Gigi D\'Agostino
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én se vagyok ennyire járatos az olasz vonalon. :-))
akkoriban nem voltam tul aktiv forumozo
....................................................................................................
Csitriszpirsz és Eminem is halt már meg autóbalesetben😄DD
Érdekes😄D
Szánalmasak az ilyen pletykák😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
ugyanarra az emberre gondolunk??
naon elvagy tájolva.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
SOk Bzi rockernek!>>>>

....................................................................................................

holden nem egy adonisz, de valahogy klasszisokkal liraiabbak a zenei (persze kicsit mas a zenei stilus)
Végre!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

amúgy mér ne lehetne hogy szeretem gigit + a deszkás zenét is??
a L'Amour Toujours albuma de a szám eszméletlen jó filinget ad

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
amugy tenyleg... miert kell fikazni? sosem mondtam meg azt se hogy jimmy-ert nem kar, ha nem szereted max nem hallgatod. ez a jo, hogy sok van es le7 valogatni. kene 1 flame topik ahol ki tudna elni magat ez a sok barom
Húzzatok szépen bőrt a fogaitokra (illetve tapasszátok a kezeteket a seggetekre) ha valahova ilyen helyre akartok írni, jó?
Na csak ennyi.

Es pontosan hol lep fol??

Nem akarom itt szítani az indulatot, de amit az ilyenek csinálnak, arra írok egy programot, aztán az megcsinálja helyette én meg eladom, meg keresek egy kis p0cs0t, aki 2 jobbarcú leányzó társaságában rázza a szintetizátort a jónépnek 😊
Én egy pár napja hallottam, hogy egy-két hete meghalt Gigi D'Agostino autobalesetben!
Egyelőre akármerre keresgélek, semmi ilyesmi hivatalos infoval nem találkoztam!
Ti mit tudtok erről?