Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mert a 13 év alatt kb. 117-szer hallottuk, hogy "EZ nem a szakterületem" .
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
most láttam
én nem tudtam hogy ez egy valós csóka volt
azt hittem szokásos bk kamu mint pl. 24.kerület meg a többi😄😄😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
de nem vágod? az nem egy sima patesz, az Ricsié volt!! õ a keresztapa, és most visszatért, hogy elfoglalja a király teret. csak még sem õ, sem Viliék nem tudják, hogy saját famíliájukkal kezdenek háborút!
és itt a válasz, hogy miért ott rejtették el a pénzt, azt a pincét csak Ricsi ismerhette.
a leszámolás........elkezdõdött!!!
(minden más esetben, ha nem így lesz, akk basszák meg az írók, szart se értenek a dramaturgiához, nekem kellene írnom ezt a fost xD )
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2