31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#29927 valaki tegye már rá a berényi andrás fejét erre a vizi kuytáraXDXD -
K Ace #29926 Hoppá! -
#29925 a taxis bence a kisvárosbólXD -
McCartman #29924 Fizetett tapsolóként vagy játékosként? :)
@macleod2012: Máshogy nem is érdemes hozzáállni az ilyen "munkához".
Sose tudni, ha a jó seggű csaj mindig oda teszi a jó seggét ahova kell még akármi is lehet belőle, akár a megélhetés is összejöhet. :D
Lsd. Anikó a néhai valóvilágból, ő is egyre magasabbra tör az rtlnél. -
macleod2012 #29923 Októberi :D Ha poénnak vesszük akkor jó az ilyen, még akkor is, ha fél napja rámegy az embernek, az viszont szörnyű, hogy sokan tényleg azért mennek oda, mert ebből várják a megélhetést. -
IXEMGabeo #29922 igen csak nem tudom visszalesni magam, mert nincs Retek 2-m...amúgy ja most adják le azokat a műsorokat:)
Kódban is voltam 2x... -
McCartman #29921 Friss élmények? :D
@IXEMGabeo: Te miben szerepeltél? Tényleg, most jut eszembe, hogy pár hónappal ezelőtt írtad a legyen ön is milliomos topikjában, hogy szerepelni fogsz a műsorban, összejött végülis? -
macleod2012 #29920 lehet rossz napjába fogtam ki, nameg ha voltál, akkor tudod, hogy van külön a kaszting bejárat, ami viszont nem kaszting kijárta, és én is csőlátással mentem már ki hogy "kajaaaa" -
IXEMGabeo #29919 ja nem értem a biztonsági őrt. Többször voltam ott statisztaként az RTL-nél egy kurva szót se szóltak sosem. Fasza írás valahogy így néz ki valóban kihagytad, hogy tömött sorokban szoktak állni az emberek ott, amikor casting van és a bőrfotelekben törik az agyukat. Akire ránéztem mind kétségbeesett, gondolkozni vágyó fejet vágott (merthát nem képesek ezeknek a legtöbbjüknek a csürhéje:P)
ááá szégyen, hogy itt tartunk. Gyanú árnyékában műsorért térden állva csúsznak az emberek... -
#29918 Szőke Zoltán pénzt tesz R. Kárpáti zsebébe
:) -
#29917 -
macleod2012 #29916 RTL klubos kaszting? Zseniális mutatvány. Igaz nem barátok köztre jelentkeztem, hanem gyanú árnyékábanra, de ez így néz ki:
( 0. jelentkezel ),
1. odamész kitöltesz egy papírt hogy ki vagy ( meg voltál-e büntetve, van-e ellened folyamatban rendőrségi eljárás, ugye nincs többed mint 8 általános, vállalnál-e szexi jelenetet? )
2. kapsz egy titoktartási szerződést, hogy nehogy elmond idő előtt, hogy mi lesz a jövő heti adásba
3. kapsz egy szöveget, amit be kell tanulnod
4. vársz vagy szenvedsz ( attól függően, hogy az abszolút primitív szöveget sikerült-e 3 perc alatt megjegyezni, vagy harcolsz a diszleksziával )
5. kezdünk, juhé!... ( de valami kaját adjatok, mert 2-kor ebédeltem, 4-re rendeltek oda, most meg rohadtul 6 óra van )
6. bevonulás az első helyszínre 20 fős csoportokban ( első helyszín egy közel 12 négyzetméteres smink szoba )
7. mutatkozzatok be, kik vagytok, mi a foglalkozásotok( "munkanélküli, munkanélküli, munkanélküli, munkanélküli, munkanélküli, programozó[ ez voltam én ], munkané... MIIIII???" ), miért jöttél kasztingra( erre én azt mondta, hogy "olyan 25-30 év közötti férfi vagyok, aki érez magában színészi tehetséget és ... [ tovább a reklám szöveg E/1-be ]", szerintem vicces volt, többiek szerint nem, nem mellesleg a legfőbb indok az volt, hogy kell a pénz ami a szereplésért jár... ), mi a hobbyd? ( erre már nem mertem rávágni hogy erkölcsi trollkodás ... igen kutyasétáltatás ... de tényleg )
8. akkor játszunk el egy tömegjelenetet ( ez baromira nem az a jelenet, amire 3 percet elpazaroltam az életemből, hogy megjegyezzem ... de aztán sokak arcán láttam a rémületet, hogy úristen, még 10 percig szopatnak minket és az egészet elfelejtem ... ). Ez egy, hogy is mondja, rögtönzött jelenet volt, mindenki szereplő. A szituáció: buszon vagyunk, kasztingos csávó rámutat egy csajra, hogy eltűnt a tárcája, tessék játsszuk el ...
( játsszad b*zmeg, énnekem a bkv-s rutin kb ez: füles hangerő 90%, agyi kapacitás 10% [mert 11%-tól érzed a szagokat] és csááá, de aztán rájöttem, hogy ezzel nem leszek sikeres, szóval ideje bekapcsolódni. Na most én [szakmai ártalom], minden helyzetet úgy közelítek meg, gondoljuk végig, nem kell mindjárt egymás fejét letépni, és ehhez még hozzá jön az is, hogy aki ismer az tudja, hogy hozzám képest egy benyugtatózott buddhista idegbeteg vadbarom. Na ezzel az attitűddel álljál ki egy megtermett rikácsoló asszonysággal szembe, aki az állítólagos tolvaj ...)
