Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kicsit ötletlopás, Vanda Illéswalker átállt a sötét oldalról, Claudisius pedig szeretné, ha Illéswalker lenne a jövõ Sith uralkodónõje a Mátyás király téri Galaxis felett...ereje teljében elsõsorban a gyávasága és a mindenkit átbaszó módszer lesz a méradó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Valahogy, olyan szinten beleuntam ebbe a sorozatba, hogy évek óta nem láttam egyetlen részt sem. Ez esetemben azért is fura, mert a Szomszédokat imádtam., sõt, láttam már vagy 3-szor az összes részt. Nem hiába adja le az m1 már vagy negyedszer, még mindig nézik annyian, hogy megérje. Az valahogyan jobb volt.
Talán, mert nem az volt a fõ vonal, hogy mindenki mindenkivel. Meg jobban a való életrõl szólt, nem úgy, mint a bari közt.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
aztán csodálkoznak az emberek, ha a Damu félék állcsúcson rúgják õket. ezt a Vandát én sem hagytam volna egy jó nagy csattanós nélkül, leszarom, h nõ.
az rtlmost meg bekaphatja, hogy percenként bufferel...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MA MUNKANAP VAN EMBER!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Vanda végre lebukott <#taps>#taps>
Kussojáááá
meg ez a csirkebox hááá behaltam
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*