Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
GYEBNÁR CSEKKKA FOR PREZIDENT!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

**oldalra....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dede...tagadja is ki, lazán megérdemli, nem az elsõ húzása volt...majd a mamika kineveli gonosszá...

kicsit ötletlopás, Vanda Illéswalker átállt a sötét oldalról, Claudisius pedig szeretné, ha Illéswalker lenne a jövõ Sith uralkodónõje a Mátyás király téri Galaxis felett...ereje teljében elsõsorban a gyávasága és a mindenkit átbaszó módszer lesz a méradó...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
ez most wtf volt?

I met God. She's black

Doomista
jól halottam amit mondott? nem ezt vártam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Muki100
A Szomszédok egy párhuzamos univerzumban játszódó sci-fi ami görbe tükröt tartott a '90-es évek Magyarországa elé. Ennek ellenére szerintem is brilliáns sorozat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nagyon-nagyon régen néztem, még az elsõ pár részt. Mondhatnám, hogy pár százat, mert ma már vagy a 6000. résznél jár, így ez egy eltörpülõ szám. 😄
Valahogy, olyan szinten beleuntam ebbe a sorozatba, hogy évek óta nem láttam egyetlen részt sem. Ez esetemben azért is fura, mert a Szomszédokat imádtam., sõt, láttam már vagy 3-szor az összes részt. Nem hiába adja le az m1 már vagy negyedszer, még mindig nézik annyian, hogy megérje. Az valahogyan jobb volt.
Talán, mert nem az volt a fõ vonal, hogy mindenki mindenkivel. Meg jobban a való életrõl szólt, nem úgy, mint a bari közt.
passz én bírom annak ellenére hogy nagyon szappanopera jellegû személyiség(magyarul RL nincs ilyen) 😄

Victor1103
Itt nem a "nõn" van a hangsúly hanem egy beteges szarkavarón aki egy fél rész erejéig nem tud a picsáján nyugton ülni😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

micsoda kiéhezett pszichok írnak itt mindenki nõt verne meg dugna 😄

Tyler1
de most meg majd átmegy ilyen fanatikusba ez a Vanda fogadjunk...
aztán csodálkoznak az emberek, ha a Damu félék állcsúcson rúgják õket. ezt a Vandát én sem hagytam volna egy jó nagy csattanós nélkül, leszarom, h nõ.

az rtlmost meg bekaphatja, hogy percenként bufferel...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ááá simán bezárattam volna Auswitzba és egy kis gázt eresztettem volna rá, méghozzá abból a fajtából, melyben szép lassan fuldokolna, akkor tudná meg miféle dolog az emberkínzás...

Victor1103
Én a Szabi helyébe jól lefejeltem volna, vagy 50x belerugdostam volna leköptem volna és végül utoljára jól megdugtam volna hátha végre tényleg terhes lesz. Aztán visszazavartam volna a konyhába hagy szokja meg hogy hol a helye😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

LoSA
Végre megkapta Vanda, amit érdemel... 😊

szabii98
hülyevagy?katonai suliba 😄

I met God. She's black

Vanda repül a nevelõintézetbe😄

rooney8
"hozd az empéhármasod"<#falbav>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

<#awink><#vigyor2>

Tyler1
<#taps><#taps><#nevetes2><#nevetes2><#banplz><#banplz>

DeerHunter01
cigányoknál így megy ez.... 😄D

(vicc vót)

\"Erről van szó!\"

komoly?😄 nekem tegnap se volt munkanap xD

Doomista
Mi az, hogy ma nincs BK??
MA MUNKANAP VAN EMBER!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

limperatore
linda hogy kapálózott 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Victor1103
Áháháh a mai rész vége...priceless<#hehe>

mekkora szemétség már, komolyan keresztbe kúrták egymást erre ily hamar beadták a derekukat😄 az is poén h a Gézának nem bocsát meg Kinga ilyen alapon...

Vanda végre lebukott <#taps>

Tyler1
azért a Zsófi-Kinga jelenet lesüllyesztett agyilag, na meg az a mûanyag nevetés ismét...

Doomista
:S

xDDDDDDDD

Kussojáááá

meg ez a csirkebox hááá behaltam

Tyler1
azt a szánalmat...

Piloss
aztakurva végre kiderült A😄?A:😄?DSA?D:S😄SA:A😄AD

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Firerock
hátmég ami msotvan....

DeerHunter01
micsoda dráma....

\"Erről van szó!\"

szabii98
azis bazd

I met God. She's black

Tyler1
Csoki bal keze?

DONGUBA
MONDTAM EN A TILDA AZ

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabii98
most tényleg ekkora vakok vagytok ?😄

I met God. She's black

Tyler1
jaaa tényleg.

Firerock
neo fm van slágerrádió helyett?

WuFraZselic
anasztázia tessék a löncshúst megenni, nagyon sok benne a vitamin

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szabii98
faszom jobbra nézzé

I met God. She's black

Tyler1
Róka nem volt fodrásznál???<#nemtudom>

szabii98
hol a kakukktojás?😊

I met God. She's black

PrisonMan
amikor azt kamuzta hogy az imi szétbaszta akkor sem lett semmi... -.-

Tyler1
ezt is kimagyarázza: én küldtem, de napkitörés volt, és félre vitt az ujjam, pedig én Szabinak akartam "de szeretlek" sms-t küldeni.

Jaja, RetekKlub... mit vártál ? <#nemtudom>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Ic3 m4n
nektek is csúszott a hang egy kicsit? a végére megjavlt 😄

LoSA
Dúúr egy pofon! 😊

desigo
végre egy kis fight
Majd a szabika halálra kúrja a bécsi koncerten..😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tyler1
nyári szünet elõtt xDDD addig nem fog élni, ha nem bukik le, nem írják ki, nem dobják gulágba, nem törik kerékbe, nem lövik ki a naprendszerbõl...<#gun>