Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azthogyajórohadtéletbelehet???😮 omg-.-
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
mennyél a sarkikifõzdébe kisköcsög ott begyûjtheted.
MEKKORA FASZSÁG 😄DDDDD
ilyen van bazmeg , svindlerkedtek petikéék...és akkor mivan ? 😄
ez a 2 fasz meg beszopta ASDASDASD
Petiék helyébe adtam volna a kurva anyjuknak is 😄
\"Erről van szó!\"
ez hihetõbben hangzott volna egy 80 kilóval könnyebb ember szájából 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
dobnék neki egy hamburgert kiugrana a kocsi elé
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
- Zsófi ádd ide á didid.
- Hulye kocsog, pottyos labda!
xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
állítom ha a fekete pákót felvennék írónak, az különb párbeszédeket írna...
- ez nagyon jól esett! neked is?
- nekem is!
- tényleg? nem húztam meg a szakállammal a nyelvszõrödet?
- nem. és a fikás orod sem szúrta az árpás szemem.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
+ Misike is buzi volt<#nevetes1>#nevetes1>
Tóni: örökbe fogadták Nóráék, amibe belehalt"
Hát ezeken behaltam<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Az viszont nekem még Barátok köztös sztenderdhez képest is Mindfuck hogy az a purgyé Kamillát a Niki nunájából kaparták ki😮
Meg, hogy a Noémi apja buzi volt?! Bár ez még hagyján a Noémi is egy nagy buzi volt bézbózütõvel támadt rá egy leendõ betelefonálós mûsorvezetõre hát micsoda dolog
Cézár sali nagyon fasza,
Ám nem sokáig lesz íly happy,
Megtudja, h Orsi Márkét veri"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
szerk.
De van! A Szabóék! csak sajnos nem ismerjük õket... Bandi az ikrekkel (ikrek - lol itt tényleg minden van) szokott játszani! 😊
23546: igen, mert ezek szembetûnõ dolgok a mindennapi életben és abszurd...ennyire azért nem gáz a családi helyzet sehol se😄 na jó itt több "családi" helyzet akad...még Attilát ide se vettem, aki hirtelen idecsapódott a Berényi famíliához xD
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
az is mekkora szenny, h az elején még küldte a képet, meg írta levelet, h mivan a gyerekével, aztán most meg leszarja. Linda meg nem is tud róla xDD
Bandika: Zolitól van, de András nevelte, amíg új apukája nem lett: János
Emma: Andrástól van, de csak késõbb derült ki, amikor meghaltak azok, akiket az igazi szüleinek hitt...
Noémi: egy b*zi az apja, nem pedig az, akit 20 évig annak hitt
Ricsike: az anyja leszarta, úgy mint Tildát apja ismeretlen xD
Kamilla: a nõvére az anyja, az anyja a nagymamája volt, most Imi az apukája, de az is kiderült, hogy az igazi apja egy szemét k*csög, aki, miután megtudta, hogy létezik, elõször látni se akarta, aztán nagy hirtelen el akarta venni az anyjától bírósági úton...
Juli: Claudia eltitkolt zabigyereke, persze elõkerül, elõször hallani se akar az anyjáról, de aztán nagyon jóban lesznek
Balázs: Miki eltitkolt zabigyereke, persze elõkerül, elõször hallani se akar az apjáról, de aztán álcából nagyon jóban lesznek
Timike: Miki az apja, aki elrabolta egy Szlovákiai túrára közbe, de Attila neveli mégis,
Tóni: örökbe fogadták Nóráék, amibe belehalt
Tilda: nagyszülei nevelték a házban, mert az anyja egy megbízhatatlan idióta
Linda: kamaszként bukkan fel, mint Zsolt zabigyereke, az anyja alkoholista lepukkant "prosti" (volt) azóta már nem, sõt úgy néz ki hamarosan Vilmos lehet a nevelõfaterja xD
Imi: Laci volt felesége unokaöccse, aki Szerbiából menekült Vicához és ezáltal Lacihoz, Laci eleinte nagyon utálta, késõbb saját fiaként megszerette, és miután Vica lelépett az új férjjel, aki egyben Tilda volt apósa, Imi Lacival maradt
Botond: ?? róla semmit nem tok, nem láttam azokat a részeket, amikor õ volt xD ti írtátok h valami Bálint fia volt, Magdi néni unokája hirtelen elõkerülve
Andi névtelen gyereke: nem Mikitõl lett, holott akkor õk épp együtt éltek, hanem Barthától, de egyedül fogja felnevelni úgy néz ki.
Máté: rockercsávó Alex? a faterja, akit elnyelt a föld, most András neveli.
Vanda gyereke: nem is létezik, csak úgy csinál, mintha, a faterja várhatóan kicsiSzabi :-)
és végül de nem utolsósorban: a fél szereplõbrigád együtt nõtt fel az árvaházban, hogy lehet az, hogy egyikbõl se lett bûnözõ, még a Mikibõl se tulképpen max szélhámos xD😄
ezért mondtam azt korábbi hsz-emben a Laci az Laci marad xD <#hehe>#hehe>
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Be happy. :) Running!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
jó hogy nem te chef 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.