1071
Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
  • Kandurex
    Férfi amikor szerelmes!

Először ott a vágy.
    Aztán a szenvedély.
    Aztán a gyanakvás.
    Féltékenység! Harag!
    Árulás!
    Amikor a szerelem a tetőfokára hág, ott nem lehet bizalom.
    Bizalom nélkül, nincs szerelem!
    Féltékenység.
    Igen, a féltékenység...megőrjít!
  • mateos
    jah szar a világ..de pont ezé kell élvezni emberek !!! naná , hogy szar..naja majd pont jó lesz meg mindem..hol éltek,wonderlanben ? ne szórakozzunk...naszal,5nap meló + 2 és fél nap kikapcs ...ez azt jelenti,hogy 5 napig nyomulsz melóban és a maradék 2 napot nehogy eltanuljad vagy elmelózzad mert szééjel fog rohadni az agyad és depresszios állat leszel...azon a 2 és fél napon adj eble mindent ..apait anyait és flash lesz...
  • magyar ember 2
    Jol meg kell repazni a csajt, az a tuti megoldas. :)
  • Blasta
    Nehogymá bedöljetek neki.....
  • Dzsini
    olvasd el amit lent irogattunk... meg a 'mit kezdjek az életemmel' fórumban... sok jótanács összegyűlt már itt. úgy érzed összedőlt a világ, pedig abszolutnem
  • FrezeR
    neked legalább van ilyen helyzeted...
  • Dzsini
    e zuhanj át a nihil-oldalra.... társaságot keress nyugodtan, csak azzal a tudattal hogy jöhetnek-mehetnek kedvük szerint. ne ne érdekeljen semmi és senki... érdekeljen minden, ne zárkózz be! legyél az, aki miatt mindenki más boldog
  • mateos
    velem is megtörténtek ezek a dolgok...de ennek igy kell lennie :) ... szerintem minden ember küzd hasonló gondokkal de nem meri a többség bevallani
  • Dzsini
    Henkii: nekem pontosan így volt... volt 1 nagy sokk, és pár napra rá elhatároztam hogy MOST elég, és innentől váltok. onnantól nem csak reggel hanem minden cselekedetemben próbáltam hajtani a változást. eleinte kevesebb, most már egyre több sikerrel. igen, elvesztettem bele pár régi ismerőst, sikerült összeveszni is másokkal... dehát mi tart örökké? jöttek mások, és ha ezek távoznak majd jönnek újak..

a tudatossáv vs. szerelem téma... szerintem (és ezt nemrég tapasztaltam is) megfogható és irányítható. baromi nehéz, ahogy a fenti dolog is és rengeteg ... "esemény" kellett hogy belevágjak, de működik és én úgy érzem hogy ez egy jobb, működőbb világ. (sőt, egyre inkább tartok ott, hogy ez 'A' jó világ)
  • Penya
    Ezaz! A tudat tehetetlen
  • Kandurex
    Nincs ilyen a szerelemben. Felesleges, a tudatot lazán legyőzi a lélek. EZÉRT is hívjuk magunkat embernek! A szó nem IQ szintjén értve!
  • Coine, The A&O
    Ott van benne a lényeg : tudatos elhatározás
  • FrezeR
    nos tényleg van bee valami hogy a tudat az mindenek fölött áll, de persze a legtöbb ember ilyenkor a szivével gondolkodik, én is jártam igy hogy a volt bnőm akivel 4 hónapja váltunk el még a mai napig szeretem és ugy éreztem ő a nagy ő, de valahogy kénytelen az ember feledni ha muszáj bár egyáltalán nem könnyü ez tény, én is minden este ugy feküdtem le aludni hogy akaratlanul is rá gondoltam...
  • Dzsini
    a tudatnak minden felett van hatalma, csak meg kell tanulni használni.
  • Dzsini
    régebben volt. rengetegszer hogy csak játszottam a heppit...
    aztán egyszer elegem lett abból, hogy csak játszom, és tényleg átváltottam abba, hogy működik az, hogy igenis boldog vagyok. és működik így, és boldog vagyok már - nem megjátszásból, hanem igazából. tökéletesen megváltoztam és kicseréltem a világszemléletem. már nincs benne helye a rosszkedvnek és a szomorkodásnak. meg lehet változni gyökeresen, és így már nincs csalódás, nincs szar kedv...
  • Klon
    Csak hogy tudd: Nem vagy egyedül aki így járt.
    Én is ugyanígy jártam a barátnőmmel. 7 éve jártunk már együtt, amikor a legjobb haverommal (12 éve voltunk haverok) félrelépett. Én is meg akartam verni, meg minden, de ahogy Te is mondtad, én se láttam a verésnek sok értelmét. Viszont kárpótlásul ellopták a kocsiját, aminek én nagyon örültem (isten nem bottal ver). Szó mi szó, nagy nehezen visszahódítottam és lehúztunk még egy évet.
    Ha rám hallgatsz: Szerintem hagyd a csajt békén, és keress egy másikat! Nekem sem kellett volna már az az egy év (csak az időt b*sztam el vele). Ezt úgy se fogod neki elnézni soha.
    Igaz, Te még egész fiatal vagy, én 25 voltam amikor ez az egész történt.
    Próbáld meg elfelejteni és keress egy másikat! Tudom, hogy nehéz, de talán egy másik lány karjaiban sikerülni fog.
    Bocs, hogy egy kicsit hosszúra sikerült...
  • Dzsini
    addig fáj amíg akarod hogy fájjon... csak rajtad múlik. amíg ragaszkodsz ahoz ami elmúlt, addig nem fogod magad jól érezni. ha azt mondod hogy az eszed elfogadta akkor már nem kellene hogy rosszkedved vagy bármilyen fájdalmad legyen.
  • Dzsini
    figyi gondold át, hogy mi az, ami miatt rosszkedved van... rá lehet jönni, hogy nincs semmi olyan benne, aminek értelme lenne rosszkedv téren. határozd el, hogy márpedig jó kedved lesz, és a világ körülötted igenis a legjobb irányba megy.. ez így is lesz amint nekikezdesz. ÉS ne hagyd, hogy bármi vagy bárki lerúgjon erről a pályáról, mert ez a legjobb neked. nagyon hamar meghálálja a dolgot, és elkezd csupa jó történni körülötted - nem beszélve arról, hogy a környezeted ha látja hogy jó kedved van (és nem képmutatásból), akkor nekik is jobb kedvük lesz, és ez innentől egy pozitív visszacsatolt folyamat :) - olvasgasd el a 'mihez kezdjek az életemmel' vagyhogyhívják topicot, ott is vannak leírva pár dolgok...
  • Coine, The A&O
    magadat megváltoztatni a legnehezebb dolog.
  • Dzsini
    baromi nehéz. de ha ez lesz az aktív gondolatod mindig, és benned van az, hogy 'én márpedig csakazértis jókedvű leszek' - elvégre nincs _semmi_ ami miatt rosszkedved kellene hogy legyen. nekem 10 év depi, és pár igennagy sokk kellett hozzá, hogy beváltsak erre.
  • Dzsini
    Henkii: nagyon ragaszkodsz a meglévő dolgaidhoz... kezdd el tudatosítani most magadban, hogy igenis szét fogtok menni, és igenis kevesebbet fogtok találkozni.
    próbálj ne magányos, hanem egyedül lenni. tényleg nincs senki és semmi a világon aki állandó lenne... miért kötnéd a jókedved másokhoz? magadtól legyél az... ha van ott valaki azért, ha éppen nincs, akkor azért...
  • Madmaxx
    Ez LOL! :))) MUHAHAHAHHA
  • Klon
    Ja, lehet h igazad van...
  • mateos
    hát igen...de lehet,h ettől most megkönnyebült , nem gondolod ? elmondta igy kidobta magából a felgyülemlett érzéseket...
  • Klon
    én viszont nem dicsekednék vele
  • mateos
    :)))) .....nem szégyen ha valaki macskára élvez
  • A nick nevem
    Nem. ;)
    Tudod, ez úgy van, hogy macska-macskától, kutya kutyától... stb.
    Viszont ha keresnél egy nőstény patkányt, talán sikerülne! ;)
  • Pisi Misi
    Sziasztok!

