Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
Tilda-ból lesz Magdi néni2. Biztos azért nem csinálták meg a haját 😄
A végén Tilda-nak is drót haja lesz, mint Magdi néninek volt 😄
+ Kap Tilda egy Nimbus 2000 seprût, hogy gyorsan tudjon takarítani 😄

Hát persze, hiszen orvos, vagy mi.
Csak most ügyvédnek van öltözve.

desigo
ez az ügyvéd tiszta szégyen
kb semmit nem intéz
ütném agyon...
Steven Seagal is megirigyelhetné. <#smile>

a tegnapi bunyók még mindig nem mentek ki a fejembõl... 😄DD
geci nagy volt.. 😄DDD
Meg az a sok mûölelés, amit arra bájgúnár f*szra alkalmaz néha egyenesen szánalmas...

Tyler1
magdin is mindig volt rúzs, mikor szakadt otthonkában mosott fel XD de a legjobb a Nóra, neki olyan az arca mint a simitatlan malter, ilyen éleket hagy a mázsa alapozó rajta!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Muki100
"ám - hangsúlyozta a producer - nem nevelni akarnak, hanem csak és kizárólag szórakoztatni. "

ezért jó ez a mûsor <#eljen>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gibson9
leszarom, csak amikor kúrom, akkor is legyen rajta..

Zsófi mindig szép, az már lassan nemis az õ arca, mert annyi alapozót meg cementet pakolnak rá, hogy már szinte rohad alatta...

gibson9
zsófi mindig szép, de most különösen a csúcson van 😄

Tyler1
õ mindig 😛

King of Roads
most úgy nem volt rossz ahogy ott ült az ágyon. de zsófi az most a best<#eljen><#pias><#puszis>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Most úgyis úgy nézett ki ment egy Csángói parasztlány.

Tyler1
Tildából is milyen fapina lett! egyre szarabb haja van, má a következõ olyan lesz mint Lenke néninek a Szomszédokból.

Ez a vén tengerimedve mégse szilvapálesszel, hanem egy liter abszintot tol be, mielõtt beül a rendezõi székbe...<#szomoru1>

FZoleee
gibson9
egyébként nem valami friss cikk 😄

King of Roads
"kivégezte" <-- AS😄AS:FAD:AD <#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gibson9
WuFraZselic
nem láttad, miközben dns mintát vettek az otthonkáról, vilibá 44es bakkancsáról és nóra fésûjébõl? ezek eredményei egyértelmûen bizonyították a vilmosról feltételezett tettet, miszerint kivégezte anyust...

dani meg nagyon csúnyán nézett, ha nem lesz a lakásban legalább 2 tv, tuti tildát is szétkapja egy sodrófával

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabi89
az autót
<#hehe><#hehe>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

dehát a magdus hátán levõ pordarabok egyeznek a vilibá cipõjén levõekkel!

Tyler1
de sztem még 1 ekkora baromság nincs h vki ebben gyilkossági szándékot lát. ilyen alapon Tóni halálakor letartóztathatták volna Noémit, Mikit, Nórát, az autót, Bercit...
komolyan mondom ez már télleg csak a nyugdíjas mamáknak való akik télleg elhiszik ami ott történik!!!

Firerock
dehisz meg fogja dugni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

King of Roads
Dani és Tilda jelenete alatt nagyon baljós zene ment <#eplus2> szerintem Tildát is szétveri <#zavart1>

gibson9
sanszos, hogy Dani és Tilda összefekszik hamarosan, de a rendezõbõl kinézem, hogy összehozza Pétert és Kingát is.. és ahogy ott nosztalgiázott Géza Lacival, már azt vártam mikor szopja le valamelyik a másikat..

rooney8
mikor jön már a hülye postás? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Meg aztan a lepcson lerugni sem egy szokvanyos es biztos gyilkossagi modszer XDDD

gibson9
ez meg a másik, hogy ha tényleg lerúgta volna a lépcsõrõl, akkor annak nyoma lenne a testén

Tyler1
hát ez a rendezõ se menjen CSI rendezõnek bazz! legalább egy szakértõ véleményét kérnék mielött leforgatják a kihallgatásos jeleneteket. Egy lábnyom alapján, meg a Géza+Orsi duo vallomása alapján letartóztatják, hogy lerúgta a lépcsõrõl(egy 60 éves ember hova rúgdos ekkorát????).

King of Roads
ez a nyomozó engem már kibaxottul irrtál <#boxer> vili helyében felállnék azt jól pofán vágnám.

Zsofi a best 😛

gibson9
ájjj de megkapná zsófi.. ha ezt a 3 picsát kiírnák a sorozatból, akkor nem is nézném már szerintem 😄

Imádom ezt a sz*rt, má hiányzott! 😄😄
Kegyetlen, 😄 a macskám jobban színészkedik, mint itt egyesek...
A legrosszabb filmekben is jobb a vallatas ....

Debalfasz apam ez a nyomozo :S

gibson9
nem úgy volt, hogy volt egy rakás pénze egy dobozban, amit utánna nóra kiürített? 😄

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ForzaInter
Andrásnak van munkája.

Miklósnak meg nagyfõnök volt, tuti van egy csomó millioja tartalékban bankszámláján.

Yo, Bitch!

Miley Cyrus
semelyiknek nincs munkájaxd
tényleg linkelhetné valaki az uj föcimet..

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Szolnokboy1
remélem, járnak az új tévéhez hangok is, így danny megint szétkúrja valamivel. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Andrásnak van munkája, te putta.

En nem tudom, de most is uj tv-t vesznek 😛

Mikinek és az Andrásnak mi a munkájuk? már majdnem 1 éve nincs egyiknek se munkája. plusz már Magdi néni se fõz rájuk 😄 mibõl élnek meg? 😄

hungary27
miröl maradtál te le bazzeg...
Szolnokboy1
ez már eleve egy paródia, már csak a konzervkacaj hiányzik alóla. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Én azt nem értem, ha már csak 1 helyszínen játszódik ez az egész büdösödés, miért nem csinálnak belõle Bundy-féle Sitcom sorozatot ?

zoliii
Sziasztok!
Az új fõcímdalt nem teszitek fel? Az a BKV-s 😄
Combino, 3-as metro, stb.

tommygear
fú ma lemeradtam de ezek után töltöm is le 😄DDDDDDDDDDDDDDD