31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
IXEMGabeo #23163 ez qva nagy jelenet volt rögtön elhappolták
egyébként ez se reális, hogy fényes nappal ilyen gyorsan felszednek egy ribit... -
#23162 peti bazdmeg... -
#23161 hűű bazdmeg pörög a vállalkozása:D -
#23160 elfog jönni majd a régiségkereskedő andrásékhoz aztán megfogja jegyezni hogy ebből a házból vett nem rég egy régiséget milyen érdekes...
kitől vette? -kérdezi andrás
-berényi miklós úrtól azt hiszem..
ésss jöönnn a faillll :DDD -
#23159 na a peti -
#23158 Walter lopni fog wááá
szerk.:
Whuuhhh ez meg elmegy xDDDDDD -
IXEMGabeo #23157 komolyan az Orsinak mi köze van ahhoz, hogy Valter megette Zsófi joguhurtját és Klaudiával fog zuhanyozni xDDD esik a színvonal de nagyon -
IXEMGabeo #23156 sztem meg az lenne durva, ha a prosti meglenne neki és becsöngetne miközben dugnának és Linda nyitna ajtót hatalmas égés lenne a Petigyereknek -
#23155 Peti találkozik még ma a kurvával?:D -
#23154 Ez a göndi mekkora egy fasszopó! Ráuszítanám a bogyókát hogy szexuálja szájba-.- -
#23153 remélem egy pénteki rész utolsó jelenete az lesz, h Peti és Linda már épp dugnak, mikor egyszercsak összeakadnak mint a kutyák xDDDD -
IXEMGabeo #23152 mondom én, hogy betegek az írók ez nem normális, de hamár izgalmat akarnak ez nem az:D baromság... -
#23151 ezek az illések mekkora pöcsök már. A vandára már ki se térek... a Juli meg egyből tud mindent még mielőtt megtörténne tiszta magdi néni fiatalabb kivitelben a peti meg ahelyett hogy megdöngette volna jól a lindát elszaladt kurvázni ... -
#23150 a Gyenge-faktor megint kiakadt...
komolyan egyszer meglátnám a VandaLinda páros egyikét, odaállnék a szeme elé és akkorát röhögnék rajta, h kihívnák a s.w.a.t.-ot is!!! -
Suffering #23149 Igazábol minek hivta el magával Balázst? hogy nézze? vagy segitsen? vagy miért? -
#23148 Jöjjön a kúrva! Jöjjön a kúrva! Peti faszára a pináját húzza!:D -
#23147 Hát na. Baszassa meg magát egy hímribanccal hamár a peti kurválzni jár. Ők lennének az álompár. -
#23146 lol szegény linda :D -
#23145 Kb.... -
#23144 peti egy pöcs, rolytosra kellett volna kefélni lindát -
#23143 Most néztem meg a tegnapi részt, hát valami ritka sz*r volt!! :) -
#23142 nekem ezt a hungeo.uw.hu-t tölti órákig -
#23141 elvileg azért lépett ki, mert Bécsbe ment tanulni :D
#23138: BK színvonal. ha egy albino patkányt hoznak a helyére, az is lindásabb lett volna mint ez. ezzel a balfasz fonott hajával, meg a tarantula pofájával úgy néz ki mint egy német kisdobos-.- fújj írják ki inkább.... -
#23140 he
-
#23139 SD:_DSA:DAS?DSA:DASDAS: -
#23138 De érted baszki legalább törekedtek volna arra, hogy hasonlítson rá, de neeeeem legyen barna hajú és fehér mint a szobám fala..-.-'
Amúgy ilyen pocsék színészi alakítással amit ez a dzsuvás nyújt bárkit berángattam volt castingra oszt megmondhattam volna neki hogy mostantól te leszel Linda szia. -
IXEMGabeo #23137 sőt még azt is tudom hol lakik, PestErzsébeten, de mivel sok itt az abberált, akik Dennis Rodmanen nőttek fel ezért nem mondok pontos címet, nem árulom be Petrát:D:D:D -
IXEMGabeo #23136 BAZZ ezt a csajt ismerem látásból is (bal oldalit, ha jól tudom Petrának hívják), sőt a haverom udvarolt is neki:D Madách gimibe jár, mikor a kombinóval jártam még akkor láttam és felismerem az arcát, laza kék szoknyába volt, fülhallgató be, zene be, na és göndör haja volt copfban:D és hát nem egy égimeszelő a csaj, annyit elmondhatok még én is egy fejjel magasabb voltam nála, pedig én max 178 vagyok hehe kicsi a világ xD
Nyílván ezek a fiatalok tanulási és váltási okokból lépkednek ki, zsebpénznek jó volt azért...
-
#23135 régi&új - nemtudom már mikor lépett ki, de ez a putri akit a helyére hoztak nevetséges. olyan mint akinek elnyelték a lelkét :D
-
IXEMGabeo #23134 milyen volt a régi Linda? mikor lépett ki egyáltalán meddig volt? -
#23133 nemtudom, de nincs jobb szavam erre a Lindára :DD -
IXEMGabeo #23132 hány héten keresztül csinálták?:O asszem új rekord született...nem nézném meg mekkorára pumpálta a segglukát fújj -
#23131 Halle luja! Vilibácsi végre fellélegezhet. Végetért a púzótágító műtétje -
#23130 itt vagy linda? itt ? LINDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
geo91 #23129 már valóban kezd unalmas is lenni úgyis... :D -
IXEMGabeo #23128 abban az esetben genetikai csoda történt, vagy pedig a kis srác alakváltó, mint az (the supernatural)Odaátban xDD tudtommal ez nem az a sorozat
#23120: mi az a temetőnyak? -
#23127 buzimit meg ninit igy irjak ki biztos -
#23126 Geo vedd már ki pls ezt a bannert alig akarja betölteni néha a topikot pedig nem tanyanetem van... :D -
#23125 Egyértalmű hogy a készítők a cigány nézőbázist akarják feltornázni azzal hogy ilyen indiai csőcseléket pakolnak ebbe a szarba-.- -
geo91 #23124 petike mekkora búza :D