31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Victor1103
    Itt a kép már a faszomat:D
  • Victor1103
    MOST ROBBANT A BOMBA!Vanda itt hagyja Barátok köztös karrierjét és amerikába próbál szerencsét! Ő fogja játszani Joker elveszett lányát a harmadik Batman filmben. Itt az exkluzív fotó

• Tyler1
    behugyozok AS:FAS:FAA:GSA?AS:FA?FASF_::F:FA:FDA?FAS:FAF?SAF:FSAF?AF?AF?AF?AF:ASF:AF?AF?AFA?FA?FA

az hagyján, h ki az a hülye aki ezeket írogatja, na de a kommentelők... xDD

Miki blogja alatt:

- Miki: Miki elmondom hogy Balázsnak a Vanda tetszik De elne mond h tőlem tudtad meg !!
    - Balázs: Dehogyis a vandábaa vagyok szerelmes! ((((((((((i love you Vanda )))))))))))
    - Vanda: Hát felejts el Balázs!Én a Szabival vagyok!

• Tyler1
    Ez volt egyben életem egyik legszebb és legszomorúbb napja.

Sajnálom, hogy elköltözöm innen. Rengeteg barátot és szép emléket hagyok itt.
    Az eljegyzés a parkban gyönyörű volt! Nem is számítottam rá, hogy Zsófi ilyen szép kis ünnepséget tud leszervezni ennyi idő alatt!

Boldog vagyok, hogy Niki mellettem van, számomra ő egy igazi kincs! Kitart mellettem annak ellenére, hogy nem tudja, mi vár rá. Sőt, még én sem tudom biztosan. De hogy nagyon nehéz lesz mindannyiunknak, az sajnos biztos. De hát az élet már csak ilyen!

Szerettem itt élni, talán egyszer még visszatérek. Mindenki nagyon fog hiányozni!

Viszontlátásra, sziasztok, jó barátok! Remélem, még találkozunk!

(megnézném azt az aberráltat aki ezeket irogatja)
  • Tyler1
    na ez logikus, mert szeptemberi kész átverést akartam nézni :)
  • Doomista
    tippeltem :D
  • gibson9
    nem egészen.. úgy van, hogy 3 napig visszamenőleg lehet nézni videókat regisztráció nélkül
  • Tyler1
    oh fuck :S
  • Doomista
    eddig is az volt. csak megvan hogy xx mennyiségű videót megnézel akkor rád bassza a regisztrációt :S
  • Tyler1
    nemtudom, nálam reg nélkül ment eddig. még pénteken is úgy néztem a bk-t, aztán most előbaszott egy ablakot, h videót csak belépéssel lehet nézni-.-
  • szabii98
    eddig is azvót nem?
  • Tyler1
    faszom rtlmost regisztrálós lett?-.- kaphatják be a farkamat, regeljen az anyjuk a fos videóikért...
  • Marci0115
    petinek már csak ilyen fog jutni
  • szabii98
    azt énsem:D
  • tommygear
    hogy jön a bk-hoz azt még mindig nem értem
  • szabii98
    tortát figyelitek :D
  • Piloss
  • tommygear
  • Marci0115
  • Marci0115
    ezek között akarok meghalni
  • tommygear
    nyalogatnám egész nap
  • darkerlomy
    te jó ég te miket nézel jó mondjuk lehet ez is jobb mint a bk...
  • Marci0115
    :D:D:D:D:D
  • Doomista
  • DeerHunter01
    nem, timicié
  • darkerlomy
    ezt a részt nem láttam ez kinga csöcse?
  • N o N a m e
    azt hiszem a múlt péntekiben :) most pótolom be :))
  • Piloss
    ez melyik részben volt?
  • N o N a m e
    Fapfapfap
  • gotchaaa
    vemhes
  • HappyHunter
    köszönöm
  • IXEMGabeo
    xD jóó
  • Victor1103
    Buzimim kamilla bogyóka és nikolász elmentek a sztyeppékre. Ja meg imiéknél készül a családi tor. Peti kurvázni jár mostanság vanda még mindig vemhes az Illés család maradél tagja pedig egyszerűen hülyébb az átlagosnál
    Valter lánya megakaja baszatni magát Gézával aki a Kingát akarja megbaszni de kinga most masztipárti mert még mindig dúrcázik.
    Tegnap Rodman megint betámadta Vilibát Zsótifiú edz mert alvászavarai vannak. A többi szereplővel sok extra nem történt csak szimplán mindegyik köcsög
  • HappyHunter
    Összefoglalná valaki az elmúlt két hét történéseit nagyon tömören?
  • Ic3 m4n
    lol, én is most néztem meg
    petigyereknek az a lehúzás egyenesen szánalmas volt :DDSd
  • Tyler1
    baszki tudom már honnan volt ennyire ismerős ez a colgate reklám, Zsófi's friend.

na meg innen is:

• Tyler1
    na bepótoltam a mai részt, kár volt kihagyni olyan szar volt :D
    Zsolt fájdalmát azért átérzem, hasonló eset történt velem nyár elején, mondjuk nekem annyira fájt, h nemtudam beszarjak vagy elájuljak, főleg miután megláttam egy negyed liter vér magam előtt.

Vilinek meg már annyira átlátszóak ezek a becsípődései, kamerszögén már látni, h megfog történni xD
  • Victor1103
    A mai 45 percben is az volt a legjobb rész amikor a reklám alatt összedobtam magamnak egy sajtos omlettet:D
  • IXEMGabeo
    mekkora jelenet volt:D:D Rodman ismét akcióba lépett:D

Laci pedig átment Bigyó felügyelőbe!!
  • DeerHunter01
    ASDDDASASDADSADDASSDADASDASDASDASDSDSDDSADSASDADS