31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• lemongrass
    a trendy hajú miki hogy bekeményített! :D
  • WuFraZselic
    képet Timike transzparenséről amivel vártba Balázst!!!!
  • lemongrass
    ááá baszod!!! a neved mellé kijárna már vagy nyóóóc csillag ezekért a képekért bazz! :D
  • Klemice
    szcientológus geci
  • IXEMGabeo
    xDDDD
  • rooney8
    te nagyon kivagy ember :ASD_SDA:_DSA_:
  • geo91
    A_S:D:ASD_AS:D_ASD:ASDAsd
  • Tyler1
    igen, szerepe szerint neki kell majd a pénzt megszerezni a pincéből, de Vili lefigyeli a kamerával, rajta üt, ám ekkor, a pince sötét homályában meglátják egymást és mélységes szerelembe esnek egymás iránt. Viszont a gonosz Zsizell dö Fitnessz elhatározza, hogy tönkre teszi a 2 szerelmes boldogságát, ezért Vili új külsővel, elmenekül szerelmével és a rabolt pénzzel, és sokáig élnek, amíg meg nem halnak.

• piamania
    Tessék válogatni!
    Cserpes Laura

Amúgy csak ideiglenes lesz, nem tudom, hogy ez hány epizódot jelent.
  • szabii98
    durr mekkorát csattant xd
  • Tyler1
    utódja? hát annál mérföldekkel jobb :)
  • JohnnyNapalm
    megcsúszott egy teraszon, amikor a fenyvesivel valami épülő házat néztek meg
  • geo91
    bazeg, az egy klasszikus videó a yt-on pedig :D hogy a francba nem láttad még? :D
  • Freddycom
    Nem leesett vmi létráról?
  • szabii98
    Az Ákos az hogy halt meg?:o
  • IXEMGabeo
    nem mondod az a szöszi? az csinos csaj, meglesz Kinga utódja?:D
  • IXEMGabeo
    képet róla!
  • piamania
    Olvastátok, hogy lesz egy új ideiglenes szereplő?Cserpes Laura, vmi tanárnőt fog alakítani.
    Fekete Dávid( megasztár 555. évad) felesége.Elég jól néz ki.IMO
  • gotchaaa
    nórikának semmi sem a szakterülete
  • Tyler1
    rtlmost-os képen nem látszik jól:S HD-ben nincs szokott fent lenni vhol? (esetleg 3D...)
  • geo91
    képt :O nem vettem észre
  • Victor1103
    Jó hosszú lesz ez a beszélgetés. A Zsolt most elmeséli az ügyvédnőnek mi történt az elmúlt 1500 részben
  • Tyler1
    Zsófinak mintha kicsit hideg lenne :D már tegnap is feltűnt, abban az ingeben.
  • Hymtozis
    A berényi klán végtelen, és kegyetlen...
  • Victor1103
    Attila lányát? Már megint egy újabb zabigyerek?? Istenem-.-
  • Victor1103
    Én csak azt nem értem, hogy a Zsolt egy tökös csávó az Andi meg egy tökös csaj akkor az Oszi hogy lehet ilyen nyámnyila, hogy egy szaros kötelen nem bír felmászni
  • Victor1103
    Andreja mekkora ganajszóró lett:D
  • N o N a m e
    de mekkora marhaság már ez! Ottó (Buzimi) kilépett a sorozatból, most pedig visszajön a felesége Anita (Andi) köcsögösködni. Soha nem szabadulunk már meg tőlük?!
  • Tyler1
    ezt egy tengerentúli sorozat úgy oldaná meg, h Zsolt "véletlenül" megöl(et)né Andit, maradna a Rózsa, kölyköt meg neki ítélnék.
    de itt a magyar valóságban, a szuperzsaruk 1 nap alatt kiderítenék az igazságot, sőt Vili már a gyilkosság percében tudná az indítékot, és a tettes kilétét is.
  • Effe88
    na már én is megnéztem:D:D
    drága egy kölyök ennyit nem ér a kis maki szerintem:D:D
  • gibson9
    Jaj de szeretem ezt a sorozatot. Imádom! Teljesen reális képet mutat a magyar életről. Annyira jó nézni minden nap, hogy mennyire szeretik és becsülik egymást a Mátyás Király tér lakói :) Tudom sokan azt hiszik ez egy megrendezett sorozat, de higgyétek el nem!!! Ilyet nem lehet kitalálni, valóságos érzelmek vannak benne, ezt nem lehet megjátszani éveken keresztül. Annyira sajnálom, hogy Magdi anyus meghalt. Biztos nehezen viselte Vili bácsi :(
  • hungary27
    má megnéztem :DD
  • geo91
    nézd meg baszdmeg :D
  • Marci0115
    egyáltalán milyen fos név ezaz oszi vagy mi az isten
  • hungary27
    mi volt a vége?
  • N o N a m e
    nagy volt. kíváncsi vagyok mit választ! :)
  • geo91
    senki sem látta a mai részt? :DDD a vége :OOOOO
  • Freddycom
    Giziből majd egy képernyőmentést. :D Milyen pofát vágott. :DDD
  • geo91
    kicsiszabi arca egyre nagyobb, úgy érzem a pofára esés is ezzel egyenesen arányos lesz. :D aztán majd mehet térden csúszva zsolti bácsihoz visszakönyörögni a faszányos kis állását.
  • JohnnyNapalm
    orsi hogy kikapcsolta már a hifit szimplán az agyhullámaival, mert a távirányítót nem érte el de mire a juliék felértek már nem szólt a zene