Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire mondják kik, hogy "nulla"?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Általában azok mondják erre, hogy "nulla", akik féltékenyek és kisebbségi komplexusosok:D ugye Effe?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ati
@macleod2012: Máshogy nem is érdemes hozzáállni az ilyen "munkához".
Sose tudni, ha a jó seggû csaj mindig oda teszi a jó seggét ahova kell még akármi is lehet belõle, akár a megélhetés is összejöhet. :D
Lsd. Anikó a néhai valóvilágból, õ is egyre magasabbra tör az rtlnél. <#nevetes1>#nevetes1>
Kódban is voltam 2x...
@IXEMGabeo: Te miben szerepeltél? Tényleg, most jut eszembe, hogy pár hónappal ezelõtt írtad a legyen ön is milliomos topikjában, hogy szerepelni fogsz a mûsorban, összejött végülis?
ááá szégyen, hogy itt tartunk. Gyanú árnyékában mûsorért térden állva csúsznak az emberek...
( 0. jelentkezel ),
1. odamész kitöltesz egy papírt hogy ki vagy ( meg voltál-e büntetve, van-e ellened folyamatban rendõrségi eljárás, ugye nincs többed mint 8 általános, vállalnál-e szexi jelenetet? )
2. kapsz egy titoktartási szerzõdést, hogy nehogy elmond idõ elõtt, hogy mi lesz a jövõ heti adásba
3. kapsz egy szöveget, amit be kell tanulnod
4. vársz vagy szenvedsz ( attól függõen, hogy az abszolút primitív szöveget sikerült-e 3 perc alatt megjegyezni, vagy harcolsz a diszleksziával )
5. kezdünk, juhé!... ( de valami kaját adjatok, mert 2-kor ebédeltem, 4-re rendeltek oda, most meg rohadtul 6 óra van )
6. bevonulás az elsõ helyszínre 20 fõs csoportokban ( elsõ helyszín egy közel 12 négyzetméteres smink szoba )
7. mutatkozzatok be, kik vagytok, mi a foglalkozásotok( "munkanélküli, munkanélküli, munkanélküli, munkanélküli, munkanélküli, programozó[ ez voltam én ], munkané... MIIIII???" ), miért jöttél kasztingra( erre én azt mondta, hogy "olyan 25-30 év közötti férfi vagyok, aki érez magában színészi tehetséget és ... [ tovább a reklám szöveg E/1-be ]", szerintem vicces volt, többiek szerint nem, nem mellesleg a legfõbb indok az volt, hogy kell a pénz ami a szereplésért jár... ), mi a hobbyd? ( erre már nem mertem rávágni hogy erkölcsi trollkodás ... igen kutyasétáltatás ... de tényleg )
8. akkor játszunk el egy tömegjelenetet ( ez baromira nem az a jelenet, amire 3 percet elpazaroltam az életembõl, hogy megjegyezzem ... de aztán sokak arcán láttam a rémületet, hogy úristen, még 10 percig szopatnak minket és az egészet elfelejtem ... ). Ez egy, hogy is mondja, rögtönzött jelenet volt, mindenki szereplõ. A szituáció: buszon vagyunk, kasztingos csávó rámutat egy csajra, hogy eltûnt a tárcája, tessék játsszuk el ...
( játsszad b*zmeg, énnekem a bkv-s rutin kb ez: füles hangerõ 90%, agyi kapacitás 10%
9. kiválasztás kik jutottak tovább. "Te, te és te" ( a rikácsolós, a baltás gyilkos arcú, és a jó seggû csaj ), többieknek köszönjük szépen, majd értesítünk
10. (ez már nem a kaszting) kijutás a komplexumból ( 7 óra, f*szom, 1 óra mire haza érek, addig kétszer éhen halok. Akkor meki úgyis van az RTL székház mellett, már látom is. De most meg nem, miaf*sz??? biztonsági õr hogy, miaf*szt képzelek, hogy én itt megyek ki?, -itt jöttem be, és csak kimennék, többet nem jövök vissza. -Akkor arra kéne menni! -ki kéne táblázni talán. )
Ennél biztos van tovább is, én eddig jutottam, nem nagy szám, meg cefet az egész, de legalább van mit mesélni :D
András pedig tök jellegtelen volt, a végén mégis kiderül, hogy õ volt a legfontosabb karakter, így felborult az erõegyensúly, nincs összhangban a jin és jang. :D <#nevetes1>#nevetes1>
Az még hagyján, hogy újtimike és újpetike is elég életképtelen de újlinduska mindamellett, hogy egy döglött, fagyott kutya is nagyobb átéléssel tudná eljátszani a rá osztott szerepet konkrétan beszédhibás bmeg.
Megtartották a kásztingot és õ volt a legalkalmasabb a szerepre, valóban? <#idiota>#idiota>
Nagy zsivány lehet az a fejes aki a szereplõ-válogatásokért felel, biztos más szempontok alapján vizsgáztatja a mûvésznõket és/vagy az anyjukat.<#szomoru1>#szomoru1><#zavart1>#zavart1>
Bár amennyi homár van az rtl vezetõségében lehet más irányba tapogatóznak inkább.
Már-már vetekszik a gesztenyés f@sszal. <#nevetes1>#nevetes1>
Timikés a legjobb :D
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
zsófi, újlinda kinga<#eplus2>#eplus2>
Az új Linda amúgy is jobb csaj mint az elõzõ, csak meg ne szólaljon.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
nem hiszem el, hogy se a stábtagok között, se a színészek között még soha senki nem telefonált iphone-al... legalább akkor hívtak volna föl valami tök random 10 számjegyû számot :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mer szvsz az se normális hogy tényleg mindenkiek megvolt már szint mindenki:D nincs olyan valaki aki nem csalta voln már meg a másikat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