Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
én nem mondtam, hogy nem dugnám.. csak halkan megjegyeztem, hogy szõrös a lába..

szabii98
tehülyevagy

I met God. She's black

tommygear
mondjuk én azt is dugnám(lábfétis)
gibson9
akkor ennyi erõvel dughatnád Nikit is, mert nem a fejét dugod

Piloss
leszarjuk,nem a lábát dugom

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gibson9
szõrös a lába

tommygear
na itt a csajom

am a rendörök honnan tudták meg h Zsolt volt a rablo? Tippem: Szabi gyerek feljelentette majd eltüzött a picsába. am lassan már 4 légy 1 csapásra lesz itt. 😄

Airbus A380
mert a sztori szerint afrikába van és onnan elég körülményes hazjönni.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

PrisonMan
<#eljen><#worship>

Kly
Mindkét ötletedet támogatom 😄

Scientia potentia est.

szökés 2! 😄DD
gibson9
Petyát is kiírják, mert Linda elköltözik így nem is kell választania már Linda és a haverok között, szóval elmegy rosszalkodni a haverokkal.. ennek következtében pedig javító intézetbe zárják.. ez pedig már így 3 légy 1 csapásra.. 😊

vagy legyen nyáron a Bk szünetben egy börtönös spinn-off Zsoltal. Tök jol meglehetne csinálni. Radnicsot meg pár rég látott bk-ban feltünt haverját be lehetne vonni. Szerintem aratna a sori. vagy legalább 1 hét lehetne mint a bk karácsonyi külön kiadás.

Visszamegy a részeg c*gányasszonyhoz ? Végre. Már úgyis irritált. De vigye magával a Petyát is 😊

Lindával ott marad a lakásba, és vegyes korosztályos orgiákat rendeznek.

gibson9
az új Linda ugyan úgy nem vált be, mint annak idején az új Noémi.. az is ment pár hónapra rá, szóval szerintem Zsolt kiírásával 2 legyet ütnek 1 csapásra és kiírhatják Lindát is azzal az indokkal, hogy vissza megy az anyjához..

Dzsordzsó Ármáni azért nem jött el, mert neki volt esze. 😊

Andi meg ne jöjjön vissza, mert õ egy beszûkült szókincsû villamosrém.

És vajon Zsófinak lesz kedve nevelni Lindát?Vagy egyúttal Linda is távozik?
Aláírásgyûjtést kéne szervezni,hogy Zsolt ezt még ússza meg.
Szerintem hozzuk vissza Andit és vegye vissza 😄 de a legjobb helye Dzsordzsonál lenne 😄 az miért olyan fasz ha huga esküvöjére se jött el? 😄 õt nagyon hiányzoltam

Airbus A380
Õ Meg rábizza kingára. <#wow1>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

gibson9
nyilván nem zsófi fogja majd vezetni a kávéházat.. valszeg lepasszolja majd klaudiának, aki meg valszeg tovább ad rajta jó pénzért valamelyik másik berényinek..

Kly
Sehogy, eladja a gecibe. Visszajön a latin langyigyerek, aki meghúzza és azzal dobja is, bánatában Zsófi meg visszamegy Olaszba.

Scientia potentia est.

Vagy Lindáé 😄 az meg majd lepasszolja a Petinek 😄

Ne már ! Az a kergekacsapicsa hogy a fenébe fogja vezetni azt a kócerájt ? <#vigyor>

triplet
Mivel tulajdonos nélkül nem maradhat, Zsófi meg a felesége, gondolom Zsófié lesz az egész.

Marci0115
hát hogyha összeházasodtak akkor a zsófié nem?

Am kié lesz a kávéház? Mikié?

Marci0115
😄D:AS:_D😄D:AS:_D😄D:AS:_D

Nee már 😞 egyetlen értelmes szereplõ is eltünik a sorozatbol.

"Akik követték a Barátok közt legfrissebb fordulatait, láthatták, amint Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi esküvõjén megjelentek a rendõrök. A ceremónia botrányba fulladt, Zsoltot letartóztatták. Így nyilvánvaló, hogy a võlegény útja a templomból nem a lagziba vezet.

A balhés étterem-tulajdonos, aki nemrégiben milliókat rabolt egy kisnyugdíjas házából, a rendõrségen köt ki. Valószínûleg börtönbe kerül, visszaesõ bûnözõként pedig jó néhány évet kiszabhat rá a bíróság, ezért 12 év után eltûnik a Mátyás király térrõl, és rövidesen a nézõk szeme elõl is.

