60
na? miért?
  • OPM
    olyan hogy nézd meg az időpontot
  • Nh Shevits
    ez meg itten milyen totyik Szil?
  • O0D:
    kihalt mert kész. mindenki fejbelőtte magát a szar jajj depressziós leszek meg szar az élet számok után.
    ez kell nekik, hát megkapják!+
  • OPM
    de gyorsan megy az idő... nem is figyeltem, hogy ezt már 2 éve írtam...
  • OPM
    szerencsére az elmúlt 1 év alatt sokkal több a hozzáászólás érkezett, nagy örömömre :)
  • Robbb
    Kihalt ki?
  • blackgamer
    halljátok? tényleg kihalt
  • Coine
    nah ma végigtaroltam ezt a fórumot is :)
  • Mp3Pintyo
    De csak oda irtam ahol szukseg is volt ra. Pl, hogy itt megtalaljak azt amit keresnek!
  • DannyBoy
    Azért a kedves segítségek mellé nem felejtetted el vmilyen formában a siteod linkjét kitenni...
  • Mp3Pintyo
    DannyBoy: legyszives nezz utana a hozzaszolasaimnak. A nagyresze nem reklam volt hanem segitseg!!!! Linkeket adtam FTP cimeket stb.

Ellenben Ronie bacsi, o igen, ez mar durva amit csinalt! :((
  • DannyBoy
    Nagyon fasza kis csóka vagy, de nem kell ennyi reklám. Ez kicsit gáz. És akkor enyhén fogalmaztam.
  • Mp3Pintyo
    Tessek megnezni milyen jol felporgettem a forumot, csak be kellett szabadulnom :)))
    Remelem minden nap lesz idom irogatni ide is, ugyanugy mint a tobbi oldal forumaba.
  • Breki33
    meg itt senki sem valaszol csak ker :-)

a terminal meg az index mp3 forumai sokkal jobbak
  • DannyBoy
    mar a mi ez a szam kerdesek is csak nagyon kozismert dolgoknal kerulnek megvalaszolasra --> Erre gondoltam:-))
  • tomcs
    haat..ki tudja. mindenesetre itt tobbeket erdekelnek a procihirek mint a zenek, ez van
  • DannyBoy
    Ehhem, Én ebben nem vagyok olyan biztos...
    Ne általánosítgassunk, okés?
  • tomcs
    szerintem azert mert 1 mp3-on mit lehet megbeszelni? maximum kerni lehet meg kerest teljesiteni. mar a mi ez a szam kerdesek is csak nagyon kozismert dolgoknal kerulnek megvalaszolasra
  • Coine
    Nem tudom, de hogyha zenével kapcs. témát akarok én inkább az Általánosba megyek, megmondom őszintén nemtom miért van ez a jelenség itten, sajna ez van :-P
  • OPM
    Nem érdekel sok embert az mp3 + a hozzá kapcsolódó dolgok, vagy miért van ilyen kevés bejegyzés ebbe a fórumba? magyarázza már +nekem légyszi vki!