Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer valami több órás best of BK-t megnéznék, de tényleg csak a legjobb jelenetekkel 😊 pattogatott kukorica, csipsz, sör hmmmm 😊
am nem értem h a film +-on vagy coolon miért nem adják ujra a sorozatot elejérõl. akkor még volt minõség
vki fel tudja rakni azokat az epizodokat amikbõl most mutogatnak jeleneteket? pl: ember csempészet, géza verés stb... ember csempészet mikor volt??? rohadtul nem emlékeztem h volt egyáltalán ilyen 😮
beszart, belátható idõn belül nem lesz megcsinálva, beszéltem az üzemeltetõvel.
csinálj / ajánlj jobbat. 😊
na ne mond😊
most hogy visszajöttem már vagy 4edszerre tudtam VOLNA szavazni😄
most hogy visszajöttem már vagy 4edszerre tudtam VOLNA szavazni😄
I met God. She's black
Te jóóó Isten. Ennek az Iminek milyen buzis hangja van a telefonban(fókuszban telefonon nyilatkozott a gyerekérõl aki most született)
nem lehet, megpróbáltam többször és nem adja hozzá. csak kattintani kell az eredmény linkre ha arra vagy kíváncsi
pill
na mûkszik a szavazócuccos
NEEEE! CSAK ZSOLTOT NEEEE!
Nincs értelme tovább ezt a szutykot nézni
Nincs értelme tovább ezt a szutykot nézni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hát nem kellemes hang?😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Annak milyen szép hangja lesz, miközbe töcskölöd...(zsrekk-zsrekk-zsrekk-zsrekk...)
Mint amikor Peter Griffin lenyelte azt a rakás aprópénzt. 😄
Mint amikor Peter Griffin lenyelte azt a rakás aprópénzt. 😄
nana!
nõkrõl van szó <#idiota>#idiota>
nõkrõl van szó <#idiota>#idiota>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
jó akkor zacskó a lábára és mehet
Ha nem tudsz hozzászólni a sorozathoz, kívül TÁGASSABB.
Most fejeztem be a logódban szereplõ játékot, jó volt nagyon😊
Amúgy most már hivatalos: Zsolti bácsi tényleg elmegy, a fókuszban is benne lesz😞
Amúgy most már hivatalos: Zsolti bácsi tényleg elmegy, a fókuszban is benne lesz😞

?