14
-
#14 Barni, a dolgok azert nem egeszen ugy mennek, hogy na akkor majd amikor kesz a DX9 akkor hozzairjuk a tamogatast. Az ms es a kartyagyartok ossze vannak love fejlesztes ugyileg. Kulonben erdekes, velemenyem szerint az EDDIG legjobban kinezo jatekok mind opengls volt. (OF kiveve) -
Inquisitor #13 Nem az volt az eredeti hírben, hogy az ATI a referencia kártyákat szállította ki?
És marhára nem az R300-at, hiszen az még szvsz igen csak a tesztelési fázisban van.
Viszont szerintem az R300-at hamarabb bejelentik mint ősz, szerintem nyár elején (vagy tán elöbb), kapni úgy is csak nyáron lehet majd és akkor is csak a másik kontinensen ... jó szokás szerint :( -
#9 azert ez egy kicsit mas helyzet mint az intel amd... az ati eveken at olyan nagy piacot tudhatott maganak mint most az nvidia, csak 1 kicsit elaludtak a 3d örulet hajnalan, most jött az ébredés és a talpraállás. -
#7 Azt mondják, hogy az R300-nak 8 pipeline-ja lesz, a GF4-nek meg "csak" 6. Részemről; Ha az R300-nak tűrhető ára lesz (mármint olcsóbb lesz mint a GF4) és mellette még gyorsabb is , akkor mindenképp nyerő lesz nálam. -
Vízipók #6 IMHO az nVidiát nek kell félteni.
Lásd: Intel-AMD. -
Bilux #3 "miért nem csinálnak uni drivert..?"
eddig csak az van Dikkma!! hivatalos drivereknél
de a nem hivatalos drivereknél meg egy *.inf file-t kell csak bemásolni és kész az új driver...
-
#1 Még a 8500-hoz sincs értelmes driver, sztem 10-20% gyorsulást minimum ki lehetne belőlük hozni. Ki vesz így R300-at? És miért nem csinálnak uni drivert..?
Amúgy forza ATi!