18
-
sztavrosz #18 Szevasztok AMD imádó buzeránsok!
Egyáltalán belekóstoltatok abba az életbe, hogy nem kell attól félni, hogy szarrá ég-e a procitok! Gondolom nem láttátok a http://www.tomshardware.de -ről származó videót, amikor a minőségi 0.18 mikronos technológiával készült AMD procik perceken belül, hasznavehetetlen szenesedet szarrá válnak! Mellesleg saját szememmel láttam a barátomnak a szarrá éget prociját, mert bekrepált a hűtője!Engem az AMD XP cpu-jainak az órajele, arra a történetre emlékeztett amikor a jó öreg Cyrix próbálta meg eljátszani azt a trükköt a fogyasztókkal, hogy pl. a 6x86L 166+-os procijával, hogy 2x66 (133 Mhz) az gyorsabb, mint az Intel P200-as (3x66) (salynos elég, sok olyan szerencsétlen hülye, mint ti bevették ezt a marketing marhaságot), ASMDEMO tesztekben a Cyrix procik koprocesszora az Intel P90-t se érte el (a Quake1-ben és a Q2-ben fele olyan lassú volt mint egy 133Mhz-s INTEL! Ja arról, hogy az INTEL-nek vége lesz, peterson meggyőzött, hogy totális közgazdasági analfabéta, elég ha annyit mondok, meg kéne nézni melyik az a processzor gyártó amelyik évek óta nem tud nyereséges lenni (és ez nem az intel)!
Üdv -
tomcs #10 fogjatok mar fel hogy MARKANEV. ha venni fogok procit most 90%ra mondom hogy amd-t fogok de egy amerikai piacon, ahol az intel az po buszkeseguk, az intel a jo, az intel a legjobb akkor se fognak ehen halni ha az amd 2xolyan cuccokat csinal mint ok. legalabbis nem 1-2 ev alatt fordulnak el toluk az igazan nagy vasarlok hanem kicsit tobb. persze akinek esze van az most amd-t vesz, 1 ev mulva meg azt ami epp akkor jobb lesz, ha esetleg via-nak hivjak majd azt se banom bar ez azert valoszinutlen... -
_HABLA_ #8 Erősen benne van a pakliban. -
#6 Én meg ezt nem mondanám...különben meg az "úgymond" szót pont azért írta oda Franczy. -
#3 Q42002ben jelenik meg a clawhammer, de piszokdrága lesz. Q1-Q2 2003ben lesz majd végre elérhető árú. Q3 2003ban meg jön a SLEDGEHAMMER? ami eléggé nagyot szretne durrantani, és a HT buszok meg az int. mem. vezérlő révén erre minden esélye meg is van.