121
Gigi D\'Agostino
  • tomcs
    nekem is bejon gigi, van par szama meg remixe amit 1xuen nem birok abbahagyni........

amugy tenyleg... miert kell fikazni? sosem mondtam meg azt se hogy jimmy-ert nem kar, ha nem szereted max nem hallgatod. ez a jo, hogy sok van es le7 valogatni. kene 1 flame topik ahol ki tudna elni magat ez a sok barom
  • Penya
    Nick Kersaw - The Riddle volt az eredeti. Az ugyan olyan vokalis.
  • Cobra11
    Lightforce - Take Your Time volt az a szám. De egyébként Fertamnak igaza van. Jók a Gigi számai.
  • fertam
    az összes száma feldolgozás, de ez szerintem nem baj. akinek meg nem tetszik az mi a náthás büdös geci apja faszáért szól ide be, mi??????? Mi a picsának kell ide szólni???? Ha nem szereted menj máshova öcsisajt, aztán ott oszd az igét, de ne rontsad ilyen faszságokkal a levegőt. Vagy savanyú a szőlő, te faszjancsi? Ez az egész elsősorban Pheelnek szólt, de a többi baromnak is, főleg Ibrahimnak.
    Húzzatok szépen bőrt a fogaitokra (illetve tapasszátok a kezeteket a seggetekre) ha valahova ilyen helyre akartok írni, jó?
    Na csak ennyi.
  • CSOCSO
    a riddle nemis az ö szerzeménye csak ugy szolok.. nem ridle néven futott a zene tök máés volt és techno szám volt
  • CSOCSO
    te mit keresel itt?
  • CSOCSO
    törölják már ezt a hülye tpicot él és virul!
  • DannyBoy

• OPM
    Khiiirrallllllyyy!
    Es pontosan hol lep fol??
  • Pyrogate
    Még él. És Május 18.-n jön Budapestre!!!!!!4
  • Maul
    Úgyse halt meg. De azért kiadhatna egy új albumot
  • magus
    én se szeretem, de attól még nem kivánom a halálát...
  • ibrahim
    nagyon remélem.Ja és ez is zene.........?
  • Totya000
    meghalt: menekülés közben hátba lőtte magát
  • ibrahim
    Ilyen emberért nem kár nem de?
  • tomcs
    en kicsivel szilveszter elott hallottam, es marhara nem orultem neki, remelem kacsa az egesz, az meg a masik hogy sose szidtam mas zenei izleset, ha valakinek nem tetszik az nem hallgatja es kesz. minden eloado penzert csinalja akarmilyen stilusban dolgozik es akarmit nyilatkozik a vivaplusznak.
  • CSOCSO
    kacsa...tuti...tudod miért..mert mikor aliah meghalt mindenhol ö volt..ha gig meghalt volna min a a zenei tv adok ajtogatnák hogy sajna meghalt a gigi:)
  • Pheel
    Én csak reménykedem.

Nem akarom itt szítani az indulatot, de amit az ilyenek csinálnak, arra írok egy programot, aztán az megcsinálja helyette én meg eladom, meg keresek egy kis p0cs0t, aki 2 jobbarcú leányzó társaságában rázza a szintetizátort a jónépnek :)
  • CyberBoy
    Lehet, hogy csak egy ujjabb kacsa a nagyvilágból!
    Én egy pár napja hallottam, hogy egy-két hete meghalt Gigi D'Agostino autobalesetben!
    Egyelőre akármerre keresgélek, semmi ilyesmi hivatalos infoval nem találkoztam!
    Ti mit tudtok erről?