1071
Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
-
Csak köztünk legyen szólva én ma olyat szeretkeztem, és NEM basztam, hanem SZERETKEZTEM!!
Tudjátok milyen érzés az, hát én most jöttem rá.
Csak egy hibája volt, hülye bunkók megzavartak amikor a legjobb részhez értünk... -
Hosszú napom volt, beszóltam az igazgatónak és az iskolaorvosnak is, összevesztem pár emberrel és még a fórumon is beszóltak, ez már sok volt. -
miért mi történt? -
Igen ! Ma nagyon sikerült felhúzni, de máskor nem fog sikerülni, ma kivételes nap volt... -
-Látom malacka, beestél a gödörbe. Mindjárt hozok egy kötelet és segítek kimászni.
-Nekem te ne segíts!
-
Továbbá te ne próbálj meg elbírálni engem és nem kell a TE dícséreted.
na de ez már nem ide való...
-
Te viszont ugyanolyan unszimpatikus köcsög maradtál, jó ezt látni 
Tudod, azért mert TE vagy vak az nem azt jelenti, hogy én is az vagyok.
(ma már túl sokan ...szták fel az agyam, te vagy a hab a tortán) -
Nocsak, neked meg mikor nyilt ki ennyire a csipád? Nemrég még az egyik legszűklátókörűbb ember voltál a fórumon. Dícséretes változás. -
goldengod #370 Mind a kettőtökre vonatkozik! ha cseszegetni akarjátok egymást akkor, keressetek más fórumot. Ez a fórum nem erről szól. Ha tudtok két szót normálisan beszélni egymáshoz csak akkor szólaljatok meg! -
goldengod #369 Ne fogdd fel ilyen tragikusan a dolgot. Ez a világ már csak ilyen, pont én pofázok, akinek jobban elege volt. Fel a fejjel, talán lesz még jobb is. -
goldengod #368 Van erre is magyarázat. Rengeteg dolog történhet, és lehet, hogy rengeteg probléma összejött. És akkor úgy érezte, hogy nem tudja tobvább folytatni a kapcsolatot, de estére megoldodtak a gondok és megbánta, hogy gyorsan döntött, nem mérlegelte a helyzetet.
Egyszer velem is előfordult, hogy nem tudtam felválalni azt a kapcsolatot. Hajnalban sms-ezgettünk. Majd délután megbeszéltük, s végül maradtunk. csak nagyon vigyázni kell a szavakkal, mert Szilvi úgy értelmezte, hogy én szakítani akarok, és eldöntöttem. És ő tiszteletben tartotta volna a döntésemet. Így másképp kellett hozzá állni a szavakhoz. Meg kellett értetnem vele, hogy nem így döntöttem, és hogy nem szeretném elveszíteni, csak felvázoltam, hogy mire számíthat ha velem marad. -
Van másik, ők most szünetelnek, remélem elgondolokoznak a dolgokon... -
goldengod #366 Tudod, a hazugság egy nagyon érdekes dolog. Én nem szoktam hazudni, mert nem nagyon szorulok rá, de vannak olyan helyzetek amikor kikerülhetetlen.
Igaz, hogy az is hazugság, de mégsem az.
Amikor nem akarsz megbántani valakit és azért hazudik az ember. Pl: Haverom hívott bulizni, de nekem nem volt hozzá kedvem, ezért nem azt mondtam, hogy nem érdekel, és nincs kedvem vele menni, bulizni, hanem hogy nem érek rám mert...
Aztán persze véletlen összefutottunk, miért is ne.
szar ügy. -
goldengod #365 Tudod, ha nem tetszik a forumom, akkor nem kell írni bele, sőt bele sem kell lépni. -
goldengod #364 Ez nem komoly dolog volt, hanem hülyeség. Tapasztalatból tudom. Ilyenkor a magány nem tesz jót az embernek.
Másrészt, nem éri meg. -
üzenj rám: [email protected] -
the end -
nem iszol alkoholt ? akkor megyünk kávézni :-))
MSN, most már nem kell, mert lenyugtattam őket, de jöhecc ha akarsz. -
msn? menjek oda is online? (nem iszom alkoholt) -
Efreet sztem sikerült, (én közben MSN-en is dolgozom őket) te szereted a sört ? :-))
Együttes erővel ! -
akkor mégegy. vagy akár kettö. és nem vagdalkozva hanem normálisan kell megBESZÉLNI a dolgot. -
Úgy látszik kevés volt, ami nem is csoda, akkor 1 hét pihi.
-
már volt egy nap pihi! -
mindig meg lehet beszélni normálisan, csak nem most rögtön, amikor mindkettötöknek forr a vére. ezért mondtam a legalább 1 nap pihit, és a csendes átgondolást. az ilyen vitákkal mindenki csak rosszul járhat. -
Na most már elég !!!!
Nyugi legyen végre, tudom jól esik tombolni, de ezek a kirohanások semmire nem jók.
Nem kell ellenségekké válnotok !!!
Lehet, hogy nem ismerem a telj. helyzetet és az előzményeket, ezért is próbálok objektív és pártatlan maradni.
SZóval most már nyugi legyen, inkább próbáljátok átgondolni a dolgot, kicsit szélesítsétek ki a látókörötöket, mert ha bemesélitek magatoknak az igazságot az nem jó !
-
van egy határ, amikor nem lehet semmit megbeszélni normálisan -
nagy tanulság: ne bízz senkiben! -
tanulság -
normálisan??? akkor ezt minek írtda be az sg.-be??? -
én próbáltam normálisan elintézni -
ipszilon: neked is nyugi légyszi. igazad van nem kötelezö nézni, de 2 normálisnak tünö ember ugrott itt egymásnak, amit viszont nem viselek, amikor normálisan is meg lehet beszélni a dolgot anyázás helyett. -
te nem ismered a virágot , ha a virág visszajön hozzám az az ő döntése nem a tied ,
én elmondtam neki a szituációt , és mégis melletem maradt , ő döntése
neked innentöl fogva nincs közöd -
de igen! -
Efreet : sztem ezeket légszi ne moderáld ki, elég tanúlságosak számukra. -
nem kötelező nézni! -
nem válaszoltá kérdésemre !!! -
annyiban va,n közöm, hogy a Virág a barátom és nem szeretem, amikor kihasználják a barátimat! -
Ezért próbálom objektívan elcsitítani a dolgot, eddig sikertelenül. -
akkor csak hazud körbe az egész világot! békén hagylak! -
rossz nézni. menjetek el aludni, és gondoljátok át csendben magatokban az egészet, és holnap tiszta fejjel beszéljétek meg.