1071
Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
-
csak egyre válaszolj !!!
mi közöd van ahoz hogy mikor szakitok , és mikor kezdek ujra egy kapcsolatot ???
ERRE VÁLASZOL -
NANA ! NEm kell megütni egy bizonyos hangnemet ! -
nem ismersz minket, tehùat nem t'od mi az igaz és mi nem! -
Jókor jöttél, én itt már kevés vagyok. -
találj magadnak egy norm hobbit ,
lovagolj
fuss
egyél
vagy bassz(ogass) egy fiut
de engem HAGYYYYYYYYYYYyy -
tudod mikor lennék álszent? akkor amikor azokat amiket rólad gondolok magamban tartottam volna és a pofádba mosolygok, amikor elegem van belőled! -
1 szer hazudtam
az a bajod hogy magányos vagy , nincs semmi elfoglaltságod mások baszogatásán kivül !!!!!
-
fiúklányok, nyugi... higgadtan kellene jó? légyszi. lassítsatok, és beszéljétek meg normálisan vagdalkozás helyett. -
Oda fogunk eljutni, hogy már, olyan dolgok is el fognak hangozni, amik 1általán nem igazak, szvsz jobb most abbahagyni, emészteni a dolgokat, lenyugodni. -
csak azokat baszogatom, akik megérdemlik!!!!!!!
mert egy doldog van, amit nem bírok: a hazugságot! vedd már észre, hogy a saját hazugsgaidban élsz!!!!!! -
hazudtam 1szer , de volt rá , van rá okom -
Semmi baj, engem nem bántottál meg soha, csak most se kéne mást, ÉS VISZONT SE !
-
akkor miért hazudtál eddig???
-
és még csodálkozó hogy nem vesznek észre a fiuk !!!
megmongyam mé ??
kivülröl , aranyos , kis leány vagy , álszent KÜLSÖVEL
de aztánm elkezdessz baszogatni , keményen , 2 hétig hagytam , de tegnap elegem lett belöled -
Jólvan, csak próbálom higítani a közeget, mint 3. semleges ember, nyugi fiúk lányok ! -
Ne mond hogy nem mondtam el nked semmit !!!!!
most hazuccc !!!! -
bocs, téged nem kartlak megbántani! -
szerinted? -
Nana ! Nyugi, nem kell sértegetni egymást, ez még rosszabb annál is amikor nem szóltok 1máshoz 1 szót sem ! -
te se mondtál el nekem semmit!!!!
eddig azt hittem, de mégsem!!!
és én soha, de soha nem hazudtam neked!!!! és kérdezhetsz bármit! elmondom! -
heh :-) ez most mi akart lenni ?? -
te ne szólj, közbe, légyszi! -
iegn? és miért? -
Ajaj, ezentúl már fórum morci is lesz ?
-
féltékeny??? én??? ugyan miről beszélsz?????
ha te lennél az egyetlen, érted az egyetlen férfi a világon, akkor sem kellenél!!!!!!!!!!!! -
egy álszent vagy !! -
a barátaim 1400 km-re innét vannak! ez kurva szar!
de azért jó, hogy van,a ki meghallgat az a sok ember között, aki csak saját magával törödik!:-) -
ehez neked nincs közöd , értve ??
te csak ne szólj bele , hogy mikor telefonálok és kinek , és mit !!!
Ez az én ügyem meg a barátnőm ügye , értve ???
az a bajod hogy féltékeny vagy !!!!
Te ne szólj bele az életembe !!
Főleg te !! ki vagy te nekem ?? má senki !!
én beleszóltam má valaha a te kis életedbe ??
SOHA !!!!!
na és mé ? -mert tiszteletben tartom a döntéseidet , meg téged !!
De te nem tartottál tiszteletben , meg a döntéseimet se !!
KÉRLEK NE SZÓLJ BELE AZ ÉLETEMBE !!!
UY RENDEZEM AZ ÉLETEMET AHOGY AKAROM !!!
TE NE SZÓLJ BELE !!!!!!!!!!
NEM IS TOM MIKÓ VESZTEM ÖSSZE UTOLJÁRA BARÁTTAL , DE BELŐLED ELEGEM VAN ,
ELEGEM VAN A B****TÁSAIDBÓL
ELEGEM VAN A KIOKTATÁSAIDBÓL (mintha neked oly nagy tapasztalatod lenne az életből)
AZT CSINÁLOK AMIT KAROK , kérlek ne szólj bele !!!
te hányszor mondtad el nekem a dolgaidat ??
kondolkozz : ---------egyszerse(najó 1szer)------
és én hányszor mondtam el ?? legalább 50-szer , mert megbiztam benned , de rájöttem hogy benned se lehet megbizni !!!!
------- THE END ------ -
Ugye ? Majd elmúlik nyugi, ismerem az érzést.
Hidd el nekem most egy ideig zárkózott leszel...és megnézed ki is a barátod igazán.
Én már szelektáltam, -2 csaj
Jobbulást neked is, tisztára 1 cipőben járunk !
-
kurvára elegem van ebből az álszent, képmutató világból!!!!!!!!!!!!!!!
mindenki hazudik!!!!!!!!! -
Hogy ő sem tudja igazán mi legyen.
-
"akkor meg egyszer"= akkor még egyszer -
Más: amúgy mit gondoltok egy olyan srácról, aki vasárnap délben közli a barátnőjével, hogy bocs vége és este pedig felhívja telefonon és bocsántaot kér és "visszamondja"?
állítólag van rá egy ok, ami nagyon kellemetlen, és ezzel a sráccal történt, de nem a barátnőjével kapcsolatos, de mégis emiatt szakít vele (aztán mégsem). -
mert gondolod, hogy annak a "barátnak" nem esett szarul, hogy hónapokon át hazudtál, és amikor kiderűlt a "nagy" igazság ,akkor meg egyszer hazudtál neki? tudod, ha vki hazudik, akkor legalább adjon rá magyarázatot!!!!!!
ráadásul mindenki tud róla, csak az a "barát" nem! -
Majd rendeződnek a dolgok, most én sem beszélek velünk, elmegyünk 1más mellett stb.
De ki tudja mi lesz a közeljövőben ? Majd kiderül, ha történik vmi érdekesebb leírom.
-
én is csalódtam egy barátban csalódttam , de aban nagyon !!
-túl kiváncsi
(én hazudtamneki egy dologban , amire van mentségem)
de én nem akarom megmondani neki mert nincs hozzá kedvem , meg amugysincs kedvem magyarázkodni , mert az eset eléggé feldult engem ,
ő meg csak kérdez , és minden mondata hozám xcsak bántás , meg kioktatás , mintha olyan nayg tapasztalata lenne -e téren de mind1 ,
ezt le akartam irni , mert csak vigyázzatok , ha találsz egy arátot , nézd meg alaposan !!! -
Ismerős az érzés, időről időre belefutok.
Aztán persze mindenki tud telcsizni, hogy vontassam haza a kocsiját, vagy töltsek le a netről valamit. -
...DE végül is így is lehet fogalmazni, hiszen akkor jó barát voltam amikor ők voltak nehéz időszakban, de amikor én akkor eltűntek, ezért is változtattam most, elegem lett, elfáradtam.
-
Nem igazán.
Azért "dobtam" őket,mert nem éreztem azt, hogy igazán a barátaim, erre most óriási a felháborodás... -
legalább rájöttek, hogy nem csak egy bábú vagy, akivel játszadozni lehet!