Frank Herbert\'s DUNE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is nem tetszhet minden program mindenkinek . Peace . :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
amúgy igazad van, bocsi a le"szemét"ezésért, de a Dune2 még anno nagyon bejött nekem is (amigán) azóta viszont számomra csak gyengült a sor, ez az emperor meg... hát, szóval, csak a lent már említett jelzöt tudtam ráakasztani, mert nagy csalódás. már semmi köze a világhoz és a hangulathoz sajnos. amúgy egyetlen játéknál se érdekelt eddig, hogy a világon hányan játsszák vagy mennyit adtak el belöle. NEKEM vagy tetszik, vagy nem. ilyen egoista a hozzáállásom, és egy játék nekem attól még nem fog esetleg tetszeni, hogy a maradék 6milliárd rá van izgulva. Peace :)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
De mivel vannak éppen elegen , akiknek az a bizonyos játék hoz nagyon jó kis kikapcsolódást , ezért kérem , hogy lehetőleg ne fikázzuk .
Legyen elég annyi ... nem tetszik , de ne így "...a westwoodos 3d-s szemetet..." .
Még a lelkembe taposol és azt nem szeretem .
Amúgy meg én sem játszom a House of the Dead-del , annyira gyerekes , zombis , hentelős játék .
Amint látom , olvasom te valóban DUNE-világ fan vagy , de nem éppen DUNE játék kedvelő ( én inkább az :).
És milyen érdekes is ... ugye a DUNE játékok bizony eddig inkább stratégiák voltak ( Dune , Dune 2 , Dune 2000 , Emperor-Dune ... és a következő is az lesz Dune:Generations ) .
Most itt volt ez a 3rd person játék , ami pl. nekem tetszett és tényleg nem kötelező mindenkinek játszani vele , csak nem szeretem , ha éppen ócsárolnak valamit "...hogyhíjják azt a westwoodos 3d-s szemetet?..." .
Főleg akkor , ha nincs valaki tisztában azzal , hogy valójában hányan is játszanak még vele itthon vagy a világban .És bizony nagyon is játszanak ...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(amúgy meghatározásom szerint a Dune fan az, aki oda-vissza tudja a könyveket, a Lynch filmet, és benne tud élni az eredeti világban. nekem megvan a teljes sorozat(mármint a 6 alapkötet) angolul, magyarul, olvastam rengetegszer...)
kérdezz!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ha egyszer fent lennél a WO-n és látnád , hogy még most hányan ( én is minden héten 1-szer legalább ... mert hát most a Wolf. jobban érdekel ) játszanak , akkor nem mondanál ilyet .Látszik , hogy nem játszottál ( játszol vele - Scooter-ral minden 2 hétben fent vagyunk együtt egy éjszakai DUNE-Emperor partiba a WO-n ) vele sokat multiba , talán azért , mert ugye nincs meg az eredeti game ?! Hát igen ... így tényleg nehéz élvezni a multi játék örömeit .
Amúgy meg van már egy ilyen topic ITT ... és már ki is játszottam , csalódás pedig nem ért , mivel a már a demót is töviről hegyire végigvittem .
Most akkor ki a "dune fan" ?!?