a vertebra cervicalison rotációs tompa elformlódások láthatóak, melyeket egy tompa okozhatott pl. seprûnyél. Willie Gardener a nõ házastársa, éppen most tudta meg h egyik fiúknak nem õ az apja, igy elég inditéka volt megölni az asszonyt.
- Mi a véleményed John???
- A CT eredmény kimutatta h a hölgy vérében az oxigént eltömitette egy procedens recursus nevû anyag, melyet legtöbbször hagyományos hipókban találhatunk. Így valószinüleg megmérgezték az asszonyt. Mr. Mike Berenyi az FBI akták szerint párszor követett már el hasonló bûncselekményeket, és mivel nem találta tisztának az egyébként családja tulajdonában levõ házat, megmérgezte az asszonyt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Magdi meghal, Vilit letartóztatják, a postást seggberakja a kanja a karibtengeren, buzimi megtalálja a túllõt nikit és ezért elszökik misihez, zsófi leszbizik egyet a tanácsadóval (HD + 3D-s jelenet!!!!!!4) zsolti beleszarik boti pofájába
ugye ugye? felpöröghetnek még itt az események 😉
ja és lelövik mikit 😄
õk is kb annyi idõsek voltak a sorozatban mint botond😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vilit letartóztatják, Zsolt meg valami olyat csinál Botonddal hogy lehet hogy meghal ,de úgyse hisz nem rég jött csak a sorozatba
\"Erről van szó!\"
#9170: és ezt se fogom látni:/
esetleg majd felveszitek nekem? ne felejtsétek beállítani a videót, a hármas csatornán van a retekklub
1. Maffiózó
2. A nagy szavazó topik
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. < Euro Truck Simulator >
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Mit tennél...
7. Autómodellek
8. Barátok közt (TV)
jeeeee!!!44négy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
a BK végén is lenne vmi tanulság:
Vili bá: ezek a mai horgászbotok se a régiek már, az én idõmben még az akácfából lehetett a legjobb botot csinálni. Magdus halála óta azonban nincs pénzem egy új akácfabotra, a folyamatos infláció pedig már egy üveg sört sem enged meg.
Kinga: mostanában már a terhességi tesztek sem megbízhatóak. Persze a mostani hellzetben Gézával örülünk ha vacsorázni tudunk.
Botond: ezek a mai lányok sem az igaziak már. 1-2 éve még fejenállva is csináltam nekik, de ma már csak azt nézik milyen kocsid van. Persze a mai világban nehéz egy jó autóhoz jutni, és a kondiban sem fizetnek olyan jól.
Miki: hiába próbálom meg visszaszerezni Nórát, ma már nem úgy mûködnek a dolgok mint régen. Attilát pedig nem tudom sehogysem elválasztani tõle. A mai világban már egy jólmenõ sármos férfi sem tud érvényesülni.
Zsolt: régebben még elintéztem mindent egy kis gyujtogatással, ma már a benzin ára is az egekbe szökött. Lali a sittes haverom 2 éve nem talál melót, mert itthon egyre rosszabb lehetõségei vannak. Zsófi közben meg építi a karrierjét, és hiába próbálom megakadályozni, a mai karrieristák sem a régiek már.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
jaja örök fav😊
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
#9155: amúgy nincs baj ezzel a sorozattal, mindenki tagadja hogy nézi aztán mégis kiderül hogy nézi... mi barátnõmmel általában szoktuk, mert mindig ráérünk arra a fél órára... bár pont most nem... és ma se fogunk, amikor így pörögnek ebben a szarban az eseményekXD
eddig is volt igéy rá a népnek, ezután is lesz... volt az a szombati sorozat... valami csókos neve volt.. hát kb mintha szövegkönyv elõttük lett volna... meg ez a jóban rosszban is... borzalom...a barátok közt ezekhez képest színvonalas...
én a szomszédokat nem értem miért hagyták abba... olyan jókat röhögök youtube-on amikor nézegetek ilyen fontosabb jeleneteketXD
Mert meg lehet belõle tanulni, hogyan NE csináljunk sorozatot. <#vigyor>#vigyor>