278
Mp3 keverés mesterfokon (előre elkészített mixek kreálása)
-
#6 Alien!
Pont ez a lényeg itt. Nem realtime-ban kell, hanem előre. Honnan lehetne leszedni?
Valamint van még egyötletem és egyben kérdésem is.
Ne hozzunk létre egy oldalt, ami csak a keverőkről, a használatukról és a saját magunk által készített mixekről szól? Én tudom hozzá adni a szervert. A több irajtunk múlik. Mit szóltok? Aki ért hozzá, azt bevehetnénk. hm?
Cj.Cooler: Az AtoMix is a gagyi programok sorában volt Nálad. Miért? a 2.0-ás verziója elég tetszetős darab. nem így gondolod? -
#4 Én a Traktort használom teljes megelégedéssel,illetve az Atomixet,a flange effect ugyanis ebben a legjobb(szerintem)...Most készül a harmadik mixem,ezeket viszont a Sonic Foundry Vegas nevű progijával csinálom amivel szerintem szinte tökéletes mixeket lehet létrehozni(mondjuk nem realtimeban)...Abszolút profi program!!!!! -
#1 Sziasztok! Ez a téma most indult, és remélem, hogy nagy érdeklődésre talál a zenekedvelők között. A cél olyan programokat publikálni, vagy kibeszélni, amik arra alkalmasak, hogy otthon, előre elkészített mixet lehessen csinálni, alapos és megfontolt munkával. Azaz msáodpercre pontos illesztések, stb. Amit aztán elmentünk és kiírjuk CD-re és már vihetjük is a következő buliba. Akinek ilyen dolgokkal van kapcsolata, vagy ismer ilyen programot, az kérem, hogy írjon a fórumba.
Előre is köszönettel:
Ronie