31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• IXEMGabeo
    ez qva nagy jelenet volt rögtön elhappolták

egyébként ez se reális, hogy fényes nappal ilyen gyorsan felszednek egy ribit...
  • DeerHunter01
    peti bazdmeg...
  • Victor1103
    hűű bazdmeg pörög a vállalkozása:D
  • DeerHunter01
    elfog jönni majd a régiségkereskedő andrásékhoz aztán megfogja jegyezni hogy ebből a házból vett nem rég egy régiséget milyen érdekes...
    kitől vette? -kérdezi andrás
    -berényi miklós úrtól azt hiszem..
    ésss jöönnn a faillll :DDD
  • Piloss
    na a peti
  • szabii98
    Walter lopni fog wááá

szerk.:
    Whuuhhh ez meg elmegy xDDDDDD
  • IXEMGabeo
    komolyan az Orsinak mi köze van ahhoz, hogy Valter megette Zsófi joguhurtját és Klaudiával fog zuhanyozni xDDD esik a színvonal de nagyon
  • IXEMGabeo
    sztem meg az lenne durva, ha a prosti meglenne neki és becsöngetne miközben dugnának és Linda nyitna ajtót hatalmas égés lenne a Petigyereknek
  • szabii98
    Peti találkozik még ma a kurvával?:D
  • Victor1103
    Ez a göndi mekkora egy fasszopó! Ráuszítanám a bogyókát hogy szexuálja szájba-.-
  • Tyler1
    remélem egy pénteki rész utolsó jelenete az lesz, h Peti és Linda már épp dugnak, mikor egyszercsak összeakadnak mint a kutyák xDDDD
  • IXEMGabeo
    mondom én, hogy betegek az írók ez nem normális, de hamár izgalmat akarnak ez nem az:D baromság...
  • darkerlomy
    ezek az illések mekkora pöcsök már. A vandára már ki se térek... a Juli meg egyből tud mindent még mielőtt megtörténne tiszta magdi néni fiatalabb kivitelben a peti meg ahelyett hogy megdöngette volna jól a lindát elszaladt kurvázni ...
  • Tyler1
    a Gyenge-faktor megint kiakadt...
    komolyan egyszer meglátnám a VandaLinda páros egyikét, odaállnék a szeme elé és akkorát röhögnék rajta, h kihívnák a s.w.a.t.-ot is!!!
  • Suffering
    Igazábol minek hivta el magával Balázst? hogy nézze? vagy segitsen? vagy miért?
  • Victor1103
    Jöjjön a kúrva! Jöjjön a kúrva! Peti faszára a pináját húzza!:D
  • Victor1103
    Hát na. Baszassa meg magát egy hímribanccal hamár a peti kurválzni jár. Ők lennének az álompár.
  • szabii98
    lol szegény linda :D
  • LoSA
    Kb....
  • Marci0115
    peti egy pöcs, rolytosra kellett volna kefélni lindát
  • LoSA
    Most néztem meg a tegnapi részt, hát valami ritka sz*r volt!! :)
  • tommygear
    nekem ezt a hungeo.uw.hu-t tölti órákig
  • Tyler1
    elvileg azért lépett ki, mert Bécsbe ment tanulni :D

#23138: BK színvonal. ha egy albino patkányt hoznak a helyére, az is lindásabb lett volna mint ez. ezzel a balfasz fonott hajával, meg a tarantula pofájával úgy néz ki mint egy német kisdobos-.- fújj írják ki inkább....
  • tommygear
    he

• tommygear
    SD:_DSA:DAS?DSA:DASDAS:
  • Victor1103
    De érted baszki legalább törekedtek volna arra, hogy hasonlítson rá, de neeeeem legyen barna hajú és fehér mint a szobám fala..-.-'
    Amúgy ilyen pocsék színészi alakítással amit ez a dzsuvás nyújt bárkit berángattam volt castingra oszt megmondhattam volna neki hogy mostantól te leszel Linda szia.
  • IXEMGabeo
    sőt még azt is tudom hol lakik, PestErzsébeten, de mivel sok itt az abberált, akik Dennis Rodmanen nőttek fel ezért nem mondok pontos címet, nem árulom be Petrát:D:D:D
  • IXEMGabeo
    BAZZ ezt a csajt ismerem látásból is (bal oldalit, ha jól tudom Petrának hívják), sőt a haverom udvarolt is neki:D Madách gimibe jár, mikor a kombinóval jártam még akkor láttam és felismerem az arcát, laza kék szoknyába volt, fülhallgató be, zene be, na és göndör haja volt copfban:D és hát nem egy égimeszelő a csaj, annyit elmondhatok még én is egy fejjel magasabb voltam nála, pedig én max 178 vagyok hehe kicsi a világ xD

Nyílván ezek a fiatalok tanulási és váltási okokból lépkednek ki, zsebpénznek jó volt azért...

• Tyler1
    régi&új - nemtudom már mikor lépett ki, de ez a putri akit a helyére hoztak nevetséges. olyan mint akinek elnyelték a lelkét :D

• IXEMGabeo
    milyen volt a régi Linda? mikor lépett ki egyáltalán meddig volt?
  • Tyler1
    nemtudom, de nincs jobb szavam erre a Lindára :DD
  • IXEMGabeo
    hány héten keresztül csinálták?:O asszem új rekord született...nem nézném meg mekkorára pumpálta a segglukát fújj
  • Victor1103
    Halle luja! Vilibácsi végre fellélegezhet. Végetért a púzótágító műtétje
  • Doomista
    itt vagy linda? itt ? LINDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • geo91
    már valóban kezd unalmas is lenni úgyis... :D
  • IXEMGabeo
    abban az esetben genetikai csoda történt, vagy pedig a kis srác alakváltó, mint az (the supernatural)Odaátban xDD tudtommal ez nem az a sorozat

#23120: mi az a temetőnyak?
  • DONGUBA
    buzimit meg ninit igy irjak ki biztos
  • DeerHunter01
    Geo vedd már ki pls ezt a bannert alig akarja betölteni néha a topikot pedig nem tanyanetem van... :D
  • Victor1103
    Egyértalmű hogy a készítők a cigány nézőbázist akarják feltornázni azzal hogy ilyen indiai csőcseléket pakolnak ebbe a szarba-.-
  • geo91
    petike mekkora búza :D