Tegnap amikor mentem haza a buszon, arra lettem figyelmes, hogy 2 fiatal srác szemezett velem.

Én álltam a nézésüket, nagyon tetszettek.

Aztán hazamentem és nem bírtam magammal, beraktam az Anál Kokain 2 címü filmet és maszturbáltam egyet miközben ezekre a legényekre gondoltam!

De amikor már épp elmenni készültem, arrajött a macskám és ez még rádobott egy lapáttal az egészre és akkorát élvesztem rá a macskára, hogy iszonyat!

A kérdésem a következő: Lehet ettől a macskám terhes?
    Mivel nőstény.
  • Dzsini
    erre kell rájönni...
  • Coine, The A&O
    továbbá szvsz soha nem vagy magányos, mindig ott a világ ami körülvesz, a gondolataidról nem is beszélve.
  • Coine, The A&O
    így van.
  • Dzsini
    nagy difi van aközött, hogy egyedül vagy-e vagy magányos vagy. a magány az egy hiányérzet... pedig nincs semmi és senki önmagadon kívül aki hiányozzon... minden és mindenki csak átmeneti, ha ragaszkodsz hozzá csak fájni fog amikor megszűnik. egyedül lenni meg természetes, jó érzés. lehet olvasni, gondolkodni, bármit... amikor társaságod van annak örülj, amikor nincs, akkor annak...
  • Coine, The A&O
    Az ember egész életében egyedül van. Vannak barátok, barátnők, szerelmek, de mind elmúlnak, szokj hozzá és úgy könyebb lesz feldolgoznod a dolgokat, mert ha erőlteted a barátságokat v. más dolgokat, akkor csak rossz fog kisülni belőle.
  • Evil
    le kell fenykepezni oket es elkuldeni a menyasszonyanak :)
  • Evil
    dehogynem!Utanna megvigasztalhatod.
    Amugy no miatt nem erdemes sokaig bankodni.Mindig van egy jobb no az elozonel.Es el nem hinned milyen helyeken akadhatsz ossze az ujabb szerelemmel.
  • Evil
    leverem en helyetted :) Persze csak viccelek, mert igy dolgokat ,foleg e teren nem lehet megoldani.Ha baromarcu akkor arra a no is ra fog jonni.
  • shaba23 #612
    Legyél nagyon kreatív és nagyon-nagyon aljas...
  • goldengod
    Szevasztok gyerekek, rég jártam erre, mi űjság a nagyvilágban, föleg Coine rád vagyok kiváncsi!
  • Henki
    No! Erre az évre már hagyjuk a nőket, legalább most ne ők legyenek a középpontban! :))
    Mindenkinek Boldog/Sikeres Új Évet,
    és legyen szerencséje/kapcsolata - a fórum címe kapcsán -
    minél több "ellentétes" nemű ismerősével, és lehetőleg minél közelebbi(mármint a kapcsolat)
    Találkozunk jövőre, hi!!!
  • Hunnenkoenig
    Ha 30 eves korodik nem volt sexualis kapcsolatod.
    A bövebb magyarazatra mar sajnos nem emlekszem...