Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
na már érteké is van a dolgoknak 😄 fejlõdik a sorozat!! 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Imi elmondta a keddi részben.
A professzor pont Imit PéCé-zte ki arra, hogy vigye el a gyorshajtási ügyet helyette.
Egyébként nem tudom hogyan gondolták, ha Imi bevállalja, elveszik a jogsiját és megbûntetik...
Éljen Kamilla! Írok neki ma is SMS-t.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
már kiváncsian várom
"ja, meg az a lutri szöveg. a lottó sztem nem (R) ˆ, (C) Ÿ izé. max az ötös, hatos, skandináv."
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
hát bakker!
kamilla fater no1-nak olyan feje volt, h sztem erre a szerepre nemigen rendeztek casting-ot... vagy stevie wonder volt a döntõbíró.
a pénzéhes sírásó barommal már tele a tököm.
Gézából néha akkora IQ frei-t csinálnak, mikor Zsótival beszélget, h nagyon nem értem h a mi a rendezõi koncepció /ja, de -> pörögjenek az események.../
Attila telefonálós jelenete kb annyira volt hiteles, mint mikor a szilveszteri csajnak azt mondtam h szeretlek. nem akarom bántani ezt az Attila-t, de magasan a lexarabb színész a sorozatban (természetesen a Timcike után)
Miklós totál barom, h még nem húzta le a WC-n a doboz tartalmát!
illetve, nem tudom, h a cigányszármazású ügyvédnõnek mi köze van ahhoz, hogy a László és a Miklós merre járnak éjjel.
Loser Imre helyében "rejtettkamerás" felvétellel bizonyítanám a tanárbácsi faxságait a suli elõljáróinak!
amúgymeg, remélem Snájdig megtalálja az igazit.
ez a 2x12 perc olyannyira szar volt most, h megint kihagyok szerintem jópár részt...
ja, meg az a lutri szöveg. a lottó sztem nem ˆ, Ÿ izé. max az ötös, hatos, skandináv.
nyugodtan használhatták volna...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
de én még megvárom, amikor Magdit visszahozzák a sorozatba majd... <#ravasz1>#ravasz1>
ezt már nem bírja el az agyam<#idiota>#idiota>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nikihez illik😄
Vilibácsi MI A LÓFASZÉRT CSAJOZIK?
70 éves... Magdi mellett a helye... erre ez még csajozik
Jó hogy nem akar még gyerekeket meg újabb unokákat is-_-
Úgy hangzik, mintha valaki lefejelt volna egy medicinlabdát, aztán annak a hangját rögzítették volna. <#idiota>#idiota>