47
  • Endymionsan
    Iszonyat jó játék, talán az egyetlen a műfajában amivel játszok. Mai napig a gépen van és időnként haverokkal összemegyünk rajta. Nem az az unalmas sablonos gyártási rendszer van, mint megannyi másik játékban, talán ezért nem unom meg. Na meg Zymeth... a jó öreg Zymeth nagyúr. Mihelyst ő megjelenik az oldalamon, már el is dőlt a küzdelem. A GoG.com is feltette a játékot, egész olcsón elérhető a kiegészítőjével együtt, én is onnan szereztem meg. :D
  • Nick01
    hassoló stratégiai játékot ismertek? kiváve a warcarft3

sikerült megszereznem ,ezt a faxa game-t , mért van az h csak egy fajal tudok menni? campany ,ahol a térképet kell kiválasztani
    van hozzá savegame? ,és hogyan kell berakni?
  • avan
    Hallo! A napokban toltottem le a gamet, tegnap elottig kb. nem is tudtam a letezeserol, pedig eleg nagy stratega vagyok, legalabb is szeretem az ilyen jatekokat. Hat, van ebben a jatekban valami furcsa, nem tudom mi az, de fura, akkor mar a warcraft 3 jobban tetszett. Egyebkent az Age Of Empires II-nel tenyleg nem adtak meg ki jobb rts-t, az az utos ezen a piacon szerintem! Ez a BR egy kicsit neheznek is mondhato, mint, ahogy azt a cikk is leirta es ez bizony neha-neha k*rva idegesito tud lenni...amikor mar negyedjere kezded ua.-t a kuldetest...de osszesegeben eleg jo kis game. A furcsasag, amit mondandom elejen emlitettem, talan a grafikaban keresendo. Szevasztok, egy probat meger! ...ui.: en egyebkent iso-ban szedtem le, de azt azzal a lendulettel, ahogy lejott le is toroltem... program neve: dc++ (itt minden megvan)
  • BaliHB
    Az a rip nagyon kedves, de igy nem tudom felrakni rá a BattlePack2-t. Ha valaki tud adni egy eredeti crackeletlen exe-t, az is jo lenne nekem!!!
  • BaliHB
    Tud valahol valaki BR iso-t?
  • richie.g
    TA TA TA TA TA és TA
    Stratégiában űberfasza király állat a TA.
    Sok játékot kipróbáltam, mindig volt valami difi. Legtöbbször a hangulat. Na megyek TA-zni... :)
    (Jahh... rizsről jut eszembe, a Shogun is király, akárki akármit mond. Ezt még nem volt időm kicsomagolni... :) )
  • liquid
    djhgrwiojgorkgágkáfdtieiljajj
    Most én nyertem? :-)
  • Csatti
    Az aoe2 szerintem sem vmi túl jó... Ez a játék viszont nagyon el lett szarva a leállíthatóság hiánya miatt, a többi tetszett de egyszerűen lehetetlenné tették a normális csatákat. Szépen felállítottam a harcosokat előre utána az ijászokat meg a hasonlókat erre az ellen egy része átrontott rajtam villámgyorsan még csak el sem tudtam találni a kurzorral a többi meg lefoglalta a harcosaimat, és képtelenség volt ilyen sebességgel aktiválni a kombókat meg irányítani ez egységeket, szal jól elszúrták.
  • liquid
    Nem csak elmétileg, hanem teljesen.. :-)
  • _HABLA_
    nálam még mindig az aoe2 a nyerő és nem is hiszem már hogy valaha annál jobbat fognak csinálni, az aom sem lesz jobb úgy érzem.
  • CAD
    Namost, nekem meg honapokkal ezelott ugy harangozta be egyik kedves ismerosom, hogy WarCraft III killer... mivel tudta, hoyg nagy war3 fan vagyok. En meg szende szuzkent bevettem, utannaneztem szepvolt - bar ez a keleti rizszabalo dolog nem jott be - szoval ugy dontottem belevagok.

