121
Gigi D\'Agostino
-
Dottor Dag #81 szerintem nincs eldurvulva semmi... -
#80 kene mar szolni prezinek zarja be a topicot
eldurvult a hangulat -
Dottor Dag #79 rendben -
Goth #78 Én meg olyan zenét, amit kis hazánkban max. 200 ember hallgat, de lehet hogy sokat mondok :p -
Dottor Dag #77 ez nem jó... a jó zenéhez nem kell sztár dj.. nagyon sok tehetséges dj van, csak nincs lehetőségük megmutattni magukat! -
OPM #76 erre varrjak gombot? ügyi vagy...
mit szólsz ahhoz hogy magyarországon egy igényes trance bulira (nem sztárdjvel) kb 50 ember kiváncsi? -
Dottor Dag #75 Főleg -
Dottor Dag #74 én meg füleg nem "populáris" zenéket szerzek be... olyan zenéket szeretek amit nem túlzok szép hazánkba max 500 ember ismer.. szeretem az egyedi különleges hangzásokat! -
OPM #73 De a fórumozás iratlan illemszabályait még gyakorold egy kicsit légyszi, ne általánosíts... Egy időben én is ilyesmi zenéket hallgattam és nem csak a médiából ismert populáris számokat szereztem be. -
Dottor Dag #72 Kösz.. 7 éve zene mániás vok, fő kedvenceim Olasz dj-k.. de van pár 100 Német, is akik inkább Trance,Techno dj-k de nagyon jók! -
Daza500 #71 Hmm....le a kalappal előtted.
Én se vagyok ennyire járatos az olasz vonalon. :-)) -
OPM #70 irigyellek hogy ennyi mindent tudsz -
Dottor Dag #69 Tudom hogy nem ismeritek Gigi saját alapitotta stilusait csak a média által hiresztelt laza italo Dance számokat, de azért aki szereti az mindenképp jóhirel szolgálhatok! Július 4-én Gigi hazánkba látogat, Helyszín: Sárospatak, Highlander Music hall diszkó! Szerintem jó lesz! -
Dottor Dag #68 hehe... -
OPM #67 :DDD igazad van, minnyá sírok a röhögéstől #16 -
Dottor Dag #66 Amugy meg vissza olvastam a régi hozzászolásokat, jó sok baromságot írtattok! -
Dottor Dag #65 1x sem halt meg hihi -
#64 wehehe, most latom csak a poent, kicsit megkesve:D
akkoriban nem voltam tul aktiv forumozo -
soldier #63 Ehh:DD
Csitriszpirsz és Eminem is halt már meg autóbalesetben:DDD
Érdekes:DD
Szánalmasak az ilyen pletykák:D -
#62 köcsög :D -
#61 nyomja a jo zenéket???
ugyanarra az emberre gondolunk??
naon elvagy tájolva. -
Leferve #60 É L !!!!És nyomja a jo zenéket!!!
SOk Bzi rockernek!>>>> -
Dani19.. #57 tölem szokta tölteni :D -
#56 annak idejen soulseekrol szedtem, regebbi oldalamon volt jopar holden zene, remix, meg egy album, de annak mar tobb mint fel eve... -
Dani19.. #54 mega lol -
#52 nem ertem, hogy lehet egy zenet az eloadoja kinezete szerint megitelni...
holden nem egy adonisz, de valahogy klasszisokkal liraiabbak a zenei (persze kicsit mas a zenei stilus) -
Dani19.. #50 de ugye a slágerekekre kutya se kivancsi.. -
#48 Már másodszor halt meg? :) -
#47 Meghalt?
Végre!!! -
#46 Natttyon heles!!!!
-
goblin #42 Dehogy halt meg nem néztek tévét??????????? -
OPM #41 erre csak annyit tok mondani hogy: HEAVEN IS A HALFPIPE!! -
#40 "deszkás zene"...bazzeg, már ne is haragudj de ez milyen stílus.Ilyen nem létezik, ez csak egy ma divatos kifelyezés, ahogy az egész "stílus" ami köré épül.De sajnos a dolog elvesztette már a valódi jelentéstartalmát és napjaink egyik trendi irányvonalává vált. -
OPM #39 hát igen... ilyen az élet... csalódásokkal tele...
amúgy mér ne lehetne hogy szeretem gigit + a deszkás zenét is?? -
#38 bazz... :) degenerált punk :) -
#37 nem halt meg !!!! ne is haljon meg !!
a L'Amour Toujours albuma de a szám eszméletlen jó filinget ad -
#34 azt nemtom hogy ő meghalt , de abban biztos vagyok h Elvis igen -
tomcs #32 most oszinten.. ha valaki szeret valamilyen zenet akkor az az o dolga. ha ketten ugyanazt szeretik akkor azt faszan meg le7 beszelni. de ervelni, ertelmesen vitatkozni zenei izlesrol gyakorlatilag nem le7.. flame meg minek makkor mar... -
tomcs #30 jajj de igenyes ember vagy........................................................ -
RadeoN #29 buzi diszkósok!!!!!!!