Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Erre a jelenetre egy lecserélték volna Mikit (mint Gézát fogják) és a dublõrt halálra is lehetett volna verni.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
<Ðe elõtte leitatjuk és megsunáztatjuk az új lindával, hagy szenvedjen>Ðe elõtte leitatjuk és megsunáztatjuk az új lindával, hagy szenvedjen>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Barátok közt rajongó vagy😮
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Csináljatok screenshotot Miki fejérõl amikor veri az Attila!
Milyen fúra, Laci semmit nem mond el Orsinak(Nóra mondta)
Igen, fúra(Attila)
De pont ezért nem vittek el engem szórakozni!Meg a Borjú comb!Akis Szemetek :GGG(Attila)
Aztán felment Mikihez.
I met God. She's black
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ezek az ütések azt hittem hogy Miki ott hal bele xD
Kövi kérdés:
Miki túl éli-e Péntekig? xDD
I met God. She's black
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Reklámkor meg átkapcsoltam a Jóban Rosszban-ra, de az még ennél is minõsíthetetlenül szarabb.. <#falbav>#falbav><#wow3>#wow3>
attila kicsit bepöccent 😄😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx