Gigi D\'Agostino

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm....le a kalappal elõtted.

Én se vagyok ennyire járatos az olasz vonalon. :-))

irigyellek hogy ennyi mindent tudsz <#wilting>

Tudom hogy nem ismeritek Gigi saját alapitotta stilusait csak a média által hiresztelt laza italo Dance számokat, de azért aki szereti az mindenképp jóhirel szolgálhatok! Július 4-én Gigi hazánkba látogat, Helyszín: Sárospatak, Highlander Music hall diszkó! Szerintem jó lesz!

hehe...

😄DD igazad van, minnyá sírok a röhögéstõl #16

Amugy meg vissza olvastam a régi hozzászolásokat, jó sok baromságot írtattok!

1x sem halt meg hihi

Gyiik
wehehe, most latom csak a poent, kicsit megkesve😄

akkoriban nem voltam tul aktiv forumozo

....................................................................................................

Ehh😄D
Csitriszpirsz és Eminem is halt már meg autóbalesetben😄DD
Érdekes😄D
Szánalmasak az ilyen pletykák😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

PResident Evil
köcsög 😄

Dani20
nyomja a jo zenéket???

ugyanarra az emberre gondolunk??
naon elvagy tájolva.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

É L !!!!És nyomja a jo zenéket!!!
SOk Bzi rockernek!>>>>

tölem szokta tölteni 😄
Gyiik
annak idejen soulseekrol szedtem, regebbi oldalamon volt jopar holden zene, remix, meg egy album, de annak mar tobb mint fel eve...

....................................................................................................

mega lol
Gyiik
nem ertem, hogy lehet egy zenet az eloadoja kinezete szerint megitelni...
holden nem egy adonisz, de valahogy klasszisokkal liraiabbak a zenei (persze kicsit mas a zenei stilus)

de ugye a slágerekekre kutya se kivancsi..
cSuwwi
Már másodszor halt meg? 😊

shit happens

Shongi
Meghalt?
Végre!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

cypher
Natttyon heles!!!!
Dehogy halt meg nem néztek tévét???????????
erre csak annyit tok mondani hogy: HEAVEN IS A HALFPIPE!!

Gery1980
"deszkás zene"...bazzeg, már ne is haragudj de ez milyen stílus.Ilyen nem létezik, ez csak egy ma divatos kifelyezés, ahogy az egész "stílus" ami köré épül.De sajnos a dolog elvesztette már a valódi jelentéstartalmát és napjaink egyik trendi irányvonalává vált.

hát igen... ilyen az élet... csalódásokkal tele...
amúgy mér ne lehetne hogy szeretem gigit + a deszkás zenét is??

mateos
bazz... 😊 degenerált punk 😊
mateos
nem halt meg !!!! ne is haljon meg !!

a L'Amour Toujours albuma de a szám eszméletlen jó filinget ad
mateos
azt nemtom hogy õ meghalt , de abban biztos vagyok h Elvis igen
most oszinten.. ha valaki szeret valamilyen zenet akkor az az o dolga. ha ketten ugyanazt szeretik akkor azt faszan meg le7 beszelni. de ervelni, ertelmesen vitatkozni zenei izlesrol gyakorlatilag nem le7.. flame meg minek makkor mar...
jajj de igenyes ember vagy........................................................
buzi diszkósok!!!!!!!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

nekem is bejon gigi, van par szama meg remixe amit 1xuen nem birok abbahagyni........

amugy tenyleg... miert kell fikazni? sosem mondtam meg azt se hogy jimmy-ert nem kar, ha nem szereted max nem hallgatod. ez a jo, hogy sok van es le7 valogatni. kene 1 flame topik ahol ki tudna elni magat ez a sok barom
Penya
Nick Kersaw - The Riddle volt az eredeti. Az ugyan olyan vokalis.

Lightforce - Take Your Time volt az a szám. De egyébként Fertamnak igaza van. Jók a Gigi számai.
fertam
az összes száma feldolgozás, de ez szerintem nem baj. akinek meg nem tetszik az mi a náthás büdös geci apja faszáért szól ide be, mi??????? Mi a picsának kell ide szólni???? Ha nem szereted menj máshova öcsisajt, aztán ott oszd az igét, de ne rontsad ilyen faszságokkal a levegőt. Vagy savanyú a szőlő, te faszjancsi? Ez az egész elsősorban Pheelnek szólt, de a többi baromnak is, főleg Ibrahimnak.
Húzzatok szépen bőrt a fogaitokra (illetve tapasszátok a kezeteket a seggetekre) ha valahova ilyen helyre akartok írni, jó?
Na csak ennyi.
CSOCSO
a riddle nemis az ö szerzeménye csak ugy szolok.. nem ridle néven futott a zene tök máés volt és techno szám volt
CSOCSO
te mit keresel itt?
CSOCSO
törölják már ezt a hülye tpicot él és virul!

Khiiirrallllllyyy!
Es pontosan hol lep fol??

Pyrogate
Még él. És Május 18.-n jön Budapestre!!!!!!4
Úgyse halt meg. De azért kiadhatna egy új albumot

magus
én se szeretem, de attól még nem kivánom a halálát...

ibrahim
nagyon remélem.Ja és ez is zene.........?
meghalt: menekülés közben hátba lőtte magát

ibrahim
Ilyen emberért nem kár nem de?
en kicsivel szilveszter elott hallottam, es marhara nem orultem neki, remelem kacsa az egesz, az meg a masik hogy sose szidtam mas zenei izleset, ha valakinek nem tetszik az nem hallgatja es kesz. minden eloado penzert csinalja akarmilyen stilusban dolgozik es akarmit nyilatkozik a vivaplusznak.
CSOCSO
kacsa...tuti...tudod miért..mert mikor aliah meghalt mindenhol ö volt..ha gig meghalt volna min a a zenei tv adok ajtogatnák hogy sajna meghalt a gigi😊
Pheel
Én csak reménykedem.

Nem akarom itt szítani az indulatot, de amit az ilyenek csinálnak, arra írok egy programot, aztán az megcsinálja helyette én meg eladom, meg keresek egy kis p0cs0t, aki 2 jobbarcú leányzó társaságában rázza a szintetizátort a jónépnek 😊
Lehet, hogy csak egy ujjabb kacsa a nagyvilágból!
Én egy pár napja hallottam, hogy egy-két hete meghalt Gigi D'Agostino autobalesetben!
Egyelőre akármerre keresgélek, semmi ilyesmi hivatalos infoval nem találkoztam!
Ti mit tudtok erről?