A történet folytatását hétpecsétes titokként õrzik ugyan az alkotók, de Rékasi egyik ismerõsétõl megtudta a Bors, hogy a színész már hónapok óta nem forgat együtt a Barátok közt csapatával. A népszerû sorozat producere megerõsítette az információkat.

- Bartha Zsolt az utóbbi idõben meglehetõsen sokszor kísértette a sorsot, és tett olyan dolgokat, amelyek súrolták vagy át is lépték a törvényesség határát. Most eljött az idõ, az igazságszolgáltatás lecsapott rá, hogy megkapja méltó büntetését. Így a karaktert megformáló Rékasi Károly sem lesz látható egy ideig a sorozatban. De majd ha Bartha büntetése lejár, még az is lehet, hogy Zsolt újabb arcát láthatják viszont a nézõk - mondta titokzatosan Kalamár Tamás a Borsnak.

– A sorozaton túl is volt egy életem, ami azzal, hogy most nem forgatok, semmiben sem változott. Nemrég mutattuk be a Figaro házasságát, most pedig Koltay Gábor segítségével önálló Wass Albert-esttel szeretném meglepni a nézõket. És nem utolsósorban teniszezni tanulok, ugyanis Zsigmond fiam nagy álma, hogy együtt játszhassunk. Nekem pedig kutya kötelességem teljesíteni a kívánságát. Bízom benne, hogy Bartha Zsolt még okoz bonyodalmakat a Mátyás király téren – mondta el Rékasi.

triplet
Hát azért a Jóban rosszban 10x jobb mint ez a foshalmaz. Mondjuk ott meg a beácska olyan tehetségtelen fos "szinész" mint a bk-ban az összes szereplõ együtt véve.

DeerHunter01
faszom má 😄
a nagy szavazó topikos motor kéne nem ?

\"Erről van szó!\"

ááá, ezt nem hiszem el... ez is egy kalap szar... :CCC
Látszik, hogy még egy részt se néztél meg belõle, abban 1000x jobb párbeszédeket produkálnak a szereplõk, mint ebben a romhalmazban.
Jó, az se szól másról, minthogy mindenki keresztbe tesz a másiknak, de az ott jelen levõ színészi játék kenterbe veri a Fos Mátyás téri békát.

Meg a Gesztesit azért nem mondanám tehetségtelennek, színészként tud õ alakítani rendesen.

Airbus A380
Ott maga Fodor Zsóka kérte hogy magdinak kampó legyen pont ezért ne lehessen visszahozni. Azt meg hogy a jr-be menne nem hiszem kötõdik õ az rtl-.hez .

Airbus A380
Azért az sem rosz én azt is szeretem.

más ...

Airbus A380
Ha belegondolsz mennyíen nézik a sorozatot tényleg nem jó példa mutatás hogy Zsolt öregeket üt le poncéreket fürdet meg és a többi büntette megtorlatlan marad és vígan vigyorog a kávéházába a millióin.

gibson9
na ez az.. Magdi nénit is inkább le kellett volna csukni garázdaságért vagy illegális leves terjesztésért.. akkor neki se kéne a jóban rosszban-ba mennie szerepelni ha elfogyott a megtakarítása..

DjDano
Jóban rosszban a közelébe nem ér a BK-nak, ócska és tehetségtelen színészek hada szerepel benne, bugyuta történet stb

jóóó 😄DDD na pill.
hungary27
+1
<#eljen><#eljen><#eljen>
Airbus A380
Börtön megoldás az jó mert így úgy pihentethetik a karaktert hogy bármikor vissza térhet.,

gibson9
akik elkészítették a képeket és esetleg nekik még megvan, azok feltölthetnék ide, hadd lássuk és röhögjünk

DeerHunter01
mit fogunk csinálni amikor Zsolt elhagyja a sorozatot ?
-Emós leszek és az RTL Székháza elõtt felvágom az ereimet
-Feldugok magamnak egy fakanalat és úgy nézem a Jóban Rosszbant
-Még aznap szétverem a TV-t/házat
-Mindennap Istenhez imádkozom hogy térjen vissza Zsolt
-Nem nézek többet TV-t

\"Erről van szó!\"

na találtam új szavazócuccost. találjatok ki egy fasza szavazást. 😄D

a pályázatra bejött képeket (4 db) véletlenül töröltem, meg rég óta húzódik a dolog hagyjuk szerintem... majd lesz új.
triplet
Loool annyááásXD
Nincs is nagy igazság érzetem. Na jó de..😛

Marci0115
<#mf2><#banplz><#idiota>

Marci0115
nemsokára elsõõ

PrisonMan
AAAmúgy <#nevetes1><#vigyor>