Meglett jatszottam vele... 4. palyan meguntam es annyi volt... szerintem 1-nek jo, de en nem eroltetnem. Egyet ertek Lalee-val, hogy max. elorevetiti, hogy kb milyen is lesz a war3, persze csak pozitiv viszonylatban :). Szoval jovolt, szepvolt, de lehetett volna jobb is... looking for WarCraft III.

Anarchoidal, a westwood gyalazos resszel egyetertek :).
  • _HABLA_
    Faszom a 3D-be.
  • AnarchoiD
    hatalmas jatek es jo a hangulata cagger : westwood a C&C ota csak szart tudott csinalni, najo red alert meg elmegy de a tobbi, unalmas agyatlan NULLA kakicsoimbok ugyanazok az egyesgek csak kicist atrajzoljak, NUDLI

lan-on es neten is jatszottam mar vele , kb 10-15 szor es nemvolt vele gond....

amugy most reneszanszozok, es a TA-t gyurom ... azis mekkora game ;)
  • liquid
    No, én csak LAN-on próbáltam. Szomorúan hallom a netes problémát, mert épp most beszéltünk róla a cimborákkal, hogy az ADSL bekötése után egymásnak esünk BR-ügyileg.
  • drimm
    Multiban eléggé jó vele játszani, nincsenek is túl profik a GameSpy-on, szóval lehet nyerni is rendesen. ( a többi ember-játékos is ugyanazokkal az irányítási gondokkal szív mint mi magunk... :) )

Viszont még a 2. patch után is valami iszonyú bug-os a multi játékokhoz a csatlakozás. Volt olyan, hogy 30-40 próbálkozás után tudtunk elkezdeni egy party-t, míg más RTS-ekkel ugyanúgy GameSpy-on ilyen csatlakozási gondok szinte abszolút nincsenek.

Na mindegy én már mégegyszer nem installálom fel, mert nem akarok újra infarktust/agyvérzést/dührohamot kapni... :)))
  • liquid
    Pontosan. Ettől függetlenül imho alapvetően jó játék: csak ember legyen a talpán, aki követni tudja, hogy mi a fene is történik a képernyőn.. :-)
  • drimm
    Nagyon tetszik az egységek animációja.
    Nagyon tetszenek a színek, meg az ötletes egységek.
    Nagyon tetszik még jópár dolog...

DE:

Ennél IDEGESITŐBB játékkal nem találkoztam mostanában!!!

Egyszerűen hihetetlen mennyire túl okosnak hiszik magukat az egységeim, és rohannak bele mindig a halálba!

Valami katasztrofális a csaták irányíthatósága, a csoportba fogott egységek kezelése, az hogy gyakorlatilag a csatákba szinte lehetetlen normálisan stratégiázva beleavatkozni!

Nagyon-nagyon sokáig védtem ezt a játékot az ismerősőkkel szemben, de feladtam, felidegesített de piszkosul!

Tudnám még részletezni, de nem érdemes.

Kár érte... :-(((

(pedig olyan k***a jól néznek ki a koncept art-ok!...)
  • OPM
    qrva jó ez a játék!!
  • liquid
    A BG az elgépelés.. :-) BR, természtesen.
  • Szepi
    Nekem tetszik. Amúgy már vagy 1 hónapja megvan...
  • Laalee
    "Ezen a téren nem nagyon lehet már újat alkotni, a BG is a hagyományos, az évek során kiforrott RTS irányítást használja" mi az a BG?
  • Laalee
    ezt a magyar iskolarendszert nem igazan ertem... a magyarok nemzetközi szinten értelmes nepnek vannak titulalva :) nemugy mint az ai programozoi :)
  • Laalee
    Ja ez jo jatek, mondtam en anno :) ez egy kis betekintest nyujt a warcraft3 hös alapu RTS-ébe. a grafikaja szerintem nagyon szep, és még egy erösen közepes gepen is röccenes nelkül fut 1024 ben
  • Sephi
    Ahh ugyanaz mind!

Dark Omen foreva!