60
na? miért?
-
OPM #20 olyan hogy nézd meg az időpontot -
ez meg itten milyen totyik Szil? -
kihalt mert kész. mindenki fejbelőtte magát a szar jajj depressziós leszek meg szar az élet számok után.
ez kell nekik, hát megkapják!+ -
OPM #17 de gyorsan megy az idő... nem is figyeltem, hogy ezt már 2 éve írtam... -
OPM #16 szerencsére az elmúlt 1 év alatt sokkal több a hozzáászólás érkezett, nagy örömömre :) -
Robbb #15 Kihalt ki? -
blackgamer #14 halljátok? tényleg kihalt -
nah ma végigtaroltam ezt a fórumot is :) -
De csak oda irtam ahol szukseg is volt ra. Pl, hogy itt megtalaljak azt amit keresnek! -
DannyBoy #11 Azért a kedves segítségek mellé nem felejtetted el vmilyen formában a siteod linkjét kitenni... -
DannyBoy: legyszives nezz utana a hozzaszolasaimnak. A nagyresze nem reklam volt hanem segitseg!!!! Linkeket adtam FTP cimeket stb.
Ellenben Ronie bacsi, o igen, ez mar durva amit csinalt! :(( -
DannyBoy #9 Nagyon fasza kis csóka vagy, de nem kell ennyi reklám. Ez kicsit gáz. És akkor enyhén fogalmaztam. -
Tessek megnezni milyen jol felporgettem a forumot, csak be kellett szabadulnom :)))
Remelem minden nap lesz idom irogatni ide is, ugyanugy mint a tobbi oldal forumaba. -
meg itt senki sem valaszol csak ker :-)
a terminal meg az index mp3 forumai sokkal jobbak -
DannyBoy #6 mar a mi ez a szam kerdesek is csak nagyon kozismert dolgoknal kerulnek megvalaszolasra --> Erre gondoltam:-)) -
tomcs #5 haat..ki tudja. mindenesetre itt tobbeket erdekelnek a procihirek mint a zenek, ez van -
DannyBoy #4 Ehhem, Én ebben nem vagyok olyan biztos...
Ne általánosítgassunk, okés? -
tomcs #3 szerintem azert mert 1 mp3-on mit lehet megbeszelni? maximum kerni lehet meg kerest teljesiteni. mar a mi ez a szam kerdesek is csak nagyon kozismert dolgoknal kerulnek megvalaszolasra -
Nem tudom, de hogyha zenével kapcs. témát akarok én inkább az Általánosba megyek, megmondom őszintén nemtom miért van ez a jelenség itten, sajna ez van :-P
-
OPM #1 Nem érdekel sok embert az mp3 + a hozzá kapcsolódó dolgok, vagy miért van ilyen kevés bejegyzés ebbe a fórumba? magyarázza már +nekem légyszi vki!