Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- duknám mint állat
- szódával elmegy
- elözõ jobb volt
- bottal sem piszkálnám meg
- ki az a Linda?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Tudja valaki a nevét és iwiw adatlapját?
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vili bá mint egy terminátor<#hehe>#hehe>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
apus nagyon bevadult xD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mondja a csaj
és tudjátok mi a durva? Ez egy létezõ banda😄😄😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kinga: -Igen, ott vannak a szemétben.
Géza: -Azt a virágot anyus sírjára vettem. Neked dobozokat hagytam, hogy el tudjál pakolni minnél gyorsabban...
" Szabi buzi? "
"... Nem, csak Vanda szája/lába büdös. " XDXDXD Ennek sok köze van a homosághoz..😄😄 de amúgy tényleg fail(Y)😄😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Vidd le a szemetet"
Mivel Géza már elõre tudta, hogy Kinga kidobja a gazt.
mindig gyerekes anyukákkal áll össze, full papucs , fülét farkát behúzza rohadt idegesitõ
\"Erről van szó!\"
"ha jó leszel édes akkor polgármester helyettest csinálok belõled"