Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
linda meg miért nem szopja le zsoltot, mikor olyan izzadt a fasza edzés után? vagy az már nagyon morbid lenne???
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Tudni akarom hol volt bulizni Miklós és Sztella. Ilyen partybanzájra van nekem is szükségem! Ez volt a sorozat mélypontja. Rosszabb volt mint a Szex és New York 2.
<#gun>#gun>
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
az a parti hely az förtelmesen okádék volt.. hónap dumája viszont most volt: -Én is üzleti vacsorán voltam! (by András, köntösben, rakott baszott hajával, a kuka mellett 😄DDDDDDDDD). Zsolt h ki van baszatva 😮 😄 Peti mekkora egy seggfasz, nem h kimenne az ajtón, mondaná h éppen baszni próbálok, úgyhogy csináljatok úgy mint a baglyok: HÚZZATOK! 😄
UI: ki van kötõdve a cipõfûzõd, el fogsz esni 😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Be happy. :) Running!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
az akció közepén petiék felgyújtják a szobát
Hát azon a helyen nem volt nehéz... <#nevetes1>#nevetes1>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
úgy értettem hogy a bk részérõl fail,mert még egy párbeszédet sem tud összehozni😄D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASD?DAS?DSA?SDA?
MIVEL ?? FASSZAL ?????????????? ASDDASAS
\"Erről van szó!\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Be happy. :) Running!