Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palesz2

Palesz2
<#banplz><#mf1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Már nem azért, de pár hónapja még az apja csúszott-mászott elõtte, mint egy darab szar, csak, hogy köszönjön neki a bazsi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

gabi89

<#nyes><#vigyor>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Effe88
ez a hála amiért az apja magához vette????😄😄😄

Tyler1
ki gondolta volna, hogy ez lesz a vége?<#whatever>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Véletlen én is ugyan azt írtam amit te basszameg, nem gáz ?
gyönyörû megfogalmazás <#taps>
Tuvok
#26171-re

Tuvok
Balázs koituszon kapta kedvenc német tanárnõjét tulajdon édesapjával, valamelyest megharagudott rá, és néhány festékes küblit felhasználva inkább rajzot gyakorolt (mint a mellékelt ábra mutatja), de még párezer részt várnunk kell, hogy rajztanárnõ is kerüljön a sorozatba, akivel Miklós már threesome-ban osztozhat az ahhoz már elég érett fiával .
Ennyi a lényeg .

Tyler1
omg mi a szar ez? ááá nem is érdekel láláláláálá xD

ASD

ASD

1
Tyler1
1 hete nem láttam BK-t, a héten se sokszor fogok, úgyhogy lehet már el se kezdem újra, úgyse vágom mi volt az elmúlt 5 részben 😄

Nekem tetszik a festés, vki képet :-)

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Lol Balázska festékes jelenete EPIC überbaromfaszság volt <#banplz> és még kajakra grafitizett

ezt kellett volna írnia:

Hulye Kotsog BÉKÁ Apátok faszát

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
a pénteki részben milyen haja volt nyuszioszinak?! elképesztõ. mint valami rohamsisak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
ja hát részleteket én sem tudok, nekem csak háttérzajnak megy, néha-néha ránézek és annyi 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hát behidalok. Ennyi? Azt tudtam h Attis legépelte a nagynénikét, de h ezt bevallotta Claunak és ettõl Clau megbocsátott, és legnagyobb puszipajtások lettek ???

Ez a sorozat tényleg lemehetne a retyón ...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vki világosítason már fel, lemaradtam...

Az Attila & Clau legnagyobb ellenségek voltak me' hogy az Attis (Clau képzeletében lemészárolta Valtert), most meg egymás seggét nyalják, WTF ???

ja kellenek a mai fiatalságnak a korán érõs jelenetek

Freddycom
Õ az, aki még õszintén siklik.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Victor1103
Jaj már Timike köré is szerelmi szálat szõnek?<#wilting> Pár rész oszt már õ is széttárja a pelyhes pináját-.-

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

majd most lehet 3-asba folytatják <#nevetes1>

szerintem ha megnézed a mai fókusz utáni fél perces bejátszást abból mindent fogsz tudni
Effe88
most jöttem haza ma is le maradtam:SS:😄😄
azoktól kérdezném akik ma látták érdemes-e rászánnom 20percet az életembõl hogy megnézzem a mai részt???

rooney8
mármint amikor a szobában... khmm... értitek 😄

rooney8
most szívesen lettem vna miki helyébe 😄D

Risu Führer
BUKTAAAAAAAAA

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Tyûûû ez a Gerenda milyen laza lett már a Mikivel... múlt héten meg még mint valami szûz kislány😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

rooney8
jaa így már mindt értek, köszi srácok 😄

hungary27
a pénzt amit viliék találtak a pincében.
hungary27
zsolt elintézte hogy akik elintézték gézát visszaasdják a pénzt.(nem szép szóval valószínüleg) és igy lett a pénz ott
na az nekem se tiszta
jött a gyerek a zsák pénzzel zsolthoz, utána az behívta gézát és kiszórta elõtte,milyen pénz, honnan, mibõl, WTFF??<#vigyor2>
rooney8
aztapicsaa _:ASD:_DSA:ADS:_ micsoda történet 😄D

még annyi, hogy gézával most mivan? mért is kapott 9 misit a zsóti bá-tól? 😄

hát az már nekem is nehezen követhetõ <#nevetes1>
valami olyasmi hogy: malter befektette atillánál a lóvéját, lóvé elúszott, malter megmurdelt, klaudia berágott atillára hogy biztos õ ölte meg maltert és nyúlta le a pénzét, klaudia betört atillához megtalálta karolina fényképét akirõl aztán kiderült hogy atilla lánya, aztán megjelent egy vén k*rva akirõl kiderült hogy atilla nagynénje+atilla lányának az anyja, aztán atilla elmondja hogy 14 évesen megk*rta a saját nagynénjét és lett tõle egy lánya

oscar gyanús<#taps>
rooney8
jaj ezt tudom, már megnéztem most-on, azt írd már le légy oly kedves, hogy atilla körül mi folyik 😄D

WuFraZselic
kosárlabda megy a tv-ben, erre megszólal géza, kézilabda meccset nézel?! ez mi ez a sorozat 😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A szekrényen lévõ HIFI sincs bedugva.
hungary27
NINCS BEKAPCSOLVA!!!!!
hát igen, tényleg egyre gázosabb

Tyler1
Emmáéknál: "ha kimegyünk innen a mentõ fog elvinni" hát ott majdnem leestem a székrõl<#nevetes2><#idiota>

Effe88
lol
5633.5634. epizód😄😄

ROCKnROLLA
Ú az a flipperes bunyókezdemény betyáros. Valószínûleg MMA-sok és pankrátorok segítettek a koreográfia kitalálásában.

Effe88
na ezt akkor meglesem rtl moston most😄😄

Tyler1
omg<#nevetes2>
tényleg átmehetne lassan sitcomba a sorozat.

laci fõszerepben

zsófi csenget lacihoz, az kitolja a lezüllött borotválatlan képét
zsófi: "laci elromlott a bojler küldjél szakit"
laci odab*szta a kezébe egy aranyoldalakat "nézd meg a B betûnél mint bojlerszerelõ" <#smile>
-ajtó becsap-

aztán géza vs. laci,
laci nyomja a neten a pókert közbe nézi a TV-t
"géza hozz egy sört"
géza: most az 1x segítek rajtad
-drámai fordulat-
géza 220ból kihúzza a gépet
laci: DÖGÖLJ MEG, feláll, kimegy

2. rész végi csattanó:
rózsába laci flipperezik, nóra, andrás kávéznak
-csörömpölés, püfölés-
laci ordít: "EZ a SZAR ELNYELTE A PÉNZEM"
kanga próbálja nyugtatni
laci üti tovább a gépet
jön zsolt: "valami gond van?"
laci ordít: "EZ a SZAR ELNYELTE A PÉNZEM"
laci üti tovább a gépet
zsolt megfogja a karját, másik kezével laci suhint zsolt felé,zsolt elhajol
zsolt -counter attack-
laci gets pwned

kb ennyi maradt meg bennem a tegnapiból <#smile>
rooney8
na igen, ott én is néztem nagyokat 😄

Tyler1
én is, úgyhogy vki röviden foglalja össze 😊