121
Gigi D\'Agostino
-
tomcs #28 nekem is bejon gigi, van par szama meg remixe amit 1xuen nem birok abbahagyni........
amugy tenyleg... miert kell fikazni? sosem mondtam meg azt se hogy jimmy-ert nem kar, ha nem szereted max nem hallgatod. ez a jo, hogy sok van es le7 valogatni. kene 1 flame topik ahol ki tudna elni magat ez a sok barom -
#27 Nick Kersaw - The Riddle volt az eredeti. Az ugyan olyan vokalis. -
Cobra11 #25 Lightforce - Take Your Time volt az a szám. De egyébként Fertamnak igaza van. Jók a Gigi számai. -
#24 az összes száma feldolgozás, de ez szerintem nem baj. akinek meg nem tetszik az mi a náthás büdös geci apja faszáért szól ide be, mi??????? Mi a picsának kell ide szólni???? Ha nem szereted menj máshova öcsisajt, aztán ott oszd az igét, de ne rontsad ilyen faszságokkal a levegőt. Vagy savanyú a szőlő, te faszjancsi? Ez az egész elsősorban Pheelnek szólt, de a többi baromnak is, főleg Ibrahimnak.
Húzzatok szépen bőrt a fogaitokra (illetve tapasszátok a kezeteket a seggetekre) ha valahova ilyen helyre akartok írni, jó?
Na csak ennyi. -
#23 a riddle nemis az ö szerzeménye csak ugy szolok.. nem ridle néven futott a zene tök máés volt és techno szám volt -
#22 te mit keresel itt? -
#20 törölják már ezt a hülye tpicot él és virul! -
DannyBoy #17
-
OPM #16 Khiiirrallllllyyy!
Es pontosan hol lep fol?? -
#15 Még él. És Május 18.-n jön Budapestre!!!!!!4 -
Maul #14 Úgyse halt meg. De azért kiadhatna egy új albumot -
#11 én se szeretem, de attól még nem kivánom a halálát... -
#10 nagyon remélem.Ja és ez is zene.........? -
Totya000 #9 meghalt: menekülés közben hátba lőtte magát -
#7 Ilyen emberért nem kár nem de? -
tomcs #4 en kicsivel szilveszter elott hallottam, es marhara nem orultem neki, remelem kacsa az egesz, az meg a masik hogy sose szidtam mas zenei izleset, ha valakinek nem tetszik az nem hallgatja es kesz. minden eloado penzert csinalja akarmilyen stilusban dolgozik es akarmit nyilatkozik a vivaplusznak. -
#3 kacsa...tuti...tudod miért..mert mikor aliah meghalt mindenhol ö volt..ha gig meghalt volna min a a zenei tv adok ajtogatnák hogy sajna meghalt a gigi:) -
#2 Én csak reménykedem.
Nem akarom itt szítani az indulatot, de amit az ilyenek csinálnak, arra írok egy programot, aztán az megcsinálja helyette én meg eladom, meg keresek egy kis p0cs0t, aki 2 jobbarcú leányzó társaságában rázza a szintetizátort a jónépnek :) -
CyberBoy #1 Lehet, hogy csak egy ujjabb kacsa a nagyvilágból!
Én egy pár napja hallottam, hogy egy-két hete meghalt Gigi D'Agostino autobalesetben!
Egyelőre akármerre keresgélek, semmi ilyesmi hivatalos infoval nem találkoztam!
Ti mit tudtok erről?