9. kiválasztás kik jutottak tovább. "Te, te és te" ( a rikácsolós, a baltás gyilkos arcú, és a jó seggű csaj ), többieknek köszönjük szépen, majd értesítünk [meme]i lied[/meme].
10. (ez már nem a kaszting) kijutás a komplexumból ( 7 óra, f*szom, 1 óra mire haza érek, addig kétszer éhen halok. Akkor meki úgyis van az RTL székház mellett, már látom is. De most meg nem, miaf*sz??? biztonsági őr hogy, miaf*szt képzelek, hogy én itt megyek ki?, -itt jöttem be, és csak kimennék, többet nem jövök vissza. -Akkor arra kéne menni! -ki kéne táblázni talán. )
Ennél biztos van tovább is, én eddig jutottam, nem nagy szám, meg cefet az egész, de legalább van mit mesélni :D -
xNecroBladex #29915 Nem igaz, mert egy HAL! xD -
Gvik #29914 Az egy axolotl, mér' nem figyelsz! -
McCartman #29913 Ezek a fontos dolgok. -
xNecroBladex #29912 Gyerekek az András reinkarnálódott egy gőtébe! -
McCartman #29911 Mi lesz itt, nagy harc várható Attila makkjáért. -
McCartman #29910 Jah, és nem tudom csak nekem tűnik-e úgy, de az utóbbi 1 hónapban még unalmasabb mint eddig volt.
András pedig tök jellegtelen volt, a végén mégis kiderül, hogy ő volt a legfontosabb karakter, így felborult az erőegyensúly, nincs összhangban a jin és jang. :D -
#29909 kurva szar ez a műsor :/ :D -
IXEMGabeo #29908 ne is mond... ez a sorozat még 2005 környékén egész "tűrhető kategória volt" akkor se volt csúcs, sőt az elejétől fogva sem, de legalább a szereplőgárda normális volt viszonylag most egyre több olyan keménymag kilépett már, akik legalább a pocsék színvonalat tudták tartani, de ez förtelem -
McCartman #29907 Amúgy ezeket hogy választják ki a szerepekre?
Az még hagyján, hogy újtimike és újpetike is elég életképtelen de újlinduska mindamellett, hogy egy döglött, fagyott kutya is nagyobb átéléssel tudná eljátszani a rá osztott szerepet konkrétan beszédhibás bmeg.
Megtartották a kásztingot és ő volt a legalkalmasabb a szerepre, valóban?
Nagy zsivány lehet az a fejes aki a szereplő-válogatásokért felel, biztos más szempontok alapján vizsgáztatja a művésznőket és/vagy az anyjukat.
Bár amennyi homár van az rtl vezetőségében lehet más irányba tapogatóznak inkább. -
Wootan #29906 Titeket is letiltott Linda a konnektoron? -
McCartman #29905 Nagy. :D
Már-már vetekszik a gesztenyés f@sszal.
-
Janika114 #29904 Bocs ha volt már.
Timikés a legjobb :D
-
#29903 Ez a vizikutya megjósolja a a focimeccs végeredményét is mekkora ötlet. Mintha, már hallottam volna ilyenről, de hol is, hol is? hm -
#29902 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
zsófi, újlinda kinga -
#29901 Alíz a Taxiban majd megnyom egy gombot és a Skodából egy Skoda RS, Daniel féle taxi lesz :D Annyi marhaság van már a Bk-ban! :D Nekem a Hanna, Alíz tetszik! :D -
McCartman #29900 Na jöhet az édeshármas linduskával.
Az új Linda amúgy is jobb csaj mint az előző, csak meg ne szólaljon. -
#29899 védőügyvéd -
gotchaaa #29898 ügyvéd, akinek még mindig nem tudjuk mi a szakterülete -
#29897 aaaa-aaaa---nora ranezett a MAKKRA es mivel o ugyved egybol rajon hogy atesz meg juli...tehat hogy juli bekapta atesz MAKKJAT:)) -
#29896 Kiderül majd hogy Andrásnak volt egy ikre és jön az új Berényi -
#29895 ezek nagyon durvák, meg valahogy sose értettem ki kinek a kije -
#29894 de nem értem, hogy bírnak ilyen gyerekes hibákat elkövetni :D
nem hiszem el, hogy se a stábtagok között, se a színészek között még soha senki nem telefonált iphone-al... legalább akkor hívtak volna föl valami tök random 10 számjegyű számot :D -
xNecroBladex #29893 A valóságban is gyakran előfordul a beltenyészet. Bár inkább faluhelyen. :] -
xNecroBladex #29892 A is gyakran előfordul a beltenyészet. Bár inkább faluhelyen. -
#29891 Es munkat is mindig mindenki talal a matyas kiraly teren :D -
Gvik #29890 Meg ebben a sorozatba szinte mindig mindenki a házon belül talál magának párt, sose sehol semmi külsős, vagy ha igen, akkor az csak valami rövid ideig tartó átmeneti állapot... -
IXEMGabeo #29889 aha ehhez képest édes unokatestvérek is dugnak ki tudja hol:D -
#29888 ezért mondom azt, hogy bár oké hogy nem vérszerinti, de akkor is házinyulra nem lövünk. én ezzel a felfogással vagyok:D persze lehet az életben teljesen máshogy élném meg, szerencsére nem igazán tapasztaltam se családba, se barátoknál ilyet, csak ebbe a fos sorozatba ez a "jelenség" a kezdetektől fogva ott van :D
mer szvsz az se normális hogy tényleg mindenkiek megvolt már szint mindenki:D nincs olyan valaki aki nem csalta voln már meg a másikat.